Arrangementen

Klootschieten

‘Nou dat is ook niet netjes!’ Maar met een ‘klootzak’ kun je ook heel iets anders bedoelen. Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport en dit kan gedaan worden door gezinnen of kleine groepen mensen die op het zelfde adres wonen. Tussen de 4 en 6 personnen is dan ook toegestaan. Aan groepen die niet op het zelfde adres wonen zit een maximum van 3 personen aan.

duur: 2 uur -
méér

Highland Games met BBQ

De Highland Games zijn de sfeervolle Schotse Spelen waarin elkaar uitdaagt. Wie is de snelste, de sterkste en haalt het beste gemiddelde? De Highland Games als uitje zijn een puik programma voor echte kerels en dames. Eindig de dag met een barbecue of burgermenu en je dagje uit is helemaal af.

duur: 3 uur - vanaf: € 45
méér

Expeditie Bronckhorst

Hierin strijden kandidaten op een onbewoond eiland door opdrachten uit te voeren en elkaar strategisch weg te stemmen. Free-Wheels’ Expeditie Bronckhorst is extra opwindend en avontuurlijk. Dit arrangement kan alleen door gezinnen of kleine groepen mensen die op het zelfde adres wonen gedaan worden. tussen de 4 en 6 personnen is dan ook toegestaan. Aan groepen die niet op het zelfde adres wonen zit een maximum van 3 personen aan.

Het expeditie uitje van Free-Wheel

Het expeditie uitje van Free-Wheel is extra gaaf omdat het via een speciale app wordt geleid door Lobke Berkhout. Lobke? Ja zij is Olympisch zeilkampioen en heeft zelf meegedaan aan de 15e Expeditie Robinson in 2014 op de Filipijnen. Ze werd er in de halve finale weggestemd door de andere kandidaten omdat ze zo tactisch speelde. Ze was een gevaar voor de rest! Lobke is dus de perfecte begeleider voor een geslaagd expeditie uitje.

duur: 2,5 -
méér

Steppen en pannenkoeken eten

Steppen en pannenkoeken eten, wie wil dat nou niet? Met onze snelle steppen maken jullie een schitterende route van 10 kilometer. Onderweg stoppen jullie bij het aller smakelijkste pannenkoekenrestaurant van de Achterhoek. Je mag hier een pannenkoek uitzoeken en een drankje. Vol en voldaan step je dan rustig de weg weer terug. Nee, sorry! Je gaat natuurlijk via een andere, misschien nog wel mooiere route terug naar Free-wheel.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 22
méér

Kickbike Steppen

Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren. Je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt. Bovendien kan iedereen steppen!

Steppen met onze Kickbikes

Door het ietsje grotere voorwiel dan achterwiel, step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Stukken sneller dan op je normale step. Heb je zin in een actieve middag dan is de kickbike precies wat je zoekt. Rustig op je eigen tempo de natuur door.

duur: 2 uur - vanaf: € €10,-
méér

Kickbike Fat Max

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek.

duur: Duur: 3 uur- vanaf: € 30,- -
méér

Kickbike Fat Max

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek.

duur: Duur: 3 uur- vanaf: € 30,- -
méér

E-Chopper huren

Meegaan met de tijd en denken aan het milieu ook dat doen we bij Free-Wheel.
Onze E-Choppers zijn volledig elektrische en buiten gewone luxe die u kent.
Ze staan klaar voor gebruik. Met dit arrangement zijn de regels van het RIVM geen enkel probleem

duur: Duur: vanaf 1,5 uur 25,- / 3 uur 32,50 pp -
méér

Grootste kano van de Achterhoek

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische solextocht door de bosrijke omgeving van Vorden. Bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar. Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Solex te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!

duur: 2 uur - vanaf: € 200
méér

Canadese Kano huren

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het huren van een kano. Behalve een unieke kano voor 16 personen hebben wij Canadese kano’s. Deze zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Het varen over de Berkel is echt heel leuk want je ziet de Achterhoek op een andere manier,. Vanachter het riet...of begrijp je dat niet? kronkeld en stroomt de rivier richting de IJssel bij Zutphen of via het Groene kanaal richting de Sluisen bij Eefde.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 30,-
méér

Kano Barbecue

Een barbecuefeest op het water! Wel ja. Met de extra grote kano. Extra groot? De grootste van de Achterhoek. Al varende bereid je het vlees. Zie je het al voor je? Met al je vrienden de boot in.

duur: 3 uur - vanaf: € 55
méér

Canadese Kano huren

Natuurlijk kun je bij ons een kano huren. Behalve onze unieke kano voor 16 personen hebben wij ook Canadese kano’s. Deze zijn geschikt voor maximaal 3 personen.  Een kano huren is echt heel leuk want je ziet de Achterhoek op een andere manier dan normaal. Vanachter het riet...of begrijp je dat niet? Varend over de Berkel tussen Almen en Zutphen. Langs de stuw bij Domein Groot Besselink waar u prima wat kunt nuttigen of zelf kunt pauzeren. Bij ons geen tijdsdruk maar puur genieten

duur: vanaf 2,5 uur - vanaf: € 30,-
méér

Hoge Bi Kano

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische fietstocht op de Hoge Bi door de bosrijke omgeving van Vorden. Ken je de hoge Bi nie? Lees dan eerst dit. Goed we gaan verder….bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar. Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Hoge Bi te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!

duur: 3 uur - vanaf: € 25
méér

Hoge Bi Kano

Een leuke gezamenlijke nostalgische fietstocht op de Hoge Bi door de bosrijke omgeving van Vorden. Ken je de hoge Bi nie? Lees dan eerst dit. Het is heel leuk om te doen en je gaat even terug in de tijd.

duur: 3 uur - vanaf: € 25
méér

Step Kano Step

Een sportief natuurrijk arrangement dat begint met een gezellige steptocht op de Kickbikes door de bosrijke omgeving van Vorden. Onderweg is er tijd genoeg om te kletsen en je te verwonderen over de prachtige landschappen. Bij De Veengoot, aan de rand van Vorden, liggen de kano’s voor je klaar. Je vaart een uur om daarna de tocht op de Kickbike af te maken.

duur: 3 uur - vanaf: € 20
méér

Tuk Tuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een  4-persoons en/of een  7-persoons (geschikt voor 5 volwassen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?

méér

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

duur: 3 uur - vanaf: € 40
méér

E-funcruiser huren

Makkelijk en gepaste afstand mogelijk en ook nog eens hip and happening. Dan is de E-funcruiser wat voor jou. Cruise met 25km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser Selfie Game

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies?

