Op de tandem en de solex en ook nog een prachtige pannenkoek. Mmmmmm.

Op de tandem en de solex en ook nog een prachtige pannenkoek. Mmmmmm. Je kunt niet kiezen, solex of tandem? Doe het dan allebei. Splits je familie of vriendengroep in twee. De mannen en de vrouwen of de collega’s van kantoor en het werkvloerpersoneel. Verzin iets geks! De helft van de groep volgt een toffe route op de Solex en gaat terug op de tandem en de andere groep gaat….je snapt ‘m al. Na een heerlijke route langs kastelen, landhuizen en smalle beekjes ontmoeten jullie elkaar bij Pannenkoekenboerderij De Heikamp. 


Voorwaarden en prijzen van een Solex Tandem Pannenkoek:

● Deze Solex tour duurt ongeveer 3 uur
● En is te boeken voor € 42,50 per persoon
● Voor minimaal 12 personen
● Eerst ontvangst met koffie of thee, joepie jee!
● Pannenkoek en 1 (alcolholvrije) consumptie inbegrepen 
● En dit uitje is all inclusive by the way!
● Dus met een aansprakelijkheidsverzekering en een WA verzekering.
● En inclusief lederen jassen en speciale solex pothelmen (wel even van tevoren aangeven).
● En ook onze speciale Free-wheel pechvogelhulp.
● Vanaf 16 jaar en in bezit van rijbewijs of brommercertificaat?
● Had je het goed begrepen dat de brandstof ook is inbegrepen?
● Heel veel keus in solex arrangementen. Niks is (te) gek!

Heb je deze uitjes trouwens al gezien?

Arrangementen

Solex verhuur

Solex verhuur in de Achterhoek start bij Free-Wheel. Er is namelijk geen beter adres om je solex te huren dan bij de beste aanbieder. Zie jij jezelf al zitten met pothelm, knielange lederen jas op zo’n mooie snorfiets?

duur: 2,5 uur - vanaf: € 32,50
méér

Solex Karten Solex

Een dagje uit met wind in je haren? Dan is de Solex Karten Combi helemaal geknipt voor jou.

Vanaf Free-wheel solexen jullie slingerend richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche. Daarna pak je de Solex weer op en waai je uit richting Free-wheel. Deze combinatie is de mooiste afwisseling in verschillende soorten pk’s. Van volledige rust en genieten van landschappen naar het skeuren in een kart waarbij van de omgeving niets meer dan een waas van snelheid overblijft.

duur: 3 uur - vanaf: € 52,50
méér

Solex High Tea

Solex High Tea laat jullie genieten van de natuur en lekker eten. Een fabelachtig dagje uit waarin genoeg tijd is om bij te kletsen (en eten). Na een ongeveer een uurtje op jouw betrouwbare Solex de betoverende route te hebben gevolgd, beland je in een waar sprookje. Een tafel gevuld met lekkernijen.

duur: 4 uur - vanaf: € 56,00
méér

Solex Klimbos

Ben je met een grote groep, dan is dit wisselprogramma iets voor jullie. De groep wordt gesplitst waarbij de helft start in het klimbos. Na een duidelijke instructie betreed je het klimbos en ga je de uitdaging aan in een van de verschillende uitgezette routes en gradaties. De andere deelnemers stappen op de solex en gaan een leuke route rijden in de omgeving van Ruurlo. Na anderhalf uur is het tijd voor een pauze inclusief consumptie en wordt er gewisseld van activiteit. Aansluitend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een lekker diner!

duur: 4 uur - vanaf: € 59,50
méér

Solex High Beer of High Wine

Als er een Solex High Tea uitje is, waarom dan geen Solex High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Op de solex door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op! Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel twee uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapas hapjes geserveerd. Dat is zeker niet lullig. Hou je het wel vol? Oh, je wilt dat er geen einde aan komt? Dat hoeft ook nog niet. Voor 5 euro extra blijf extra lang zitten en geniet je van nog meer lekkers. Echt? Yep!

duur: 5 uur - vanaf: € 65,-
méér

Solex Wijnboerderij

Als je wilt leren solexen en wijn maken in een dagje uit, dan is dit je droomuitje. Weet jij hoe wijn wordt gemaakt? Nee niet liegen! Toer met de solex richting het Vordense Wijnboerderij Kranenburg en je weet het binnen no time. Parkeer je solex aan de rand van de wijnranken. Via een idyllisch stukje loop je naar de wijngaard. Daar wacht Henk al op je met wijnen en info. Henk is een passionist en tijdens een boeiende rondleiding vertelt en verhaalt hij jullie over hoe hij zijn druiven omtovert in heerlijke wijn. En dat laat hij gelukkig ook proeven!

duur: 3 uur - vanaf: € 45
méér

Solex Kano Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano met een unieke route door het groene landschap. De andere groep gaat eerst kanoen en pakt achteraf de solex en rijdt tot het wisselpunt om de kickbike over te nemen. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!

vanaf: € 25
méér

Steppen en pannenkoeken eten

Steppen en pannenkoeken eten, wie wil dat nou niet? Met onze snelle steppen maken jullie een schitterende route van 10 kilometer. Onderweg stoppen jullie bij het aller smakelijkste pannenkoekenrestaurant van de Achterhoek. Je mag hier een pannenkoek uitzoeken en een drankje. Vol en voldaan step je dan rustig de weg weer terug. Nee, sorry! Je gaat natuurlijk via een andere, misschien nog wel mooiere route terug naar Free-wheel.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 22
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35
méér

Solex Biertafel

Ons Solex Biertafel uitje is voor iedereen die best van een tour houdt, als er maar een borrel bij zit. Jullie toeren de mooiste routes van de Achterhoek af op jullie Solexen. Prachtige plekken en stillevens zoeven voorbij. Maar dan krijg je toch wel zin in een borrel. Hier herken jij jezelf wel in? Dan is de Solex – Biertafel combinatie geknipt voor jou.

duur: 4 uur - vanaf: € 61
méér

Solex Tandem Barbecue

Onze Solex Tandem Barbecue tour is een wisselend uitje dat geschikt is voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Met dit uitje heeft niemand iets te klagen. Het is simpel. Maak twee groepen, doe de gave tour, wissel halverwege van vervoersmiddel en geniet daarna onbegrenst van een heerlijke barbecue.

duur: 4,5 uur - vanaf: € 52
méér

Solex snert

Een voortreffelijk Solex Snert uitje voor in het najaar en de winter. Twintig kilometer tuffen voor een kop snert? Euhm, ja en dat is het dubbel en dwars waard. Bovendien houden onze warme, lederen solex jassen je goed warm. Lekker touren dus door ons wonderschone winterse landschap. Halverwege schuif je bij één van onze gezellige restaurants in de omgeving aan voor een lekkere warme erwtensoep en een consumptie. Dat is pas genieten. Voldaan en gelukkig slinger je weer terug naar het Free-wheel hoofdkwartier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 39,50
méér

Solex koe knuffelen

Op de solex naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij.
Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwartbonte koeien Marieke en Bertina bijvoorbeeld. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.

duur: 3 uur - vanaf: € 57,50
méér