Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit.

Tuffend in een oude DAF 33 uit de periode 1968-1972 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten van drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

                                                                                              

DAF Culinair programma:

 • Verzamelen en ontvangst bij Free-wheel
 • Uitleg over de DAF33 en route
 • Voorgerecht bij de Hoofdige Boer. Dit eigentijdse en huiselijke restaurant in Almen serveert jullie een voorgerecht. Bij mooi weer zijn er mogelijkheden om in de prachtige tuin te eten.
 • Op weg naar Le Reve in Lochem. Op het terrein van de Lochemse golfclub wacht een voortreffelijk hoofdgerecht op jullie.
 • Uitgebuikt? Dan tuffen jullie richting prachtig Vorden. Last but not least krijgen jullie bij Hotel Restaurant Bakker in romantisch Vorden een deftig daverend dessert. Klets hier gerust na over de heerlijke avond onder het genot van een koffie.

Voorwaarden en prijzen van DAF Culinair:

 • Het DAF Culinair programma duurt ongeveer 5 uur
 • En is te boeken voor minimaal 4 personen
 • Vanaf €78,50 per persoon (bij 4 personen per DAF)
 • Vanaf €76,50 per persoon (bij 4 personen per DAF) als je het dessert ook bij Le Reve in plaats van Bakker nuttigt
 • Prijs is excl. consumpties.
 • Maar wel inclusief brandstof en WA- en inzittendenverzekering

 • Met een groep van 8 of meer personen? Om alles snel te laten verlopen maak je van tevoren een keuze uit het keuzemenu (wisselt per seizoen).
 • Daf Culinair is een seizoensgebondenprogramma van april t/m oktober, in de wintermaanden mogelijk te vervangen voor de lunch culinairtocht. 
 • Liever a-la-carte eten? Dit is mogelijk. Bij kleinere groepen betaal je dan bij elk restaurant zelf wat je gegeten hebt en de voertuigen reken je af bij ons.

Vind je dit DAF Culinair programma wel gaaf, maar wil je toch eerst nog onze andere DAF uitjes bekijken? Ze staan hieronder!

Arrangementen

Oude DAF huren

Een oude DAF 33 huren is een succes voor een geslaagde dag. Dafje uit wordt een dagje uit. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan het groene en gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en misschien wel de prins op het witte paard. Het is  goed toeven op onze mooie routes. Je kachelt langs beekjes en kastelen onderweg relaxt je bij leuke horeca gelegenheden.

duur: Vanaf 2 uur - vanaf: € 22,50 pp
méér

DAF selfiegame

Deze DAF selfietocht verwacht iets van je creativiteit. De oude DAF33 gaan we combineren met het nieuwe.

Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffend met de DAF volg je een mooie route in en om Vorden. Onderweg probeer je zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageert het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdient zo een extra punt? En wie maakt de meest hilarische seflies? En wint hiermee de DAF selfiegame!

Leuke bijkomstigheid is dat iedereen actief mee doet en bloedfanatiek wordt en dat jullie na afloop heel heel veel leuke kiekjes hebben. Kortom een ideaal personeelsuitje, 100% slagingskans en erg populair.

duur: 3 uur - vanaf: € 37,50 pp
méér

DAF The Game

Tijdens DAF the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee die niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route, krijg je de juiste volgorde van de foto's en zo de juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, puzzelaars en een navigator. De chauffeur stuurt de DAF in de richting die de navigator aangeeft. Zij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en stopt als de fotopuzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.

duur: 2,5- 3 uur - vanaf: € 30,- pp
méér

DAF en Solex

De helft van de groep stapt in de originele DAF 33 terwijl de rest op een nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick of gewoon een gezellig terrasje! Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen (mag maar hoeft niet) jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere route terug naar Vorden.

duur: 3 uur - vanaf: € 32,50 pp
méér

Choco Daftour

We starten en ontvangen jullie hartelijk bij Free-wheel in Vorden. Na de uitleg kan iedereen zijn borst nat maken voor een tochtje in een oude DAF 33. Dat is al een belevenis opzich. De route met de Daf voert jullie door de prachtige omgeving van Vorden. Na een klein uurtje komen jullie aan bij Chocolaterie Magdalena. 

duur: 3,5 uur - vanaf: € 60,- pp
méér