Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit.

Tuffend in een oude DAF 33 uit de periode 1968-1972 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Dat doen we onder het genot van een kop koffie. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

                                                                                              

DAF Culinair programma:

 • Verzamelen en ontvangst met koffie/thee bij Free-wheel
 • Uitleg over DAFs en route
 • Voorgerecht bij de Hoofdige Boer. Dit eigentijdse en huiselijke restaurant in Almen serveert jullie een voorgerecht. Bij mooi weer zijn er mogelijkheden om in de prachtige tuin te eten.
 • Op weg naar Eetcafé Scholten in het centrum van Lochem. Op de Oude Markt van het eigenzinnige Lochem tussen het Raedthuijs en de grote kerk wacht een voortreffelijk hoofdgerecht op jullie.
 • Uitgebuikt? Dan tuffen jullie richting prachtig Vorden. Last but not least krijgen jullie bij Bakker in romantisch Vorden een deftig daverend dessert. Klets hier gerust na over de heerlijke avond onder het genot van een koffie.

 

Voorwaarden en prijzen van DAF Culinair:

 • De DAF Culinair programma duurt ongeveer 5 uur
 • En is te boeken voor minimaal 4 personen
 • Vanaf €74,50 per persoon ( bij 4 personen per DAF )
 • Prijs is excl. drankjes.
 • Maar wel inclusief brandstof en wa- en inzittendenverzekering
 • Met een groep van 8 of meer personen? Om alles snel te laten verlopen maak je van tevoren een keuze uit de menu’s 
 • Daf Culinair is een seizoensgebondenprogramma van april t/m oktober, in de wintermaanden mogelijk te vervangen voor de lunch culinairtocht. 
 • Liever a-la-cart eten? Dit is mogelijk bij kleinere groepen u betaald dan bij elk restaurant zelf wat u gegeten heeft en de voertuigen bij ons

 

Vind je dit DAF Culinair programma wel gaaf maar wil je toch eerst nog onze andere DAF uitjes bekijken? Ze staan hieronder!

Arrangementen

Oude DAF huren

Een oude DAF 33 huren is ee succes voor een geslaagde dag. Dafje uit wordt een dagje uit. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan het groene en gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en misschien wel de prins op het witte paard. Het is  goed toeven op onze mooie routes. Je kachelt langs beekjes en kastelen onderweg relaxt je bij leuke horeca gelegenheden.

méér

DAF selfie game

Deze DAF selfie tocht verwacht iets van je creativiteit. De oude DAF  33 gaan we combineren met het nieuwe.
Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffen met de DAF een mooie route in en om Vorden. Proberen onderweg zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageerd het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdiend zo een extra punt. En wie maakt de meest hilarische seflies? En wint hiermee de DAF selfie game. Leuke bijkomstigheid is dat iedereen actief mee doet, bloed fanatiek wordt en jullie na afloop heel heel veel leuke kiekjes hebben. Kortom een ideaal personeelsuitje, 100% slagingskans en erg populair.

duur: 3 uur - vanaf: € 150
méér

DAF The Game

Tijdens DAF the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft.

duur: 3 - 3,5 uur - vanaf: € 140
méér