Op zoek naar een uitje met paardenkracht?

Op zoek naar een uitje met paardenkracht? Een dagje uit met wind in je haren? Dan is de Solex Karten Combi helemaal geknipt voor jou. Vanaf Free-wheel solexen jullie slingerend richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche. Daarna pak je de Solex weer op en waai je uit richting Free-wheel.

Deze combinatie is de mooiste afwisseling in verschillende soorten pk’s. Van volledige rust en genieten van landschappen naar het skeuren in een kart waarbij van de omgeving niets meer dan een waas van snelheid overblijft.


duur: 3 uur - vanaf: € 51,- pp

 

Arrangementen

Mountainbiken karten

Mountainbiken en karten maken een perfecte combinatie voor een enerverend en spectaculair arrangement. Je vertrekt vanaf Free-wheel met de mountainbike over een bewegwijzerde route van ongeveer 20 km. Halverwege kom je bij de Kartbaan in Eefde. Hier krijg je uitleg over het karten en rijd je een manche op de 600 m. lange outdoor kartbaan. Na deze heat vervolg je de route op de mountainbike om vervolgens op het terras bij Free-wheel te eindigen.

duur: 4 uur - vanaf: € 49,-
méér

Solex verhuur

De zon schijnt en je verlangt naar grasgroene weilanden, bonte koeien en stapelwolkes op de hemelsblauwe lucht. Dan zie je Boer Driekus op zijn klompen voorbijlopen genietend van het mooiste stukje Nederland. En je denkt: wat zou ik graag op een antieke solex de achterlijk mooi Achterhoek verkennen!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 34,50
méér

Solex Biertafel

Ons Solex Biertafel uitje is voor iedereen die best van een tour houdt, als er maar een borrel bij zit. Jullie toeren de mooiste routes van de Achterhoek af op jullie Solexen. Prachtige plekken en stillevens zoeven voorbij. Maar dan krijg je toch wel zin in een borrel. Hier herken jij jezelf wel in? Dan is de Solex – Biertafel combinatie geknipt voor jou.

duur: 4 uur - vanaf: € 63,-
méér

Solex High Beer of High Wine

Als er een Solex High Tea uitje is, waarom dan geen Solex High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Op de solex door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op! Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel twee uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapas hapjes geserveerd. Dat is zeker niet lullig. Hou je het wel vol? Oh, je wilt dat er geen einde aan komt? Dat hoeft ook nog niet. Voor 5 euro extra blijf extra lang zitten en geniet je van nog meer lekkers. Echt? Yep!

duur: 5 uur - vanaf: € 69,-
méér

Solex Wijnboerderij

Als je wilt leren solexen en wijn maken in een dagje uit, dan is dit je droomuitje. Weet jij hoe wijn wordt gemaakt? Nee niet liegen! Toer met de solex richting het Vordense Wijnboerderij Kranenburg en je weet het binnen no time. Parkeer je solex aan de rand van de wijnranken. Via een idyllisch stukje loop je naar de wijngaard. Daar wacht Henk al op je met wijnen en info. Henk is een passionist en tijdens een boeiende rondleiding vertelt en verhaalt hij jullie over hoe hij zijn druiven omtovert in heerlijke wijn. En dat laat hij gelukkig ook proeven!

duur: 3 uur - vanaf: € 47,-
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35,-
méér

Solex Tandem Barbecue

Onze Solex Tandem Barbecue tour is een wisselend uitje dat geschikt is voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Met dit uitje heeft niemand iets te klagen. Het is simpel. Maak twee groepen, doe de gave tour, wissel halverwege van vervoersmiddel en geniet daarna onbegrenst van een heerlijke barbecue.

duur: 4,5 uur - vanaf: € 52
méér

Solex Klimbos

Ben je met een grote groep, dan is dit wisselprogramma iets voor jullie. De groep wordt gesplitst waarbij de helft start in het klimbos. Na een duidelijke instructie betreed je het klimbos en ga je de uitdaging aan in een van de verschillende uitgezette routes en gradaties. De andere deelnemers stappen op de solex en gaan een leuke route rijden in de omgeving van Ruurlo. Na anderhalf uur is het tijd voor een pauze inclusief consumptie en wordt er gewisseld van activiteit. Aansluitend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een lekker diner!

