Mountainbiken in de Achterhoek moet je een keer hebben gedaan.

Samen of alleen  met een van onze instructeurs (of instructrices) crossen jullie een uitdagende route door het bosrijke gebied ‘Het Groote Veld’. Jullie kunnen kiezen uit verschillende routes. Mountainbiken in de Achterhoek kan in de zon en in de regen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding bij de weersomstandigheden.
We geven je natuurlijk graag tips! De route welke vanaf onze locatie goed op te pikken is is 26-30 km, verlengen is mogelijk
De routes zijn in 2020 volledig vernieuwd. Voor iedereen geschikt en zeer uitdagende single tracks.

 

  • Huur goede kwalitatieve mountainbikes van het merk GIANT  €32,50 per fiets (29'er met voorvering)
  • Inclusief helm, combi pedalen (ene kant flat, andere kant spd)
  • Bij reserveringsaanvraag lengte van de deelnemers vermelden ivm juiste maat fiets
  • Het is niet toegestaan de mountainbikes zelf te vervoeren
  • Elektrische mountainbikes op aanvraag

 

 

Arrangementen

Mountainbiken karten

Mountainbiken en karten maken een perfecte combinatie voor een enerverend en spectaculair arrangement. Je vertrekt vanaf Free-wheel met de mountainbike over een bewegwijzerde route van ongeveer 20 km. Halverwege kom je bij de Kartbaan in Eefde. Hier krijg je uitleg over het karten en rijd je een manche op de 600 m. lange outdoor kartbaan. Na deze heat vervolg je de route op de mountainbike om vervolgens op het terras bij Free-wheel te eindigen.

duur: 4 uur - vanaf: € 49,-
méér

Mountainbiken met instructeur/gids

Samen met een van onze instructeurs (of instructrices) crossen jullie een uitdagende route door het bosrijke gebied ‘Het Groote Veld’. Jullie kunnen kiezen uit verschillende routes. Mountainbiken in de Achterhoek kan in de zon en in de regen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding bij de weersomstandigheden. We geven je natuurlijk graag tips!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 42,50
méér

Tijdens de huidige lockdown tot 14 januari 2022 zijn wij op afspraak geopend. Even lekker met zijn tweeën of met het gezin eropuit? Een mooie route rijden in een van onze toffe DAF 33's of op een E-chopper, solex of Fat Max, het kan allemaal.

Onze prachtige routes door de achterhoek nemen u mee langs bossen, dorpen en boerenlandschappen. Halverwege deze route treft u een to go stand aan, waar (warme) dranken en diverse lekkernijen te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan verse erwtensoep, een pannenkoek naturel en een broodje gehaktbal of rookworst. 

Verhuurmogelijkheden:

- Solextour 

Voor €32,50 per persoon kunt u bij ons al solex rijden. De tour duurt ongeveer 2,5 uur. Deze prijs is inclusief originele solex leren jassen en bijbehorende pothelmen (van te voren aangeven als u dit wilt), route, pechservice en brandstof. 

- Fat Max (Elektrische step)

€30,- per persoon voor 3 uur. Deze prijs is inclusief volle accu (actieradius van 40 km) en een mooie route (ook off-road mogelijk)

- E-chopper

€27,50 per persoon voor 2 uur en 3 uur is €32,50 per persoon, langer op aanvraag. Dit arrangement is ook inclusief een volle accu (actieradius van 60 km) en een mooie route. 

- DAF tour

Vanaf €90,- per DAF 33 voor een tour van 2 uur. In een DAF kunnen maximaal 4 personen. Eventueel inclusief leuke DAF Puzzeltocht. 


- Scooter

Vanaf €30,- per persoon, voor twee uur. Voor ieder extra uur betaald u €5,- extra. Scooter verhuur is inclusief volle tank en mooie route.

Voor meer informatie bel 0575-554228 (keuzemenu 2).

Wij ontvangen u graag bij Free-Wheel in Vorden.