Steppen kan een aangenaam onderdeel zijn van een bedrijfsuitje of familiedag.

Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren. Je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt. Bovendien kan iedereen steppen!

Steppen met onze Kickbikes

Door het ietsje grotere voorwiel dan achterwiel, step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Stukken sneller dan op je normale step. Heb je zin in een actieve middag dan is de kickbike precies wat je zoekt. Trouwens ook leuk te combineren met allerlei andere Free-wheel activiteiten. Zoals kanoën. Te land, ter zee en geniet van de frisse lucht.

  • Je huurt een step bij ons voor €10,00 per persoon per 2 uur.
  • Leuk om te combineren met een van onze (te) gekste uitjes!
Arrangementen

Steppen en pannenkoeken eten

Steppen en pannenkoeken eten, wie wil dat nou niet? Met onze snelle steppen maken jullie een schitterende route van 10 kilometer. Onderweg stoppen jullie bij het aller smakelijkste pannenkoekenrestaurant van de Achterhoek. Je mag hier een pannenkoek uitzoeken en een drankje. Vol en voldaan step je dan rustig de weg weer terug. Nee, sorry! Je gaat natuurlijk via een andere, misschien nog wel mooiere route terug naar Free-wheel.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 22
méér

Step Kano Step

Een sportief natuurrijk arrangement dat begint met een gezellige steptocht op de Kickbikes door de bosrijke omgeving van Vorden. Onderweg is er tijd genoeg om te kletsen en je te verwonderen over de prachtige landschappen. Bij De Veengoot, aan de rand van Vorden, liggen de kano’s voor je klaar. Je vaart een uur om daarna de tocht op de Kickbike af te maken.

duur: 3 uur - vanaf: € 20
méér

Solex Kano Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano met een unieke route door het groene landschap. De andere groep gaat eerst kanoen en pakt achteraf de solex en rijdt tot het wisselpunt om de kickbike over te nemen. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!

vanaf: € 25
méér