Een gewaagde combinatie van motorische voertuigen en bier drinken. Want dat wat niet mag, smaakt toch altijd het best!

Een gewaagde combinatie van motorische voertuigen en bier drinken. Want dat wat niet mag, smaakt toch altijd het best!

Jij en je vrienden houden wel van een wedstrijdje maar nog meer van ongecompliceerd eten en drinken. Jullie voorkeur gaat sterk uit naar bier en wat past daar beter bij dan een sappige burger. Pietje eet liever geen ui en Janneke lust geen tomaat. Otto houdt van Aussie burgers met ananas, ei en biet. En voor Wilma ligt een Griekse burger in het verschiet. Ons maakt dat helemaal niets uit, wij geven de koksmuts gewoon aan jullie. Want wie bakt de perfect passende burger beter dan jijzelf? Juist, niemand. Dat weten wij natuurlijk ook.

Solex, burgers en bier programma

Jullie beginnen op de Solex. Het is een kalme start van een goed gevulde dag. Rustig tuffen jullie richting de kartbaan in Eefde. Hier wordt de adrenaline langzaam opgevoerd tot extreme hoogtes en spanningen. Na 1 heat kunnen jullie in de bries op jullie solexen afkoelen. Maar wat hoor je nu? ‘Het is je maag!’ Gelukkig is daar de bier- en burgertafel met verschillende speciaalbieren en ik weet niet wat allemaal voor beleg op je burger.

  • Voorwaarden en prijzen van een Solex, burgers en bier:
  • Deze verrukkelijke dag duurt ongeveer 5 uur en is te boeken vanaf  €85,00 per persoon
  • Ontvangst met koffie of thee, inclusief 2 gewone en 2 speciaalbieren en 2 burgers, ( meerprijs extra burger € 3,- p.p.)
  • WA verzekering inbegrepen
  • En lederen jassen en speciale solex pothelmen (wel even aangeven bij de boeking)
  • Met speciale Free-wheel pechhulp, maar die heb jij waarschijnlijk niet nodig!
  • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag op de solex.
  • Had je het begrepen, de brandstof is al inbegrepen!
  • Min. aantal personen voor dit arrangement is 12 personen (solex rijden en karten mogelijk met minder aantal personen)
  • Ruime keuze in solex arrangementen. Niks is (te) gek!

Arrangementen

Solex verhuur

De zon schijnt en je verlangt naar grasgroene weilanden, bonte koeien en stapelwolkes op de hemelsblauwe lucht. Dan zie je Boer Driekus op zijn klompen voorbijlopen genietend van het mooiste stukje Nederland. En je denkt: wat zou ik graag op een antieke solex de achterlijk mooi Achterhoek verkennen!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 34,50 pp
méér

Solex Biertafel

Ons Solex Biertafel uitje is voor iedereen die best van een tour houdt, als er maar een borrel bij zit. Jullie toeren de mooiste routes van de Achterhoek af op jullie Solexen. Prachtige plekken en stillevens zoeven voorbij. Maar dan krijg je toch wel zin in een borrel. Hier herken jij jezelf wel in? Dan is de Solex – Biertafel combinatie geknipt voor jou.

duur: 4 uur - vanaf: € 63,- pp
méér

Solex Karten Solex

Een dagje uit met wind in je haren? Dan is de Solex Karten Combi helemaal geknipt voor jou.

Vanaf Free-wheel solexen jullie slingerend richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche. Daarna pak je de Solex weer op en waai je uit richting Free-wheel. Deze combinatie is de mooiste afwisseling in verschillende soorten pk’s. Van volledige rust en genieten van landschappen naar het skeuren in een kart waarbij van de omgeving niets meer dan een waas van snelheid overblijft.

duur: 3 uur - vanaf: € 51,- pp
méér

Solex High Beer of High Wine

Als er een Solex High Tea uitje is, waarom dan geen Solex High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Op de solex door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op! Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapas hapjes geserveerd. Dat is zeker niet lullig. Hou je het wel vol? Oh, je wilt dat er geen einde aan komt? Dat hoeft ook nog niet. Voor 5 euro extra geniet je van nog meer lekkers. Echt? Yep!

duur: 5 uur - vanaf: € 71,- pp
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35,- pp
méér

Solex Tandem Barbecue

Onze Solex Tandem Barbecue tour is een wisselend uitje dat geschikt is voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Met dit uitje heeft niemand iets te klagen. Het is simpel. Maak twee groepen, doe de gave tour, wissel halverwege van vervoersmiddel en geniet daarna onbegrenst van een heerlijke barbecue.

duur: 4,5 uur - vanaf: € 52,50 pp
méér

Solex Klimbos

Ben je met een grote groep, dan is dit wisselprogramma iets voor jullie. De groep wordt gesplitst waarbij de helft start in het klimbos. Na een duidelijke instructie betreed je het klimbos en ga je de uitdaging aan in een van de verschillende uitgezette routes en gradaties. De andere deelnemers stappen op de solex en gaan een leuke route rijden in de omgeving van Ruurlo. Na anderhalf uur is het tijd voor een pauze inclusief consumptie en wordt er gewisseld van activiteit. Aansluitend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een lekker diner!

duur: 4 uur - vanaf: € 59,50 pp
méér

Solex Kano Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano met een unieke route door het groene landschap. De andere groep gaat eerst kanoen en pakt achteraf de solex en rijdt tot het wisselpunt om de kickbike over te nemen. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!

duur: 2 tot 3 uur - vanaf: € 30,- pp
méér

Solex Tandem Pannenkoek


Op de tandem en de solex en ook nog een prachtige pannenkoek. Mmmmmm. Je kunt niet kiezen, solex of tandem? Doe het dan allebei. Splits je familie of vriendengroep in twee. De mannen en de vrouwen of de collega’s van kantoor en het werkvloerpersoneel. Verzin iets geks! De helft van de groep volgt een toffe route op de Solex en gaat terug op de tandem en de andere groep gaat….je snapt ‘m al. Na een heerlijke route langs kastelen, landhuizen en smalle beekjes ontmoeten jullie elkaar bij Pannenkoekenboerderij De Heikamp. Tip voor anti Bob. Drink je daar graag een koud biertje bij jouw ambachtelijke pannenkoek? Neem dan de tandem terug.

duur: 3 uur - vanaf: € 42,50 pp
méér