Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten.

Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten. Een tour en quiz in één waarin je creativiteit wordt beloond. Daarna volgt een heerlijke High Wine.  Er is ook ranja hoor.


Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken dan zijn jullie vast als eerste terug! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team.

 

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

  • Tuk Tuk the Game/High Wine duurt ongeveer 6 uur
  • En is te boeken  per Tuk Tuk
  • Dat is All inclusive!
  • Dat betekent dat brandstof en verzekeringen zijn inbegrepen.

 

Vind je dit Tuk Tuk the Game programma vet cool maar ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Ze staan hieronder!

Arrangementen

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35
méér