E-Chopper huren in de Achterhoek

Ook voor het huren van E-Choppers moet je bij ons zijn! Of je nu gezellig met zijn tweetjes of met een groep op pad wil, wij bieden de laagste all-in prijs in de regio voor deze populaire elektrische scooters. Vandaag al op pad? Bel snel 0575-554228 om te boeken!

Op zoek naar een arrangement voor groepen? Combineer de E-Choppers met onze elektrische steps voor een duurzaam uitje, of met Solexen voor een rit vol ronkende nostalgie en moderne techniek. Afsluiten met een BBQ of buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk hieronder voor meer info.


- Tarieven E-Chopper huren
- E-Choppers huren met een groep
- Met zijn tweetjes op E-Choppers door Vorden en omgeving
- Tips: de mooiste scooter routes van de Achterhoek
- Veelgestelde vragen over de E-Chopper


Tarieven E-Chopper huren


 • Prijzen: 2 uur = 27,50 euro pp (25 km); 3 uur = 32,50 pp (32 km); Langer huren op aanvraag mogelijk. De prijs is een all-in prijs.
 • Duur: 2 of 3 uur, dit is inclusief een korte instructie aan het begin
 • Verzekering: inclusief WA verzekering met goede dekking
 • Borg: nee, wij vragen geen borg
 • Rijbewijs: ja, brommer-, motor- of autorijbewijs
 • Leeftijd: vanaf 16 jaar
 • Routes: inclusief keuze uit de mooiste routes van de Achterhoek
 • Passagiers: er kan een kind mee achterop. Indicatie-leeftijd 8 jaar en op eigen risico. Er is geen rugsteun, wel voetensteun!
 • Actieradius: ruim 35 km
 • Snelheid: max. 25 km p/u

 • Wij hanteren all-in prijzen, dus inclusief verzekering, uitleg, route, volle accu en pechservice. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.
 • In vakanties en weekenden is verhuur mogelijk in de ochtend tussen 09.00-12.00 of in de middag vanaf 13.30 uur.
  Een halve of hele dag huren is op aanvraag mogelijk
 • Wij gebruiken alleen de beste materialen en onderhouden onze voertuigen goed

Het is onze ervaring dat de meeste mensen zo wegrijden op de E-Chopper, of ze scooter-ervaring hebben of niet. Uiteraard leggen we van tevoren uit hoe hij werkt en maak je een klein proefrondje om de scooter uit te proberen.


Meteen boeken? Klik hier of bel 0575-554228 (keuzemenu 2 - elke dag tot 22.00 uur bereikbaar)

Naar boven


E-Choppers huren met een groep


Wil je voor een familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in de Achterhoek met een grote groep op pad? Kies dan voor een arrangement met verschillende voertuigen. Onderweg wissel je af, zodat iedereen alle voertuigen kan uitproberen.

Wil je een 100% duurzaam uitje? Boek dan behalve de E-Choppers ook onze andere elektrische 'fietsen' zoals de Fat Max Kickbikes en de E-funcruisers. Dit zijn elektrische steps, maar dan niet van die kleintjes! Bijkomend voordeel: degenen die geen rijbewijs hebben, mogen wél op de elektrische steps! Deze E-steps hebben grote wielen en een ruim formaat. Die grote wielen zorgen voor een comfortabele wegligging. Door de grootte van de elektrische steps heb je voldoende ruimte om te staan en ben je goed zichtbaar. Steppen is niet nodig, maar mag wel. Het zijn haast elektrische scooters, maar dan zonder zadel.

De E-Choppers kun je ook combineren met die andere stoere 'bike' van ons, de solex! Deze Nederlandse snorfietsen uit de jaren '60 zijn een mooi contrast met de nieuwe elektrische choppers. Geronk versus fluisterstil, nostalgie versus moderne techniek.

Na de rit met zijn allen smullen van een barbecue of een buffet? Dat kan ook bij ons. We hebben een groot overdekt terras, uitkijkend op onze groene achtertuin.

En heb je zelf ideeën die nog niet bij onze uitjes & arrangementen staan? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Zo zijn bovenstaande uitjes bijvoorbeeld ook op locatie mogelijk.


Meteen boeken? Klik hier of bel 0575-554228 (keuzemenu 2)
Naar boven
 

Met zijn tweetjes op E-Choppers door Vorden en omgeving


Stel je voor: op deze stoere elektrische scooters cruise je door het bekende coulisselandschap waar de Achterhoek om bekend staat. Fluisterstil rijd je over lommerrijke landweggetjes en geniet je van kwetterende vogels. Je hoort zingende merels, miauwende buizerds, het getimmer van spechten... ja, zo stil is de E-Chopper! Zo voer je onderweg ook gemakkelijk een gesprek met elkaar, zonder te moeten schreeuwen.
 

Dankzij de solide wegligging, comfortabele zitting en de cruise control kom je heerlijk ontspannen aan op de plaats van bestemming: een kasteel, molen, terras of misschien een picknickplaats? Onze speciale routes wijzen je de weg naar de mooiste plekjes van deze regio.

Naar boven
 
 

Tips: de mooiste scooter routes van de Achterhoek


We hebben namelijk verschillende routes uitgestippeld die dwars door de Achterhoek gaan. Vertel ons waar jullie interesse naar uit gaat, dan krijg je van ons de route die het beste bij jullie wensen past. Wil je langs bezienswaardigheden zoals kastelen of molens, kunst bewonderen in de lokale musea of ergens heerlijk lunchen? Wij weten waar je moet zijn. Hier een paar van onze tips in de omgeving van Vorden en Ruurlo:

 • Een bezoek aan de acht Vordense kastelen op de bekende Achtkastelenroute is absoluut een aanrader. Enkele zijn (op speciale dagen) voor publiek geopend, zodat je ook de imponerende interieurs kunt bewonderen.
 • Voor een snelle koffie, een ijsje of een toiletstop stap je binnen bij de Lindesche molen. Het zeer propere toilet hier schitterde in de zomer van 2022 in het televisieprogramma Dwars Door de Lage Landen, dat ging over het Pieterpad dat dwars door Vorden loopt!
 • Voor de lekkerste pannenkoeken van Nederland zoef je met je E-Chopper binnendoor naar Ruurlo, waar je pannenkoeken van eigen graan eet bij De Heikamp. In Ruurlo is ook het bekende Museum More gevestigd en de erg leuke Cactus Oase van Cactus Annie.

Meteen boeken? Klik hier of bel 0575-554228 (keuzemenu 2)
Naar boven


Veelgestelde vragen over de E-Chopper

 • Kun je met 2 personen op een E-Chopper?
  Onze E-Choppers zijn niet geschikt voor twee volwassenen. Wel is het mogelijk een kind (leeftijdsindicatie 8 jaar) achterop mee te nemen.
 • Heb je een rijbewijs nodig voor een E-Chopper?
  Ja, om op een E-Chopper te rijden heb je een geldig rijbewijs nodig voor de brommer, motor of auto. Geen rijbewijs? Onze elektrische steps zijn dan een uitstekend alternatief! Ze kunnen even hard als de E-Chopper. Wij hebben twee varianten, de Kickbike Fat Max en de E-funcruiser.
 • Is rijden op een E-Chopper moeilijk?
  Als je geen scooters of brommers gewend bent, is het misschien eventjes wennen, maar de ervaring leert ons dat eigenlijk iedereen zo met een E-Chopper wegrijdt. Natuurlijk geven we je vooraf duidelijke instructie en kun je een proefrondje rijden.

Meteen boeken? Klik hier of bel 0575-554228 (keuzemenu 2)
Naar boven

Arrangementen