Een mooi groene tocht maken in de Achterhoek? Dat kan met onze E-Chopper, laat je verrassen.

Meegaan met de tijd en denken aan het milieu ook dat doen we bij Free-Wheel.
Onze E-Choppers zijn volledig elektrische en buiten gewone luxe die u kent.
Ze staan klaar voor gebruik.

Bij dit arrangement bieden wij een all-in prijs. Dit betekent dat u niet voor onaangename verassingen zult komen te staan. We gebruiken alleen de beste materialen en onderhouden de E-Choppers goed.

  • Prijs 1,5 uur 25 euro, 3 uur 32,50 pp 
  • We beschikken over 10 E-Choppers.
  • De mooiste routes van de Achterhoek.
  • Wa verzekering met goede dekking.
  • We nemen een leuke (digitale) foto van de groep op de E-Chopper.
  • Je moet wel minimaal 16 jaar zijn voor het gebruiken van onze E-Chopper.


Arrangementen
Het Corona virus, ja ook wij als organisatiebureau van de leukste uitjes ontkomen er niet aan en werken in alle vormen mee om o.a. verspreiding te voorkomen.

De door de overheid afgekondigde maatregelen gelden in elk geval tot en met 6 april. Daarna zal bekeken worden of deze periode verlengt dient te worden.

Tot 6 april betekent het concreet dat wij het samen zijn van grote groepen vermijden .

Wij bieden de keuze aan onze klanten welke reeds een van onze activiteiten geboekt hebben in maart en april, het arrangement kosteloos te verzetten of in overleg te annuleren.

Wil je nu graag een arrangement boeken voor later dit seizoen dan is dit nu al mogelijk en dit kosteloos te verzetten of in overleg te annuleren wanneer dit onverwachts nodig mocht zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu, individueel of met u gezin toch even lekker naar buiten wilt. Even het hoofd Corona vrij maken, genieten van de zon de mooie omgeving en het leven. Dan denken wij graag met u mee. Wij beschikken over elektrische steps, Fat Max, solexen, Maf in een Daf of tuk tuk , kickbike of hoge Bi en nieuw in 2020 de E Chopper.