Tuk Tuk The Game

Tuk Tuk the Game puzzeltocht is een  tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met een foto puzzelroute of een selfie Game. Een leuke tocht waar creativiteit (selfie game) of puzzelenend met 21 markante opjecten op de route iedereen betrokken is bij het arrangement.

Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek naar antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze tocht. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de tuk tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken dan zijn jullie vast als eerste terug! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team.

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

  • Tuk Tuk the Game/fotopuzzel en of selfie game duurt ongeveer 3 uur
  • En is te boeken vanaf €140 per Tuk Tuk 
  • Brandstof en verzekeringen zijn inbegrepen
  • Voor dit arrangement is rijervaring ( rijden in tuk tuk anders dan in een standaard auto. Handgas, rem met  rechtervoet koppeling linkervoet schakelen recht voor je )en verandwoordelijkheidsgevoel vereist. Twijfel! Goed alternatief zijn onze DAF 33 voertuigen.


Vind je dit Tuk Tuk the Game programma vet cool maar ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Ze staan hieronder!

Arrangementen

Tuk Tuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een  4-persoons en/of een  7-persoons (geschikt voor 5 volwassen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?

méér

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

duur: 3 uur - vanaf: € 40
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35
méér
Het Corona virus, ja ook wij als organisatiebureau van de leukste uitjes ontkomen er niet aan en werken in alle vormen mee om o.a. verspreiding te voorkomen.

De door de overheid afgekondigde maatregelen gelden in elk geval tot en met 6 april. Daarna zal bekeken worden of deze periode verlengt dient te worden.

Tot 6 april betekent het concreet dat wij het samen zijn van grote groepen vermijden .

Wij bieden de keuze aan onze klanten welke reeds een van onze activiteiten geboekt hebben in maart en april, het arrangement kosteloos te verzetten of in overleg te annuleren.

Wil je nu graag een arrangement boeken voor later dit seizoen dan is dit nu al mogelijk en dit kosteloos te verzetten of in overleg te annuleren wanneer dit onverwachts nodig mocht zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu, individueel of met u gezin toch even lekker naar buiten wilt. Even het hoofd Corona vrij maken, genieten van de zon de mooie omgeving en het leven. Dan denken wij graag met u mee. Wij beschikken over elektrische steps, Fat Max, solexen, Maf in een Daf of tuk tuk , kickbike of hoge Bi en nieuw in 2020 de E Chopper.