Workshop bonbons maken & DAFtour

We starten en ontvangen jullie hartelijk bij Free-wheel in Vorden. Na de korte uitleg kan iedereen zich opmaken voor een gezellige tocht in een oude DAF 33. Dat is al een belevenis op zich! De route met de DAF voert jullie door de prachtige omgeving van Vorden. Na een klein uurtje komen jullie aan bij Chocolaterie Magdalena, een walhalla voor chocoholics.

Workshop bonbons maken in het Gelderse Vierakker

Chocolaterie Magdalena is in 2010 opgericht door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit haar chocolade-atelier in Vierakker worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. Ambachtelijke bonbons dus, en dat proef je!

In het chocolade atelier worden naast de workshop uit dit Choco-DAFtour arrangement nog andere workshops over chocolade maken gegeven. Bijvoorbeeld hoe je zelf slagroomtruffels maakt, of iets lekkers voor Moederdag, Valentijn of Pasen. Ook dit is mogelijk in combinatie met een ritje in een DAF of één van onze andere (elektrische) voertuigen.

Workshop zelf bonbons maken & DAFtour*

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers bij ons in Vorden
 • DAF rijden (circa 2 uur totaal) inclusief speciale route
 • Chocoladeworkshop bij Chocolaterie Magdalena van 1,5 uur bestaande uit:
  • een korte film over de oorsprong van cacao en chocolade
  • natuurlijk het zelf maken van (marsepeinen) bonbons
  • Alles mooi en sfeervol verpakken
  • Koffie/thee en smikkelen
 • Prijs: €60,-per persoon bij 4 personen in een DAF
 • Een ander aantal personen of wil je een andere workshop volgen? Vraag hier naar de mogelijkheden of bel 0575-554228
*Mogelijk vanaf 12 personen
Arrangementen

Oude DAF huren

Een oude DAF 33 huren is een succes voor een geslaagde dag. Dafje uit wordt een dagje uit. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan het groene en gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en misschien wel de prins op het witte paard. Het is  goed toeven op onze mooie routes. Je kachelt langs beekjes en kastelen onderweg relaxt je bij leuke horeca gelegenheden.

duur: Vanaf 2 uur - vanaf: € 22,50 pp
méér

DAF selfiegame

Deze DAF selfietocht verwacht iets van je creativiteit. De oude DAF33 gaan we combineren met het nieuwe.

Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffend met de DAF volg je een mooie route in en om Vorden. Onderweg probeer je zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageert het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdient zo een extra punt? En wie maakt de meest hilarische seflies? En wint hiermee de DAF selfiegame!

Leuke bijkomstigheid is dat iedereen actief mee doet en bloedfanatiek wordt en dat jullie na afloop heel heel veel leuke kiekjes hebben. Kortom een ideaal personeelsuitje, 100% slagingskans en erg populair.

duur: 3 uur - vanaf: € 37,50 pp
méér

DAF The Game

Tijdens DAF the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee die niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route, krijg je de juiste volgorde van de foto's en zo de juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, puzzelaars en een navigator. De chauffeur stuurt de DAF in de richting die de navigator aangeeft. Zij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en stopt als de fotopuzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.

duur: 2,5- 3 uur - vanaf: € 30,- pp
méér

DAF Culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit. Zowel in stijl als op je bord. Tuffend in een oude DAF 33 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

duur: 5 uur - vanaf: € 76,50 pp
méér

DAF en Solex

De helft van de groep stapt in de originele DAF 33 terwijl de rest op een nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick of gewoon een gezellig terrasje! Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen (mag maar hoeft niet) jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere route terug naar Vorden.

duur: 3 uur - vanaf: € 32,50 pp
méér