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser huren

Al gedacht aan een E-funcruiser huren voor je komende bedrijfsfeest of vriendenuitje? Hip and happening is de E-funcruiser. Cruise met 25km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over de E-funcruiser? Dat lees je hier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 27,50
méér

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.

duur: 3 uur - vanaf: € 40,-
méér

Mountainbiken karten

Mountainbiken en karten maken een perfecte combinatie voor een enerverend en spectaculair arrangement. Je vertrekt vanaf Free-wheel met de mountainbike over een bewegwijzerde route van ongeveer 20 km. Halverwege kom je bij de Kartbaan in Eefde. Hier krijg je uitleg over het karten en rijd je een manche op de 600 m. lange outdoor kartbaan. Na deze heat vervolg je de route op de mountainbike om vervolgens op het terras bij Free-wheel te eindigen.

duur: 4 uur - vanaf: € 45
méér

Mountainbiken met instructeur/gids

Samen met een van onze instructeurs (of instructrices) crossen jullie een uitdagende route door het bosrijke gebied ‘Het Groote Veld’. Jullie kunnen kiezen uit verschillende routes. Mountainbiken in de Achterhoek kan in de zon en in de regen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding bij de weersomstandigheden. We geven je natuurlijk graag tips!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 37,50
méér

Oude DAF huren

Een oude DAF 33 huren is ee succes voor een geslaagde dag. Dafje uit wordt een dagje uit. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan het groene en gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en misschien wel de prins op het witte paard. Het is  goed toeven op onze mooie routes. Je kachelt langs beekjes en kastelen onderweg relaxt je bij leuke horeca gelegenheden.

méér

DAF selfie game

Deze DAF selfie tocht verwacht iets van je creativiteit. De oude DAF  33 gaan we combineren met het nieuwe.
Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffen met de DAF een mooie route in en om Vorden. Proberen onderweg zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageerd het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdiend zo een extra punt. En wie maakt de meest hilarische seflies? En wint hiermee de DAF selfie game. Leuke bijkomstigheid is dat iedereen actief mee doet, bloed fanatiek wordt en jullie na afloop heel heel veel leuke kiekjes hebben. Kortom een ideaal personeelsuitje, 100% slagingskans en erg populair.

duur: 3 uur - vanaf: € 150
méér

DAF The Game

Tijdens DAF the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft.

duur: 3 - 3,5 uur - vanaf: € 140
méér

DAF Culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit. Zowel in stijl als op je bord. Tuffend in een oude DAF 33 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Dat doen we onder het genot van een koninklijke kop koffie op. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

duur: 5 uur - vanaf: € 74,50
méér

Solex verhuur

De zon schijnt en je verlangt naar grasgroene weilanden, bonte koeien en stapelwolkes op de hemelsblauwe lucht. Dan zie je Boer Driekus op zijn klompen voorbijlopen genietend van het mooiste stukje Nederland. En je denkt: wat zou ik graag op een antieke solex de achterlijk mooi Achterhoek verkennen!

duur: 2,5 uur - vanaf: € 32,50
méér

Solex Biertafel

Ons Solex Biertafel uitje is voor iedereen die best van een tour houdt, als er maar een borrel bij zit. Jullie toeren de mooiste routes van de Achterhoek af op jullie Solexen. Prachtige plekken en stillevens zoeven voorbij. Maar dan krijg je toch wel zin in een borrel. Hier herken jij jezelf wel in? Dan is de Solex – Biertafel combinatie geknipt voor jou.

duur: 4 uur - vanaf: € 61
méér

Solex Karten Solex

Een dagje uit met wind in je haren? Dan is de Solex Karten Combi helemaal geknipt voor jou.

Vanaf Free-wheel solexen jullie slingerend richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche. Daarna pak je de Solex weer op en waai je uit richting Free-wheel. Deze combinatie is de mooiste afwisseling in verschillende soorten pk’s. Van volledige rust en genieten van landschappen naar het skeuren in een kart waarbij van de omgeving niets meer dan een waas van snelheid overblijft.

duur: 3 uur - vanaf: € 52,50
méér

Solex High Beer of High Wine

Als er een Solex High Tea uitje is, waarom dan geen Solex High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Op de solex door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op! Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel twee uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapas hapjes geserveerd. Dat is zeker niet lullig. Hou je het wel vol? Oh, je wilt dat er geen einde aan komt? Dat hoeft ook nog niet. Voor 5 euro extra blijf extra lang zitten en geniet je van nog meer lekkers. Echt? Yep!

duur: 5 uur - vanaf: € 65,-
méér

Solex High Tea

Solex High Tea laat jullie genieten van de natuur en lekker eten. Een fabelachtig dagje uit waarin genoeg tijd is om bij te kletsen (en eten). Na een ongeveer een uurtje op jouw betrouwbare Solex de betoverende route te hebben gevolgd, beland je in een waar sprookje. Een tafel gevuld met lekkernijen.

duur: 4 uur - vanaf: € 56,00
méér

Solex Wijnboerderij

Als je wilt leren solexen en wijn maken in een dagje uit, dan is dit je droomuitje. Weet jij hoe wijn wordt gemaakt? Nee niet liegen! Toer met de solex richting het Vordense Wijnboerderij Kranenburg en je weet het binnen no time. Parkeer je solex aan de rand van de wijnranken. Via een idyllisch stukje loop je naar de wijngaard. Daar wacht Henk al op je met wijnen en info. Henk is een passionist en tijdens een boeiende rondleiding vertelt en verhaalt hij jullie over hoe hij zijn druiven omtovert in heerlijke wijn. En dat laat hij gelukkig ook proeven!

duur: 3 uur - vanaf: € 45
méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

duur: 3 uur - vanaf: € 35
méér

Eten en Drinken

Wij zijn bij Free-wheel de moeilijkste niet. We hebben voor jullie diverse leuke menus voor de innerlijke mens. Staat er iets bij wat jij totaal anders zou doen? Schroom niet om met ons te bellen en te overleggen. We maken er samen iets moois en lekkers van met jou. 

Warm en koud buffet

We bieden 4 soorten warm- en/of koud buffetten aan. Vanaf € 24,50 per persoon kunnen we een warm- en koud buffet organiseren. Op het koude buffet vind je vlees- en/of vissalades, optioneel vers fruit en pastasalade. Op het warme buffet staat diverse vleesgerechten van oa kipsaté in pindasaus, gehaktballetjes in stroganoffsaus, beenham in mostersaus tot varkenshaaspunten in romige cognacsaus tot procureur in rode wijnsaus. Als sidedish gebakken aardappelen, aardappeltaart, seizoensgroenten en rauwkostsalade. Aangekleed met stokbrood en kruidenboter. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. Vraag ons naar de mogelijkheden. Minimaal aantal personen 10.

Stamppotten buffet

Het stammpotbuffet bestaat uit 3 soorten stamppot  en 4 soorten vlees. Uiteraard geserveerd met jus en diverse zuren. Het stamppotten buffet is te boeken vanaf € 20,- pp . Minimaal aantal personen 10.

Barbecue arrangement

Samen chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon, daarnaast verschillende soorten salade o.a. rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkost. Stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter staan natuurlijk ook voor je klaar. Er wordt een assortiment van 8 verschillende soorten geserveerd. Het barbecuebuffet is te boeken vanaf € 23,- pp. Minimaal aantal personen 10.

Burgermenu
Het burgermenu bestaat uit twee Angus-burgers per persoon, waarbij je zelf de burger op de barbecue mag bakken en daarna het broodje zelf mag bedekken met je favoriete groenten en sauzen. De kosten voor het burgermenu bedragen 15,50 pp. Meerprijs voor een extra burger is 3,-. Minimaal aantal personen 10.

Tapas buffet

Het tappas buffet bestaat uit een saladeplateau vlees- en vissalade en pastasalades. Hierbij worden verschillende broodsoorten met lekkere smeersels gererveerd. Ook worden er diverse kleine wraps rolletjes, gevulde peppadews, pincho's en olijven geserveerd. Het warme gedeelte bestaat uit Albondigas, Calamaris en Chickenwings. De kosten voor het tappas buffet bedragen 24,50 pp. Minimaal aantal personen 10.

Drankarrangement

Als je geen zin hebt in moeilijk gedoe kies je voor het drankarrangement onbeperkt! Geniet samen met familie, vrienden of collega's van een onbeperkt twee uur durende arrangement tijdens het diner. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee. Het is ook mogelijk om de consumptie op nacalculatie te voldoen of te werken met een aantal consumptiebonnen per persoon. De kosten voor het drankenarrangement bedragen 13,50 pp. 


Lunch buffet

Het lunch buffet bestaat uit: Boerenbrood (midden-grijs) en boerenbrood (donker). Zelf te beleggen met roomboter, roomkaas, diverse kaassoorten, vleeswaren en  soorten rauwkost (komkommer, tomaat, paprika en rucola). Daarnaast worden koffie, thee en melk geserveerd.
De kosten voor het lunch buffet bedragen 12,50 pp. Minimaal aantal personen 10.


Lunch buffet de luxe 

Het lunch buffet de luxe bestaat uit de standaard lunch zoals hierboven vermeld, aangevuld met soep van de dag en broodje kroket, frikandel of kaassoufflé. Daarnaast worden koffie, thee en melk geserveerd. 
De kosten voor het lunch buffet de luxe bedragen 17,50 pp. Minimaal aantal personen 10.

Picknickmand voor onderweg

Vanaf 10,00 pp. Vraag naar de mogelijkheden. 

Ontvangst met koffie, thee en een lekkernij

2,50 per persoon

 

Ontvangst met koffie, thee en (gevulde) Vordense Zwaan of appelgebak

4,50 per persoon 

 


 

méér

Solex Tandem Barbecue

Onze Solex Tandem Barbecue tour is een wisselend uitje dat geschikt is voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Met dit uitje heeft niemand iets te klagen. Het is simpel. Maak twee groepen, doe de gave tour, wissel halverwege van vervoersmiddel en geniet daarna onbegrenst van een heerlijke barbecue.

duur: 4,5 uur - vanaf: € 52
méér

Alles op een rij

Kies je voor Free-Wheel Organisatiebureau dan kies je voor verrassend veelzijdig geslaagde dag of activiteit
Want: 

 • Het is onze specialiteit om voor jou de perfecte dag te organiseren
 • Concurerende en voor ieder wat wils prijzen
 • Wij zijn creatief en weten altijd een perfecte dag te precenteren
 • Wij luisteren namelijk echt naar jullie of jullie wensen
 • Wij zijn flexibel en doen alles wat in onze mogelijkheid ligt om jou/jullie en je gezelschap een perfecte dag  te geven
 • We willen jouw verwachting zelfs overtreffen.
 • Wij zijn dé organisatiespecialist van de Achterhoek
 • 90 % van onze klanten komt via mond op mond reclame
 • Wij hebben de meest(e) toffe uitjes op wielen electrisch en nostalgisch
 • We hebben o.a. de grootste kano van de Achterhoek
 • We zijn het meest actuele en oudste solex verhuurbedrijf in de regio met de mooiste routes en terrasjes
 • Wij hebben een leuk en vooral creatief  team dat altijd voor jou klaar staat

Kijk hieronder voor alle arrangementen! Zit nou net jouw arrangement er niet bij? Neem vooral contact met ons op. Dan maken we samen een arrangement op maat of maken u enthousiast voor ons aanbod

méér

Solex Klimbos

Ben je met een grote groep, dan is dit wisselprogramma iets voor jullie. De groep wordt gesplitst waarbij de helft start in het klimbos. Na een duidelijke instructie betreed je het klimbos en ga je de uitdaging aan in een van de verschillende uitgezette routes en gradaties. De andere deelnemers stappen op de solex en gaan een leuke route rijden in de omgeving van Ruurlo. Na anderhalf uur is het tijd voor een pauze inclusief consumptie en wordt er gewisseld van activiteit. Aansluitend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een lekker diner!

duur: 4 uur - vanaf: € 59,50
méér

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseer je maar één keer. Tenminste, dat is de bedoeling. Meer dan alle andere feestjes en uitjes moet een vrijgezellenfeest daarom onvergetelijk en oergezellig zijn. Oh en betaalbaar, dat is ook best prettig. Als voorgaande jou  logisch in de oren klinkt, dan raden wij je aan een vrijgezellenuitje bij Free-Wheel te boeken.

Ok doe dan maar!
 

Er zijn oneindig veel verschillende idioot amusante activiteiten die je bij ons kunt combineren en boetseren tot jouw ideale vrijgezellenuitje. We willen jou die pijn en moeite besparen en daarom hebben we hier wat ideëen voor je onder elkaar gezet.

 

Wil je júist je eigen vrijgezellenuitje (of die van je zus, buurjongen, vriend, tante, vader, oma of neef) in elkaar zetten? Natuuuuuuurlijk kan dat. Alles kan. Hoe je jouw vrijgezellenuitje ook inricht, met onze hulp kan het niet misgaan. Dit beloven we jou: Super goede ontzorgende begeleiding, een scherpe prijs, de mooiste wegen van Nederland, verse en smakelijke food & drinks en onze ongetemde input om jullie de beste dag ooit te bezorgen.

Eigen vrijgezellenuitje boetseren!
 

méér

Solex Kano Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano met een unieke route door het groene landschap. De andere groep gaat eerst kanoen en pakt achteraf de solex en rijdt tot het wisselpunt om de kickbike over te nemen. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!

vanaf: € 25
méér

Familieuitjes

De meest originele en (te) gekste familie uitjes boek jij bij ons. Bij Free-Wheel dus, het leukste organisatiebureau dat er is. Wij zijn recht voor de raap en recht door zee en voor de rest mega flexibel. Daarnaast garanderen wij een eerlijke en aantrekkelijke prijs en de meeste mogelijkheden hier in de achterhoek. Als jij het niet kan verzinnen, kunnen wij het wel organiseren. 


Van ‘s ochtends tot en met ‘s avonds volledig verzorgd en all inclusive op pad. Kies je favoriete activiteiten uit en bouw je eigen familiedag. Sluit af met pannenkoeken, tapas, barbecue, streekbuffet, stamppot, high tea, high wine, aan de biertafel of toch een prachtige picknick. Hou je vooral niet in! Organiseer jij dit jaar de familiedag? Neem dan contact met ons op. Samen maken we er een briljante dag van ieder jaar weer het gesprek van de dag zal zijn.

Wil jij jouw familie zien zweten, zwoegen en ploegen? Dat kan. Wij hebben ontelbaar veel actieve uitjes. Zo kun je bij ons schermen, karten, laserschietensolexenhandboogschieten en een bijzondere roofvogelshow bijwonen. Of ga klootschieten in teams op de Vordense landwegen. Of in de grootste kano van de Achterhoek. Kies de leukste activiteiten uit voor jouw collega’s en stel jouw perfecte bedrijfsuitje samen

méér

Solex koe knuffelen

Op de solex naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij.
Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwartbonte koeien Marieke en Bertina bijvoorbeeld. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.

duur: 3 uur - vanaf: € 57,50
méér

Populaire uitjes

De meest populaire uitjes in de regio vind je bij Free-wheel, het beste, beroemdste en beruchtste organisatiebureau in de Achterhoek. Deze uitjes doen het altijd goed! Voor zowel vriendengroepen, families, bedrijven en een vrijgezelle uitje. Heb je wel een van Expeditie Bronckhorst gehoord? Of de Highland Games? Does TukTuk the Game ring a bell? We verklaren ons nader...

                                                                                                          Direct naar alle uitjes

 

Onze meest populaire uitjes

De meest trendy uitjes zijn uitjes met een sportieve activiteit en een culinaire tint. Bewegen en lekker eten dus. De mogelijkheden hierin zijn oneindig. Laten we eens kijken naar een paar voorbeelden:

 • Highland Games met barbecue - Met heldhaftige vrienden strijden in de Schotse Highland Games en daarna genieten van een koninklijke barbecue.
 • Tuk Tuk the Game en High Wine - Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten. Daarna volgt een heerlijke High Beer..
 • Solex en biertafel - Deze combinatie is een fantastische favoriet. Jullie rijden op originele solexen rond door onze mooie omgeving waar jullie door iedereen gegroet zullen worden. Als afsluiting genieten aan de biertafel met hollandse hapjes plank.
 • 16-persoons kano - Kanovaren in de grootste kano van de Achterhoek over Vordense beekjes en rivieren. Langs kastelen en bossen. En dat combineer je met een van onze andere gave activiteiten. En daarna pannenkoeken. Of tapasbuffet? Need we say more?

