Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten.

Als er een Tuk Tuk High Tea uitje is, waarom dan geen Tuk Tuk High Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Eerst in de Tuk op pad door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op! Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapas hapjes geserveerd. Dat is zeker niet lullig. Hou je het wel vol? Oh, je wilt dat er geen einde aan komt? Dat hoeft ook nog niet. Voor 5 euro extra blijf extra lang zitten en geniet je van nog meer lekkers. Echt? Yep!
Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten. Een tour en quiz in één waarin je creativiteit wordt beloond. Daarna volgt een heerlijke High Wine (dit arrangement is ook te boeken als high beer of fris, combinatie kan ook!)

Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de Tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken puzzelen jullie vast het juiste woord in elkaar! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team. Na afloop gaan jullie op eigen gelelegheid naar Grand Bistro de Rotonde in Vorden (ong. 1,5 km van onze locatie) om daar te genieten van een heerlijke high wine/beer.

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

  • Tuk Tuk the Game/High Wine duurt ongeveer 5,5 uur
  • Waarvan jullie 3 uur met de Tuk op pad zijn
  • En is te boeken  per Tuk Tuk
  • Dat is All inclusive!
  • Dat betekent dat brandstof en WA-verzekering zijn inbegrepen.
  • Is te boeken vanaf 71,50 per persoon
  • Voor minimaal 8 personen
  • Start de High Beer of Highwine tussen 17.00 en 19.00 uur, dan rekenen wij een meerprijs van €5,00, hier krijg je dan wel extra veel lekkernijen voor terug. Zoveel dat het als volledig diner wordt gezien (aangevuld met frietjes, warme groenten en een extra hapje)
  • Buiten deze tijden kan er ook voor dit arrangement worden gekozen (Meerprijs €5,00 -> volledig diner

Vind je dit Tuk Tuk the Game programma vet cool maar ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Ze staan hieronder!

Arrangementen

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35,- pp
méér

Tuk Tuk The Game

Tijdens Tuk the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto's mee welke niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route krijg je de juiste volgorde van de foto's en juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de Tuk heeft een taak tijdens deze Tuk The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaars, en een navigator. De chauffeur die de Tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.

duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf: € 30,- pp
méér