duur: 4 uur - vanaf: € 59,50
méér

Solex Kano Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano met een unieke route door het groene landschap. De andere groep gaat eerst kanoen en pakt achteraf de solex en rijdt tot het wisselpunt om de kickbike over te nemen. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!

duur: 2 tot 3 uur - vanaf: € 27,50
méér

Solex koe knuffelen

Op de solex naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij.
Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwartbonte koeien Marieke en Bertina bijvoorbeeld. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.

duur: 3 uur - vanaf: € 59,50
méér

Solex Tandem Pannenkoek


Op de tandem en de solex en ook nog een prachtige pannenkoek. Mmmmmm. Je kunt niet kiezen, solex of tandem? Doe het dan allebei. Splits je familie of vriendengroep in twee. De mannen en de vrouwen of de collega’s van kantoor en het werkvloerpersoneel. Verzin iets geks! De helft van de groep volgt een toffe route op de Solex en gaat terug op de tandem en de andere groep gaat….je snapt ‘m al. Na een heerlijke route langs kastelen, landhuizen en smalle beekjes ontmoeten jullie elkaar bij Pannenkoekenboerderij De Heikamp. Tip voor anti Bob. Drink je daar graag een koud biertje bij jouw ambachtelijke pannenkoek? Neem dan de tandem terug.

duur: 3 uur - vanaf: € 42,50
méér

Solex snert

Een voortreffelijk Solex Snert uitje voor in het najaar en de winter. Twintig kilometer tuffen voor een kop snert? Euhm, ja en dat is het dubbel en dwars waard. Bovendien houden onze warme, lederen solex jassen je goed warm. Lekker touren dus door ons wonderschone winterse landschap. Halverwege schuif je bij één van onze gezellige restaurants in de omgeving aan voor een lekkere warme erwtensoep. Dat is pas genieten. Voldaan en gelukkig slinger je weer terug naar het Free-wheel hoofdkwartier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 39,50
méér

Tijdens de huidige lockdown tot 14 januari 2022 zijn wij op afspraak geopend. Even lekker met zijn tweeën of met het gezin eropuit? Een mooie route rijden in een van onze toffe DAF 33's of op een E-chopper, solex of Fat Max, het kan allemaal.

Onze prachtige routes door de achterhoek nemen u mee langs bossen, dorpen en boerenlandschappen. Halverwege deze route treft u een to go stand aan, waar (warme) dranken en diverse lekkernijen te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan verse erwtensoep, een pannenkoek naturel en een broodje gehaktbal of rookworst. 

Verhuurmogelijkheden:

- Solextour 

Voor €32,50 per persoon kunt u bij ons al solex rijden. De tour duurt ongeveer 2,5 uur. Deze prijs is inclusief originele solex leren jassen en bijbehorende pothelmen (van te voren aangeven als u dit wilt), route, pechservice en brandstof. 

- Fat Max (Elektrische step)

€30,- per persoon voor 3 uur. Deze prijs is inclusief volle accu (actieradius van 40 km) en een mooie route (ook off-road mogelijk)

- E-chopper

€27,50 per persoon voor 2 uur en 3 uur is €32,50 per persoon, langer op aanvraag. Dit arrangement is ook inclusief een volle accu (actieradius van 60 km) en een mooie route. 

- DAF tour

Vanaf €90,- per DAF 33 voor een tour van 2 uur. In een DAF kunnen maximaal 4 personen. Eventueel inclusief leuke DAF Puzzeltocht. 


- Scooter

Vanaf €30,- per persoon, voor twee uur. Voor ieder extra uur betaald u €5,- extra. Scooter verhuur is inclusief volle tank en mooie route.

Voor meer informatie bel 0575-554228 (keuzemenu 2).

Wij ontvangen u graag bij Free-Wheel in Vorden.