Tuk Tuk The Game

Tuk Tuk the Game puzzeltocht is een  tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met een foto puzzelroute of een selfie Game. Een leuke tocht waar creativiteit (selfie game) of puzzelenend met 21 markante opjecten op de route iedereen betrokken is bij het arrangement.

Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek naar antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze tocht. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de tuk tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken dan zijn jullie vast als eerste terug! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team.

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

  • Tuk Tuk the Game/fotopuzzel en of selfie game duurt ongeveer 3 uur
  • En is te boeken vanaf €140 per Tuk Tuk 
  • Brandstof en verzekeringen zijn inbegrepen
  • Voor dit arrangement is rijervaring ( rijden in tuk tuk anders dan in een standaard auto. Handgas, rem met  rechtervoet koppeling linkervoet schakelen recht voor je )en verandwoordelijkheidsgevoel vereist. Twijfel! Goed alternatief zijn onze DAF 33 voertuigen.


Vind je dit Tuk Tuk the Game programma vet cool maar ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Ze staan hieronder!

Arrangementen

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35
méér

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

duur: 3 uur - vanaf: € 40
méér

Tuk Tuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een  4-persoons en/of een  7-persoons (geschikt voor 5 volwassen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?

méér
Heb je ook zin om er met je gezin of partner even tussenuit te gaan?
De ruimte op te zoeken en een frisse neus halen, om even te genieten in de moeilijke tijd van het jaar.
Daarom hebben we speciaal voor deze periode een aantal uitjes ontwikkeld en samengesteld. Kijk voor de mogelijkheden verder op onze website onder vermelding van het kopje met afstand de leukste uitjes.
Verder is het mogelijk al onze uitjes alvast te boeken vanaf de maand juni (kosteloos te annuleren).
Voor vragen bel gerust. Wij zijn alle dagen van de week van 08.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar.