Een spannende dag met pittige proeven en olijke opdrachten gebaseerd op het TV programma Expeditie Robinson

Hierin strijden kandidaten op een onbewoond eiland door opdrachten uit te voeren en elkaar strategisch weg te stemmen. Free-Wheels’ Expeditie Bronckhorst is extra opwindend en avontuurlijk.

Het expeditie uitje van Free-Wheel

Het expeditie uitje van Free-Wheel is extra gaaf omdat het via een speciale app wordt geleid door Lobke Berkhout. Lobke? Ja zij is Olympisch zeilkampioen en heeft zelf meegedaan aan de 15e Expeditie Robinson in 2014 op de Filipijnen. Ze werd er in de halve finale weggestemd door de andere kandidaten omdat ze zo tactisch speelde. Ze was een gevaar voor de rest! Lobke is dus de perfecte begeleider voor een geslaagd expeditie uitje.

 

Ja! Ik wil de Walker Texas Ranger in mij ontdekken.

Expeditie Bronckhorst

Wij hebben ons expeditie uitje ‘Expeditie Bronckhorst’ gedoopt. In de heerlijke bossen en ongerepte natuur van Bronckhorst testen wij jullie kracht en kennis. Volg de tips en hints van Lobke en verdien zoveel mogelijk amuletten. Freek Vonk eat your heart out.

Expeditie uitje all inclusive

Wil je je volledig op Expeditie Bronckhorst kunnen concentreren? Verstandig! Kies dan voor een compleet verzorgde dag met drankjes, handboogschieten en een barbecue. Heel veel beter wordt het niet!

 

Bronckhorst expeditie uitje is uitermate geschikt voor:

  • Scholen en verenigingen
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • De vriendinnen tegen de vrienden
  • Personeelfeest
  • Vrijgezellenfeest
Minimaal 15 personen voor de All-Inn. Allleen de expeditie met minder personen mogelijk.
Arrangementen