Tuf rond in een Tuk Tuk en doe de Achterhoek op z’n Aziatisch.

Tuk Tuk’s versieren de straten in Thailand. Ze vliegen ermee door de drukke stad en over landweggetjes. Tuf rond in een Tuk Tuk en doe de Achterhoek op z’n Aziatisch.

Een Tof Tuk Tuk uitje

Gezellig een middagje op Tuk Tuk Toer? Dat kan altijd. Wij hebben vier 4-persoons en 7-persoons Tuk Tuk’s. Heb je na het Tuk Tuken nog trek in iets gezelligs? Dan hebben we hieronder alvast een leuke ideeën voor Tuk Tuk arrangementen. Nou net niet wat je wilt? Laat jouw fantasie niet stikken en vertel ons je gedachten.

Tuk Tuk Prijzen

Incl. WA verzekering, brandstof, route ( Rijervaring gewenst, rechtervoet is de rem. Linkervoet de koppeling schakelen tussen de benen en gasgeven met rechterhand)

Prijzen 4 pers. Tuk:
Ochtendtour van 2 uur tussen 10.00-12.00 100,- per Tuk
Ohtendtour van 3 uur tussen 09.00-12.00 120,- per Tuk
Middagtour van 3 uur tussen 13.00-17.00 140,- per Tuk
*andere tijden in overleg 

Tuk Tuk uitje van Free-Wheel

Een Tuk Tuk uitje van Free-Wheel heeft een aantal significante voordelen.

  • Wij hebben alleen originele Thaise Tuk Tuks
  • Je huurt een Tuk Tuk bij ons inclusief brandstof
  • En met WA verzekering
  • Ook een mooie route krijg je erbij
  • En een ultieme uitleg en besturingstips
  • Een Tuk Tuk uitje kun je combineren met al deze maffe activiteiten:
Arrangementen

Tuk Tuk the Game en High Wine

Als er een Tuk Tuk High Tea uitje is, waarom dan geen Tuk Tuk High Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Eerst in de Tuk op pad door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op! Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapas hapjes geserveerd. Dat is zeker niet lullig. Hou je het wel vol? Oh, je wilt dat er geen einde aan komt? Dat hoeft ook nog niet. Voor 5 euro extra blijf extra lang zitten en geniet je van nog meer lekkers. Echt? Yep!

duur: 3 uur - vanaf: € 71,50 pp
méér

Tuk Tuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een  4-persoons en/of een  7-persoons (geschikt voor 5/6 volwassen of voor 5 volwassenen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?

duur: Vanaf 2 uur - vanaf: € 25,- pp
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35,- pp
méér

Tuk Tuk The Game

Tijdens Tuk the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto's mee welke niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route krijg je de juiste volgorde van de foto's en juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de Tuk heeft een taak tijdens deze Tuk The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaars, en een navigator. De chauffeur die de Tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.

duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf: € 30,- pp
méér