 

méér

Solex Tandem Pannenkoek


Op de tandem en de solex en ook nog een prachtige pannenkoek. Mmmmmm. Je kunt niet kiezen, solex of tandem? Doe het dan allebei. Splits je familie of vriendengroep in twee. De mannen en de vrouwen of de collega’s van kantoor en het werkvloerpersoneel. Verzin iets geks! De helft van de groep volgt een toffe route op de Solex en gaat terug op de tandem en de andere groep gaat….je snapt ‘m al. Na een heerlijke route langs kastelen, landhuizen en smalle beekjes ontmoeten jullie elkaar bij Pannenkoekenboerderij De Heikamp. Tip voor anti Bob. Drink je daar graag een koud biertje bij jouw ambachtelijke pannenkoek? Neem dan de tandem terug.

duur: 3 uur - vanaf: € 42,50
méér

Home

Jouw (te) gekste uitjes in de Achterhoek beginnen bij Free-wheel. Bij organisatiebureau Free-wheel boek je de meest stoere uitjes die je samen met je collega’s, vrienden, familie of vrijgezellen kunt beleven. Maak tours in een oude DAF, een Thaise Tuk Tuk of op een Solex waarmee je terug in de tijd gaat. Hebben jullie zin in meer avontuur? Ga dan op expeditie net zoals in het tv-programma Expeditie Robinson. Of werk met je collega’s aan teambuilding tijdens een sportieve activiteit. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen draai te geven aan de uitjes van Free-wheel. De uitjes zijn op verschillende manieren te combineren en naar wens vorm te geven. Willen jullie beginnen met handboogschieten en daarna genieten van een lekkere barbecue? Of ga je liever op pad met de Hoge bi met als afsluiter een lopend buffet? Het kan allemaal. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden. Wij helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

De (te) gekste uitjes in de Achterhoek? Ja, beloofd! Wij doen er namelijk alles aan om het gaafste uitje ooit te realiseren. We hebben inmiddels al aardig wat jaren ervaring in het verzorgen van uitjes, dus we weten waar we het over hebben. Al veel mensen hebben genoten van de culinaire en culinaire uitstapjes die wij organiseren. Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën zodat we op zoek kunnen gaan naar de perfecte activiteit. Of je nu met zijn tweeën bent of met 202 man, wij zorgen ervoor dat jullie een gezellige dag hebben. En het liefst nog iets meer dan dat. Mail of bel ons gerust als je nieuwsgierig bent geworden. Langskomen mag natuurlijk ook, we zien je graag snel bij ons in Vorden!

méér

Bedrijfsuitjes

Als je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, een gezellige dag, Maf in een Daf een spannende expeditie of gewoon een oergezellige dag uit met je collega’s dan hebben wij precies wat jij zoekt.

Originele bedrijfsuitjes en teambuilding

Een echt origineel bedrijfsuitje is er één die geschikt is voor alle werknemers, waar iedereen van geniet en die ook nog goed is voor het team. Soms kun je je collega’s wel schieten. ‘Ze communiceren zo slecht.’ ‘En waarom duurt alles zo lang?’ Gekke is dat jouw collega dit nu ook leest en precies hetzelfde denkt. Misschien heeft jouw team aansturing, verandering of stimulans nodig. Dan is een teambuildingsdag een goed redmiddel. Maar ook als er helemaal niets te redden valt. Iets met inspireren, stimuleren en innoveren. Wij begrijpen dat geen bedrijf het zelfde is. neem contact met ons op.  Daag ons uit om jullie wensen en onze creatieve geest tot iets moois te laten smeden. Als inspiratie hebben een kleine selectie voor je gemaakt .
Uiteraard een kleine greep en geen arrangement is het zelfde. Geef uw wensen door en wij maken een perfect programma ook als u gewoon wilt genieten samen zonder daar doelen aan te stellen.
Voor de bedrijfsoffertes: prijzen zijn excl. 21% BTW

De Highland Games - De Schotse spelen! Paalgooien, boogschieten en meer in Schotse kilten.
Expeditie Bronckhorst - Expeditie Robinson met je collega’s. Wie overleeft het langst?
Vergaderarrangement - Vergaderen, koffie en koeien knuffelen.
DAF The Game - Iedereen heeft een eigen belangrijke taak in dit fotopuzzelspel. 
Maf in een Daf

 

Bedrijfsuitjes op wielen

Bij ons het grootste assortiment op wielen. maarliefst ruim 175 voertuigen om uw bedrijfsuitje tot een uniek en verrassend succes te maken. Van Nostalgie DAFjes 33 en Solexen tot modeerne elektrische voertuigen zoals E-Choppers Fat-Max - Funcruisers  Benieuwd naar al onze uitjes op wielen? Wij bieden arrangementen waarbij onderweg van voertuig gewisseld kan worden. vaak combineren wij dit met een selfie game of fotopuzzelrit. Uiteraard allemaal op de mooiste routes langs molens kastelen en uiteraard Horeca onderweg.

méér

Solex snert

Een voortreffelijk Solex Snert uitje voor in het najaar en de winter. Twintig kilometer tuffen voor een kop snert? Euhm, ja en dat is het dubbel en dwars waard. Bovendien houden onze warme, lederen solex jassen je goed warm. Lekker touren dus door ons wonderschone winterse landschap. Halverwege schuif je bij één van onze gezellige restaurants in de omgeving aan voor een lekkere warme erwtensoep en een consumptie. Dat is pas genieten. Voldaan en gelukkig slinger je weer terug naar het Free-wheel hoofdkwartier.

duur: 2,5 uur - vanaf: € 39,50
méér

WINKEL

SKEELERSrnSCHAATSENrnWINKEL

méér

ORGANISATIEBUREAU

ORGANISATIEBUREAUrnUITJES ENrnBEDRIJFSFEESTEN

méér

M&M ICE SKATE

M&M ICE SKATErnDE SCHAATSPRODUCENT

méér

Erna en Robert Stegeman

Super avond gehad met de Tuk Tuk van Free-wheel.

méér

Marieke Mijnen

Wij hebben de tocht gemaakt met de E-funcruiser wat heerlijk was! Het was een erg leuke ervaring en een aanrader! Tevens hebben wij expeditie Bronckhorst gedaan in de mooie bossen van Vorden. Het was allemaal professioneel geregeld met een enthousiast einde!

