Tijdens dit uitje zie je wel heel veel van onze bosrijke omgeving. Je zit er letterlijk middenin.

Samen op de e-funcruiser naar het uitdagende klimbos. Tijdens dit uitje zie je wel heel veel van onze bosrijke omgeving. Je zit er letterlijk middenin.

Een heel (ont)spannend uitje, achter elkaar aan cruisen jullie richting De Heikamp. Onderweg komen jullie langs mooie ansichten. Na een pauze krijgen jullie instructie over het veilig gebruik van het klimbos. Neem dit niet te nauw. Het klimbos is niet voor mietjes. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Er is keuze uit verschillende kleuren routes met verschillende overgangen die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraden. Durf jij de uitdaging aan? Na het klimmen wordt de tocht vervolgd naar Free-wheel. 

Klimbos E-funcruiser uitje prijzen en voorwaarden 

  • Duurt ongeveer 4 uur
  • Kost maar €50,00 per persoon (incl. regulier klimticket)
  • Bij minimaal 8 personen
  • Minimale leeftijd is 16 jaar

 

Arrangementen

E-funcruiser Selfie Game

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies?

duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf: € 30,- pp
méér

E-funcruiser huren

Al gedacht aan een E-funcruiser huren voor je komende bedrijfsfeest of vriendenuitje? Hip and happening is de E-funcruiser. Cruise met 25 km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50 pp
méér

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.

duur: 3 uur - vanaf: € 40,- pp
méér