Ondanks deze lastige periode proberen wij bij Free-wheel u toch de leukste uitjes met afstand aan te kunnen bieden.

Heb je ook zin om er met je gezin of partner even tussenuit te gaan?
De ruimte op te zoeken en een frisse neus halen, om even te genieten in de moeilijke tijd van het jaar.
Daarom hebben we speciaal voor deze lastige periode een aanal uitjes ontwikkeld en samengesteld. 


  • Samen de veiligheid waarborgen
  • Deze arrangementen kunnen alleen door gezinnen of kleine groepen mensen die op het zelfde adres wonen gedaan worden. Tussen de 4 en 6 personen is dan ook toegestaan. Aan groepen die niet op het zelfde adres wonen zit een maximum van 3 personen aan.
  • Deze uitjes kunnen uitsluitend online gereserveerd worden om drukte te spreiden.
  • Alle materialen worden voor en na gebruik schoongemaakt.
  • Op onze locaties zijn duidelijke richtlijnen zichtbaar om de 1,5 meter afstand tussen de huishoudens te waarborgen.
  • De horeca is wel gesloten maar we beschikken over andere mogelijkheden.
  • Lunch pakketen kunnen we maken voor u, vanaf 10 euro krijgt u een heerlijk samengesteld lunchpaket volgens de regels van de RIVM.

Heeft u toch vragen kun u altijd contact met ons op nemen.
0575-554228 (bereikbaar iedere dag tot 22:00)

Arrangementen

Solex verhuur

De zon schijnt en je verlangt naar grasgroene weilanden, bonte koeien en stapelwolkes op de hemelsblauwe lucht. Dan zie je Boer Driekus op zijn klompen voorbijlopen genietend van het mooiste stukje Nederland. En je denkt: wat zou ik graag op een antieke solex de achterlijk mooi Achterhoek verkennen!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 32,50
méér

E-Chopper huren

Meegaan met de tijd en denken aan het milieu ook dat doen we bij Free-Wheel.
Onze E-Choppers zijn volledig elektrische en buiten gewone luxe die u kent.
Ze staan klaar voor gebruik. Met dit arrangement zijn de regels van het RIVM geen enkel probleem

duur: Duur: vanaf 1,5 uur 25,- / 3 uur 32,50 pp -
méér

E-funcruiser huren

Makkelijk en gepaste afstand mogelijk en ook nog eens hip and happening. Dan is de E-funcruiser wat voor jou. Cruise met 25km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

Hoge Bi Kano

Een leuke gezamenlijke nostalgische fietstocht op de Hoge Bi door de bosrijke omgeving van Vorden. Ken je de hoge Bi nie? Lees dan eerst dit. Het is heel leuk om te doen en je gaat even terug in de tijd.

duur: 3 uur - vanaf: € 25
méér

Kickbike Fat Max

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektrisiteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek.

duur: Duur: 2,5 uur- vanaf: € 30,- -
méér

Klootschieten

‘Nou dat is ook niet netjes!’ Maar met een ‘klootzak’ kun je ook heel iets anders bedoelen. Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport en dit kan gedaan worden door gezinnen of kleine groepen mensen die op het zelfde adres wonen. Tussen de 4 en 6 personnen is dan ook toegestaan. Aan groepen die niet op het zelfde adres wonen zit een maximum van 3 personen aan.

duur: 2 uur -
méér

Expeditie Bronckhorst

Hierin strijden kandidaten op een onbewoond eiland door opdrachten uit te voeren en elkaar strategisch weg te stemmen. Free-Wheels’ Expeditie Bronckhorst is extra opwindend en avontuurlijk. Dit arrangement kan alleen door gezinnen of kleine groepen mensen die op het zelfde adres wonen gedaan worden. tussen de 4 en 6 personnen is dan ook toegestaan. Aan groepen die niet op het zelfde adres wonen zit een maximum van 3 personen aan.

Het expeditie uitje van Free-Wheel

Het expeditie uitje van Free-Wheel is extra gaaf omdat het via een speciale app wordt geleid door Lobke Berkhout. Lobke? Ja zij is Olympisch zeilkampioen en heeft zelf meegedaan aan de 15e Expeditie Robinson in 2014 op de Filipijnen. Ze werd er in de halve finale weggestemd door de andere kandidaten omdat ze zo tactisch speelde. Ze was een gevaar voor de rest! Lobke is dus de perfecte begeleider voor een geslaagd expeditie uitje.

duur: 2,5 -
méér

Kickbike Steppen

Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren. Je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt. Bovendien kan iedereen steppen!

Steppen met onze Kickbikes

Door het ietsje grotere voorwiel dan achterwiel, step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Stukken sneller dan op je normale step. Heb je zin in een actieve middag dan is de kickbike precies wat je zoekt. Rustig op je eigen tempo de natuur door.

duur: 2 uur - vanaf: € €10,-
méér

Canadese Kano huren

Ja hallo natuurlijk kun je bij ons een kano huren. Behalve die unieke kano voor 16 personen hebben wij ook Canadese kano’s. Deze zijn geschikt voor maximaal 3 personen. De kapitein stuurt en is verantwoordelijk voor het afleggen van de veiligste en juiste route. De andere twee bootlieden zijn voor de paardenkracht en bepalen snelheid en kracht. Je mag trouwens ook alleen in de kano, of met z’n twee. Een kano huren is echt heel leuk want je ziet de Achterhoek op een andere manier dan normaal. Vanachter het riet...of begrijp je dat niet?

duur: halve dag - vanaf: € 25
méér
Heb je ook zin om er met je gezin of partner even tussenuit te gaan?
De ruimte op te zoeken en een frisse neus halen, om even te genieten in de moeilijke tijd van het jaar.
Daarom hebben we speciaal voor deze periode een aantal uitjes ontwikkeld en samengesteld. Kijk voor de mogelijkheden verder op onze website onder vermelding van het kopje met afstand de leukste uitjes.
Verder is het mogelijk al onze uitjes alvast te boeken vanaf de maand juni (kosteloos te annuleren).
Voor vragen bel gerust. Wij zijn alle dagen van de week van 08.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar.