De E-funcruiser is nieuw gaaf, groen, en geruisloos.

Een E-funcruiser is een elektrische step die 25 kilometer per uur kan gaan. De E-funcruiser is gaaf, groen, en geruisloos. Een tocht op een E-funcruiser is niet alleen fun, het is ook nog eens duurzaam. Een zeer verantwoord bedrijfsuitje door de weelderige Achterhoek.

Duurzaam, dat past mij!Een E-funcruiser, but why???

Een uitje op een E-funcruiser heeft the best of both worlds. Met de wind door het haar rijden jullie over prachtige paden en wegen. Je hoeft niet te steppen, maar het mag wel. Buiten adem raak je alleen als je dat wilt. Dat scheelt want dan kun je nog gezellig met elkaar kletsen. Actief? Super actief? Semi actief? Stiekem een beetje lui? Op de E-funcruiser kan het allemaal. Keurig binnen de lijntjes cruisen….beppen én steppen. Je maakt het zelf dus zo actief als je (niet) wilt. Hierdoor is een bedrijfsuitje of de E-funcruiser ideaal. Het past namelijk iedereen vanaf 16 jaar en geen rijbewijs voor nodig. Nog niet overtuigd? Kijk dan dit filmpje!


Van hot naar hep op je E-funcruiser ( elektrische step )

De Achterhoek is de perfecte plek voor een uitje op een E funcruiser. Wij hebben een bijzonder mooie route voor je klaar liggen. Dat is twee vliegen in één klap want verdwalen in ons sprookjesachtige Achterhoekse landschap is makkelijk. Om de haverklap (of maïs, rogge en aardappels) wordt je geconfronteerd met machtige kastelen, kabbelende beekjes en volmaakte vergezichten.


De grootste voordelen van de E-funcruiser van Free-Wheel

Free-Wheel is het creatieve organisatiebureau van de Achterhoek. Meer Hoe kun je beter en veiliger de weg op? En er zijn nog meer voordelen:

  • De E-funcruiser is gemakkelijk te besturen
  • Je maakt het zelf zo (non)actief als je wilt
  • Iedereen vanaf 16 jaar kan en mag het
  • Extreem veel combinaties mogelijk ( oa selfie game )
  • Met een duurzame E-funcruiser houd je de Achterhoek en Nederland nog langer groener

 

Arrangementen

Kickbike Fat Max

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek.

duur: Duur: 3 uur- vanaf: € 30,- -
méér

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

duur: 3 uur - vanaf: € 40
méér

E-funcruiser Selfie Game

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies?

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser huren

Al gedacht aan een E-funcruiser huren voor je komende bedrijfsfeest of vriendenuitje? Hip and happening is de E-funcruiser. Cruise met 25km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.

duur: 3 uur - vanaf: € 40,-
méér