De Tuk Tuk is tof. Maar de E-Funcruiser ook. Wie wint?

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

Een Tuk Tuk tocht met opdrachten

Deze Tuk Tuk tocht laat je creativiteit shinen. Maak twee groepen. Een E-Funcruiser groep en een Tuk Tuk team. Beide teams krijgen een fotokaart en een kompas. Het doel is om de juiste route te vinden met behulp van het kompas terwijl je de opdrachten op een zo creatief mogelijke manier te vervullen. Welk team is het snelste? En wie maakt de meest hilarische foto’s?

Foto, Kompas, E-Funcruiser en Tuk Tuk dingen:

Een Tuk Tuk tocht van Free-Wheel heeft een aantal significante voordelen en voorwaarden.

  • Duurt ongeveer 3 uur
  • Kost €40,00 per persoon
  • Is voor minimaal 8 personen
  • Wij hebben die echte Thaise Tuk Tuks
  • Je huurt bij ons inclusief brandstof
  • En zelfs inclusief WA verzekering
  • En je krijgt goede uitleg natuurlijk
  • Kan ook geboekt worden met de solex bijvoorbeeld.
Arrangementen

Tuk Tuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een  4-persoons en/of een  7-persoons (geschikt voor 5 volwassen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?

méér

E-funcruiser Selfie Game

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies?

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser huren

Al gedacht aan een E-funcruiser huren voor je komende bedrijfsfeest of vriendenuitje? Hip and happening is de E-funcruiser. Cruise met 25km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.

duur: 3 uur - vanaf: € 40,-
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35
méér