méér

Thijs

Hartelijk ontvangst, relaxed en zeer vriendelijk. Mooie Solexen, goede route en de Solex-jassen maken het helemaal af!

méér

Helen klaren

Free wheel organiseert niet alleen allemaal leuke en sportieve activiteiten voor groepen: ze denken ook nog mee, zijn zeer behulpzaam en zijn super flexibel! Wij hebben de expeditie gedaan in verschillende groepen: het was goed opgezet en de prijs kwaliteit vonden wij prima!

méér

Intro

méér

Eten en drinken

Wij zijn bij Free-wheel de moeilijkste niet. We hebben voor jullie diverse leuke menus voor de innerlijke mens. Staat er iets bij wat jij totaal anders zou doen? Schroom niet om met ons te bellen en te overleggen. We maken er samen iets moois en lekkers van met jou. 

Warm en koud buffet

We bieden 4 soorten warm- en/of koud buffetten aan. Vanaf € 24,50 per persoon kunnen we een warm- en koud buffet organiseren. Op het koude buffet vind je vlees- en/of vissalades, optioneel vers fruit en pastasalade. Op het warme buffet staat diverse vleesgerechten van oa kipsaté in pindasaus, gehaktballetjes in stroganoffsaus, beenham in mostersaus tot varkenshaaspunten in romige cognacsaus tot procureur in rode wijnsaus. Als sidedish gebakken aardappelen, aardappeltaart, seizoensgroenten en rauwkostsalade. Aangekleed met stokbrood en kruidenboter. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. Vraag ons naar de mogelijkheden. Minimaal aantal personen 10.

Stamppotten buffet

Het stammpotbuffet bestaat uit 3 soorten stamppot  en 4 soorten vlees. Uiteraard geserveerd met jus en diverse zuren. Het stamppotten buffet is te boeken vanaf € 20,- pp . Minimaal aantal personen 10.

Barbecue arrangement

Samen chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon, daarnaast verschillende soorten salade o.a. rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkost. Stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter staan natuurlijk ook voor je klaar. Er wordt een assortiment van 8 verschillende soorten geserveerd. Het barbecuebuffet is te boeken vanaf € 23,- pp. Minimaal aantal personen 10.

Burgermenu
Het burgermenu bestaat uit twee Angus-burgers per persoon, waarbij je zelf de burger op de barbecue mag bakken en daarna het broodje zelf mag bedekken met je favoriete groenten en sauzen. De kosten voor het burgermenu bedragen 15,50 pp. Meerprijs voor een extra burger is 3,-. Minimaal aantal personen 10.

Tapas buffet

Het tappas buffet bestaat uit een saladeplateau vlees- en vissalade en pastasalades. Hierbij worden verschillende broodsoorten met lekkere smeersels gererveerd. Ook worden er diverse kleine wraps rolletjes, gevulde peppadews, pincho's en olijven geserveerd. Het warme gedeelte bestaat uit Albondigas, Calamaris en Chickenwings. De kosten voor het tappas buffet bedragen 24,50 pp. Minimaal aantal personen 10.

Lunch buffet

Het lunch buffet bestaat uit 2 hartig belegde broodjes en een krentenbol per persoon, vers stuk fruit, melk, jus d'orange, koffie en thee. De kosten voor het lunchbuffet bedragen 12,50 pp. Minimaal aantal 10 personen. 

Lunch buffet de luxe 

Het lunch buffet de luxe bestaat uit soep van de dag, melk, keuze uit 2 luxe broodjes: wrap, pistoletje of sandwich gezond, brie, filet Americain, zalm, tonijn, carpaccio of kip en keuze uit 1 belegd broodje met ham, kaas of salami. De kosten voor het lunch buffet de luxe bedragen 17,50 pp. Minimaal aantal 10 personen. 

Picknickmand voor onderweg

Vanaf 7,50 pp. Vraag naar de mogelijkheden. 

Drankarrangement

Als je geen zin hebt in moeilijk gedoe kies je voor het drankarrangement onbeperkt! Geniet samen met familie, vrienden of collega's van een onbeperkt twee uur durende arrangement tijdens het diner. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee. Het is ook mogelijk om de consumptie op nacalculatie te voldoen of te werken met een aantal consumptiebonnen per persoon. De kosten voor het drankenarrangement bedragen 13,50 pp. 

méér

Partners

Samen met onze partners proberen wij jou zo goed mogelijk in de watten te leggen!

 

Partners
Daftours - www.daftours.nl
Tuk Tuk Achterhoek - www.tuktukachterhoek.nl
M&M iceskate - www.menmiceskate.nl
Tour de Achterhoek - www.tourdeachterhoek.nl

Eetgelegenheden
Restaurant en partijboerderij de IJsselhoeve - www.deijsselhoeve.nl 
De Heikamp - www.deheikamp.nl
Landgoedhotel de Hoofdige Boer - www.dehoofdigeboer.nl
Hotel Bakker - www.bakkerinvorden.nl 
Eetcafé Scholten - www.eetcafescholten.nl 
Grandbistoro de Rotonde - www.grandbistroderotonde.nl 
Sindy's Catering - www.sindyscatering.nl 
Keuken van Hackfort - www.keukenvanhackfort.nl 
Poelier 't Voske - www.poeliertvoske.nl

Groepsaccommodaties
Wijngoed Kranenburg - www.wijngoedkranenburg.nl 
Karting Eefde - www.kartingeefde.nl
Pitch en Putt Golf Doetinchem - www.pitch-putt.nl 
De Blanckenborg Pitch en Putt - www.pitch-en-putt.nl
Chocolaterie Magdalena - www.chocolaterie-magdalena.nl 
Zorgboerderij den Branderhorst - www.zorgboerderijdenbranderhorst.nl

méér

Ingrid Visser

Super leuke Solex tocht gereden prima service voor herhaling vatbaar!

méér

Petra Zweers

Zo'n leuke middag gehad met de tuktuk! Echt een aanrader! Hondje mee moeders mee. Service en contact bij Free-wheel zo prettig. Wij komen zeker terug!!

méér

Bier, Burgers en Motoren

Een gewaagde combinatie van motorische voertuigen en bier drinken. Want dat wat niet mag, smaakt toch altijd het best!

