Krijg inzicht in de regionale onstaansgeschiedenis en leefwijze van de lokale bevolking door de eeuwen heen.

Combineer een DAF tour met een bezoek aan het Smedekinck museum in het Achterhoekse dorp Zelhem.

Boerderij Smedekinck wordt al in 1341 genoemd als leengoed van het door Ludger gestichte klooster in Werden (Duitsland). De prachtig gerestaureerde boerderij en haar schuren bieden sinds 2007 plaats aan de permanente collectie, voordurend wisselende exposities en themadagen. Je krijgt inzicht in de regionale ontstaansgeschiedenis en de leefwijze van de Zelhemmers door de eeuwen heen.

DAF tour - Museum Smedekinck Zelhem  • Kosten 140,- per 4-persoons DAF
  • Entree museum: 5,- pp
  • Openingstijden museum: dinsdag t/m zondag 13.00-17.00 (voor groepen vanaf 15 personen zijn andere tijden op aanvraag mogelijk)

Met onze DAFjes en speciale routes tuf je kris kras door de hele Achterhoek, van Doetinchem tot Lochem en van Borculo tot Hummelo. Meer weten? Kijk hier: DAF huren
Arrangementen

Oude DAF huren

Een oude DAF 33 huren is een succes voor een geslaagde dag. Dafje uit wordt een dagje uit. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan het groene en gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en misschien wel de prins op het witte paard. Het is  goed toeven op onze mooie routes. Je kachelt langs beekjes en kastelen onderweg relaxt je bij leuke horeca gelegenheden.

duur: Vanaf 2 uur - vanaf: € 22,50 pp
méér

DAF en Solex

De helft van de groep stapt in de originele DAF 33 terwijl de rest op een nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick of gewoon een gezellig terrasje! Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen (mag maar hoeft niet) jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere route terug naar Vorden.

duur: 3 uur - vanaf: € 32,50 pp
méér

Choco Daftour

We starten en ontvangen jullie hartelijk bij Free-wheel in Vorden. Na de uitleg kan iedereen zijn borst nat maken voor een tochtje in een oude DAF 33. Dat is al een belevenis opzich. De route met de Daf voert jullie door de prachtige omgeving van Vorden. Na een klein uurtje komen jullie aan bij Chocolaterie Magdalena. 

duur: 3,5 uur - vanaf: € 60,- pp
méér