Leg een afstand af met zo min mogelijk aantal worpen

‘Nou dat is ook niet netjes!’ Maar met een ‘klootzak’ kun je ook heel iets anders bedoelen. Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport en is al jaren immens populair als onderdeel van personeelsfeesten, vriendenuitjes en familiedagen.


Hoe werkt klootschieten?

Deel jullie zelf in in minimaal twee groepen. Alle groepen volgen dezelfde route. Maar eerst een korte duidelijke instructie! Daarna gaan jullie met een hark (ook wel kolenkrabber), routekaart, scorekaart en de kloten (dat zijn de ballen natuurlijk) op pad. Probeer de kloot zover mogelijk te gooien en niet van de weg te laten raken. Je zou niet de eerste zijn die de kloot uit de beek moet vissen. Waar denk je dat die hark voor is? Hoe beter ieder lid van jullie team gooit, hoe eerder je de route hebt belopen.


Klootschieten met Free-wheel

  • Duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur
  • prijs maar liefst €6,00 per persoon
  • Is te boeken vanaf 10 personen 
  • Klootschieten kun je super combineren met een andere (te) gekke activiteit. Zoek er direct één (of meerdere!) uit
Arrangementen

Klootschieten

‘Nou dat is ook niet netjes!’ Maar met een ‘klootzak’ kun je ook heel iets anders bedoelen. Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport en dit kan gedaan worden door gezinnen of kleine groepen mensen die op het zelfde adres wonen. Tussen de 4 en 6 personnen is dan ook toegestaan. Aan groepen die niet op het zelfde adres wonen zit een maximum van 3 personen aan.

duur: 1,5 tot 2 uur - vanaf: € 6,- pp
méér