Jij en je vrienden houden wel van een wedstrijdje maar nog meer van ongecompliceerd eten en drinken. Jullie voorkeur gaat sterk uit naar bier en wat past daar beter bij dan een sappige burger. Pietje eet liever geen ui en Janneke lust geen tomaat. Otto houdt van Aussie burgers met ananas, ei en biet. En voor Wilma ligt een Griekse burger in het verschiet. Ons maakt dat helemaal niets uit, wij geven de koksmuts gewoon aan jullie. Want wie bakt de perfect passende burger beter dan jijzelf? Juist, niemand. Dat weten wij natuurlijk ook.

Solex, burgers en bier programma

Jullie beginnen op de Solex. Het is een kalme start van een goed gevulde dag. Rustig tuffen jullie richting de kartbaan in Eefde. Hier wordt de adrenaline langzaam opgevoerd tot extreme hoogtes en spanningen. Na 1 heat kunnen jullie in de bries op jullie solexen afkoelen. Maar wat hoor je nu? ‘Het is je maag!’ Gelukkig is daar de bier- en burgertafel met verschillende speciaalbieren en ik weet niet wat allemaal voor beleg op je burger.

 

 • Voorwaarden en prijzen van een Solex, burgers en bier:
 • Deze verrukkelijke dag duurt ongeveer 5 uur en is te boeken vanaf  €80,00 per persoon
 • Ontvangst met koffie of thee, inclusief 2 gewone en 2 speciaalbieren en 2 burgers, ( meerprijs extra burger € 3,- p.p.)
 • WA verzekering inbegrepen
 • En lederen jassen en speciale solex helmen (wel even aangeven bij de boeking)
 • Met speciale Free-wheel pechhulp, maar die heb jij waarschijnlijk niet nodig!
 • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag op de solex.
 • Had je het begrepen, de brandstof is al inbegrepen!
 • Ruime keuze in solex arrangementen. Niks is (te) gek!

méér

Expeditie Bronckhorst

Hierin strijden kandidaten op een onbewoond eiland door opdrachten uit te voeren en elkaar strategisch weg te stemmen. Free-Wheels’ Expeditie Bronckhorst is extra opwindend en avontuurlijk.

Het expeditie uitje van Free-Wheel

Het expeditie uitje van Free-Wheel is extra gaaf omdat het via een speciale app wordt geleid door Lobke Berkhout. Lobke? Ja zij is Olympisch zeilkampioen en heeft zelf meegedaan aan de 15e Expeditie Robinson in 2014 op de Filipijnen. Ze werd er in de halve finale weggestemd door de andere kandidaten omdat ze zo tactisch speelde. Ze was een gevaar voor de rest! Lobke is dus de perfecte begeleider voor een geslaagd expeditie uitje.

méér

De Highland Games

De Highland Games zijn de sfeervolle Schotse Spelen waarin elkaar uitdaagt. Wie is de snelste, de sterkste en haalt het beste gemiddelde? De Highland Games als uitje zijn een puik programma voor echte kerels en dames. Eindig de dag met een barbecue of burgermenu en je dagje uit is helemaal af.

                                                                                                                                              Ja ik boek de Highland Games!

 

“There are two things a Highlander likes naked , the other one is Malt Whisky”
(Sir Robert Bruce Lockhart)


Wat zijn De Highland Games

In de Schotse Hooglanden spelen de trotse Schotten al meer dan 1000 jaar hun Highland Games. Traditioneel werden de Games tussen verschillende clans gestreden  tijdens de jaarlijkse clanbijeenkomsten. Ze bedreven dan politiek, sport en muziek. Soms werden de Highland Games gebruikt als er ruzie was over een meisje. De winnaar mocht de dame huwelijken. De onderdelen van de Highland Games veranderden met de eeuwen mee. Paalwerpen, steenwerpen, hamerwerpen, touwtrekken, balkwerpen zijn onderdelen die het meest voorkomen. De sterkste mannen van de clans strijden tegen elkaar met op de achtergrond Schotse doedelzakmuziek. De Highland Games als uitje zijn inmiddels wereldwijd populair. Vooral als vrijgezellenuitje. En da’s niet gek. Want wat is er nou leuker dan de kersverse bachelor uit te dagen in een hilarisch potje krachtmeting?

De Highland Games als uitje

Wij van Free-Wheel organiseren al jaren de Highland Games als uitje. Tja, logisch want wij zijn natuurlijk niet voor niks het (te) gekste organisatiebureau van de Achterhoek.

 

Boek je bij ons de Highland Games als uitje dan:

 • Krijg je hier begeleiding in stijl bij
 • Is dit inclusief doedelzakmuziek
 • Dragen alle deelnemers een Schotse kilt
 • Ben je verzekerd van een onbetaalbare dag uit

 

Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we hieronder een aantal meesterlijke dagjes uit als voorbeeld opgesomd:

 • Highland Games als vrijgezellenuitje: met 20 kerels en na afloop aan de biertafel met een burger
 • Highland Games als uitje met het personeel en daarna een barbecue
 • Highland Games met High Tea

méér

Solex en Tuk Tuk

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

Voorwaarden en prijzen van een Solex en Tuk Tuk:

 • Tour duurt ongeveer 3 uur
 • En is te boeken vanaf €35,00 per persoon
 • Voor minimaal 8 personen
 • All inclusive by the way!
 • Dus met een aansprakelijkheidsverzekering en een WA verzekering.
 • Wij hebben speciale Free-wheel pechhulp.
 • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag op de solex.
 • Misschien had je het niet begrepen, de brandstof is al inbegrepen.
 • Indien gewenst met lederen jassen en speciale solex helmen (wel even bij de boeking aangeven)
 • Toch niet helemaal je ding. We hebben nog een legio aan andere solex arrangementen!

