Een uitje om je vingers bij af te likken!

We starten met een ontvangen met koffie, thee en een lekkernij bij Free-wheel in Vorden. Daarna kan iedereen zijn borst nat maken voor een tochtje in de oude Daf. Dat is al een belevenis opzich. De route met de Daf volgt door de prachtige omgeving van Vorden. Na een klein uurtje komen jullie aan bij Chocolaterie Magadalna. 

Daftour & Chocolade workshop 

Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker/Wichmond worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. 
 • Ontvangst met koffie/thee en lekkers
 • DAF rijden circa 2 uur
 • Chocoladeworkshop 1,5 uur
  • Zelf maken van marsepein bonbons
  • Doorhalen en garneren van bonbons
  • Sfeervol verpakken
  • Koffie en thee en smikkelen
 • Prijs  € 49,50 per persoon  bij 12 -16-20-24 -28-32 personen
 • Prijs  € 55,00 per persoon  bij   8 personen
Arrangementen

DAF selfie game

Deze DAF tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Maar deze oude DAF gaan we combineren met het nieuwe: Selfie’s. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tuf met de DAF in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Welk team is het snelste? En wie maakt de meest hilarische seflies? Elke auto krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken.

duur: 3 uur - vanaf: € 140
méér

DAF Culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit. Zowel in stijl als op je bord. Tuffend in een oude DAF rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Dat doen we onder het genot van een koninklijke kop koffie op. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

duur: 4,5 - vanaf: € 72,50
méér

DAF The Game

Tijdens DAF the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft.

duur: 3 uur - vanaf: € 140
méér