Combineer een tour door de Achterhoek met Spaans eten

De grootste voordelen van de E-funcruiser van Free-Wheel

Free-Wheel is dé specialist van de Achterhoek. Hoe kun je beter en veiliger de weg mee op? En er zijn nog meer voordelen:

 • De E-funcruiser is gemakkelijk te besturen
 • Je maakt het zelf zo (non)actief als je wilt
 • Iedereen vanaf 16 jaar kan en mag het
 • Extreem veel activiteitencombinatiemogelijkheden (als dat al een woord is)
 • Met een duurzame E-funcruiser houd je de Achterhoek nog langer groener

 

Samen op de e-funcruiser naar de tapasworkshop. Tijdens dit uitje zie je wel heel veel van onze bosrijke omgeving. Je zit er letterlijk middenin. Onderweg komen jullie langs mooie ansichten. 

Zelf tapas maken is namelijk niet zo simpel. Dat heb je misschien thuis wel gemerkt. Dit is je kans om tijdens een gezellige middag én sportief te doen én tapas te leren maken. Een wel heel goed idee als bedrijfsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest. Na een sportieve middag gezellig samen aan de kook!


Wat is tapas eigenlijk?

Sjonge jonge weet je dat niet? Nou we leggen het je uit. Tapas eten is een gezellige combinatie van samen koken, eten en drinken met collega’s, vrienden of familie. “Tapa” is het Spaanse woord voor ‘deksel’. Op basis van deze betekenis wordt verondersteld dat Tapas zijn ontstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk met een stuk brood en/of een plakje ham af te dekken. Dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het gerecht of in het glas sherry zouden kunnen komen. Een slimme bareigenaar heeft toen bedacht om verschillende kleine gerechtjes te serveren en zo zijn de Tapas in wezen ontstaan. Het zijn dus eigenlijk kleine hapjes, die in lokale bars in Spanje onder het genot van een drankje gegeten worden.


Tapas Workshop van Free-wheel

Ja ja, wij zijn dan wel het (te) gekste organisatiebureau in de Achterhoek, koken dat is niet onze specialiteit. Dat weten wij heus. Wij laten dat liever aan echte goede koks over. Onze Tapas workshop organiseren wij daarom in samenwerking met Bistro de Rotonde in Vorden.

 • De Tapas Workshop is te boeken in combinatie met een sportieve activiteit. 
 • Duurt ongeveer 3,5 uur
 • Voor 15 personen kost de tapas workshop €592,50
 • Iedere extra persoon betaalt €39,50
 • De tapas workshop is voor minimaal 15 personen
 • Combineer ‘m met één van deze uitjes

 

 

Arrangementen

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

duur: 3 uur - vanaf: € 40
méér

E-funcruiser Selfie Game

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies?

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser huren

Al gedacht aan een E-funcruiser huren voor je komende bedrijfsfeest of vriendenuitje? Hip and happening is de E-funcruiser. Cruise met 25km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.

duur: 3 uur - vanaf: € 40,-
méér