Mountainbiken in de Achterhoek moet je een keer hebben gedaan.

Samen of alleen  met een van onze instructeurs (of instructrices) crossen jullie een uitdagende route door het bosrijke gebied ‘Het Groote Veld’. Jullie kunnen kiezen uit verschillende routes. Mountainbiken in de Achterhoek kan in de zon en in de regen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding bij de weersomstandigheden.
We geven je natuurlijk graag tips! De route welke vanaf onze locatie goed op te pikken is is 26-30 km, verlengen is mogelijk
De routes zijn in 2020 volledig vernieuwd. Voor iedereen geschikt en zeer uitdagende single tracks.

 

  • Huur kwaliteits MTB merk GIANT  €32,50 per fiets
  • incl helm, combi pedalen (ene kant flat, andere kant spd)
  • bij reserveringsaanvraag lengte van de deelnemers vermelden
  • organisatiebureau@free-wheel.nl
  • Electrische Mountainbikes op aanvraag

 

 

Arrangementen

Mountainbiken karten

Mountainbiken en karten maken een perfecte combinatie voor een enerverend en spectaculair arrangement. Je vertrekt vanaf Free-wheel met de mountainbike over een bewegwijzerde route van ongeveer 20 km. Halverwege kom je bij de Kartbaan in Eefde. Hier krijg je uitleg over het karten en rijd je een manche op de 600 m. lange outdoor kartbaan. Na deze heat vervolg je de route op de mountainbike om vervolgens op het terras bij Free-wheel te eindigen.

duur: 4 uur - vanaf: € 48,50
méér

Mountainbiken met instructeur/gids

Samen met een van onze instructeurs (of instructrices) crossen jullie een uitdagende route door het bosrijke gebied ‘Het Groote Veld’. Jullie kunnen kiezen uit verschillende routes. Mountainbiken in de Achterhoek kan in de zon en in de regen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding bij de weersomstandigheden. We geven je natuurlijk graag tips!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 42,50
méér