Toch iets sneller dan een step willen gaan? Of gewoon een actief bezig zijn zonder veel inspanning? Dat kan nu met onze Kickbike Fat Max.

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek.

• 25 kilometer per uur
• Minimale leeftijd 16 jaar
• Geen inspanning voor nodig, je geeft gas met je duim via een hendel aan de rechterkant van het stuur. 
• Actieradius 35 km
• Het arrangement duurt 3 uur, langer in overleg mogelijk 

Iedereen krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken. Het team met de origineelste selfie’s en meest volbrachte opdrachten wint het spel. De selfies moeten doorgestuurd worden in een groepsapp die voor de activiteit wordt aangemaakt.

Prijs verhuur 32,50 pp voor een tour van 3 uur incl. mooie route en selfiegame


Toch iets sneller dan een step willen gaan? Of gewoon een actief bezig zijn zonder veel inspanning? Dat kan nu met onze Kickbike Fat Max.