Een oude DAF huren betekent 50 jaar terug in de tijd.

Een oude DAF huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit! Kijk zie je daar gaan we al, het is ook zo verslavend. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan de groene gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs lieflijk loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en struisvogels. Want zelfs de vogels van Down Under vinden het hier goed toeven. Je kachelt langs beekjes en kastelen.


Een oude DAF huren bij Free-Wheel

  • Iedereen van minimaal 21 jaar met geldig rijbewijs mag een oude DAF huren én besturen.
  • Voordat jullie uitje van start gaat, leggen we natuurlijk even uit hoe het allemaal werkt.
  • Echt alleen de DAF huren? Lijk op DAFtours.nl.
  • Al onze DAFs hebben pientere pookjes, donders dunne banden en sublieme stuurtjes.
  • Wij hebben oneindige service en willen je écht graag aan het (te) gekste uitje ooit helpen.
  • Een oude DAF huren bij Free-Wheel kun je combineren met al die andere leuke uitjes en activiteiten van ons
Arrangementen

DAF selfie game

Deze DAF tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Maar deze oude DAF gaan we combineren met het nieuwe: Selfie’s. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tuf met de DAF in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Welk team is het snelste? En wie maakt de meest hilarische seflies? Elke auto krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken.

duur: 3 uur - vanaf: € 140
méér

DAF Culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit. Zowel in stijl als op je bord. Tuffend in een oude DAF rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Dat doen we onder het genot van een koninklijke kop koffie op. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

duur: 4,5 - vanaf: € 72,50
méér

DAF The Game

Tijdens DAF the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft.

duur: 3 uur - vanaf: € 140
méér