 

Deze tour is ook leuk te combineren met bijvoorbeeld de Hoge Bi of E-funcruiser! Check ook even onze andere uitjes. Je bent er nu toch:

méér

Oude DAF huren

Een oude DAF huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit! Kijk zie je daar gaan we al, het is ook zo verslavend. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan de groene gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs lieflijk loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en struisvogels. Want zelfs de vogels van Down Under vinden het hier goed toeven. Je kachelt langs beekjes en kastelen.


Een oude DAF huren bij Free-Wheel

 • Iedereen van minimaal 21 jaar met geldig rijbewijs mag een oude DAF huren én besturen.
 • Voordat jullie uitje van start gaat, leggen we natuurlijk even uit hoe het allemaal werkt.
 • Echt alleen de DAF huren? Lijk op DAFtours.nl.
 • Al onze DAFs hebben pientere pookjes, donders dunne banden en sublieme stuurtjes.
 • Wij hebben oneindige service en willen je écht graag aan het (te) gekste uitje ooit helpen.
 • Een oude DAF huren bij Free-Wheel kun je combineren met al die andere leuke uitjes en activiteiten van ons

méér

E-funcruiser

Een E-funcruiser is een elektrische step die 25 kilometer per uur kan gaan. De E-funcruiser is gaaf, groen, en geruisloos. Een tocht op een E-funcruiser is niet alleen fun, het is ook nog eens duurzaam. Een zeer verantwoord bedrijfsuitje door de weelderige Achterhoek.

Duurzaam, dat past mij!Een E-funcruiser, but why???

Een uitje op een E-funcruiser heeft the best of both worlds. Met de wind door het haar rijden jullie over prachtige paden en wegen. Je hoeft niet te steppen, maar het mag wel. Buiten adem raak je alleen als je dat wilt. Dat scheelt want dan kun je nog gezellig met elkaar kletsen. Actief? Super actief? Semi actief? Stiekem een beetje lui? Op de E-funcruiser kan het allemaal. Keurig binnen de lijntjes cruisen….beppen én steppen. Je maakt het zelf dus zo actief als je (niet) wilt. Hierdoor is een bedrijfsuitje of de E-funcruiser ideaal. Het past namelijk iedereen vanaf 16 jaar en geen rijbewijs voor nodig. Nog niet overtuigd? Kijk dan dit filmpje!


Van hot naar hep op je E-funcruiser ( elektrische step )

De Achterhoek is de perfecte plek voor een uitje op een E funcruiser. Wij hebben een bijzonder mooie route voor je klaar liggen. Dat is twee vliegen in één klap want verdwalen in ons sprookjesachtige Achterhoekse landschap is makkelijk. Om de haverklap (of maïs, rogge en aardappels) wordt je geconfronteerd met machtige kastelen, kabbelende beekjes en volmaakte vergezichten.


De grootste voordelen van de E-funcruiser van Free-Wheel

Free-Wheel is het creatieve organisatiebureau van de Achterhoek. Meer Hoe kun je beter en veiliger de weg op? En er zijn nog meer voordelen:

 • De E-funcruiser is gemakkelijk te besturen
 • Je maakt het zelf zo (non)actief als je wilt
 • Iedereen vanaf 16 jaar kan en mag het
 • Extreem veel combinaties mogelijk ( oa selfie game )
 • Met een duurzame E-funcruiser houd je de Achterhoek en Nederland nog langer groener

 

méér

Solex Tandem Barbecue

Grillen en chillen op de solex en tandem. Van alles wat voor iedereen. Onze Solex Tandem Barbecue tour is een wisselend uitje dat geschikt is voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Met dit uitje heeft niemand iets te klagen. Het is simpel. Maak twee groepen, doe de gave tour, wissel halverwege van vervoersmiddel en geniet daarna onbegrenst van een heerlijke barbecue.

duur: 4,5 uur - vanaf: € 52,- per persoon
Min. aantal personen 10

méér

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.

                                                                                                                              Meer over de E-Funcruiser

E-funcruiser wijnboerderij uitje van Free-Wheel

 • Dit uitje duurt 3 uur
 • En kost €40,- per persoon
 • De E-funcruiser is gemakkelijk te besturen
 • Je maakt het zelf zo (non)actief als je wilt
 • Iedereen vanaf 16 jaar kan en mag het
 • De E-funcruiser is vet goed voor ons Achterhoekse milieu

méér

Solex en 16 persoonskano

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische solextocht door de bosrijke omgeving van Vorden. Bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar. Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Solex te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!

Solex prijzen en voorwaarden

 • Wij verzekeren je dat je goed verzekerd rond tuft op je oude bromfiets. Dat betekent met een aansprakelijkheidsverzekering en een WA verzekering.
 • Dress to impress met ons ruime assortiment aan lederen jassen en speciale solex helmen.
 • Wij hebben speciale Free-wheel pechhulp die staan voor u klaar, ze zijn zelde nodig maar toch.
 • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag bij ons solexen Misschien had je het niet begrepen, de brandstof is inbegrepen.
 • Onze solex verhuur heeft een groene stempel. Niks om je zorgen over te maken dus.
 • Duizelingwekkend veel keus in solex arrangementen. Niks is te gek!

 

méér

Tuk Tuk The Game

Tuk Tuk the Game puzzeltocht is een  tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met een foto puzzelroute of een selfie Game. Een leuke tocht waar creativiteit (selfie game) of puzzelenend met 21 markante opjecten op de route iedereen betrokken is bij het arrangement.

Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek naar antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze tocht. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de tuk tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken dan zijn jullie vast als eerste terug! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team.

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

 • Tuk Tuk the Game/fotopuzzel en of selfie game duurt ongeveer 3 uur
 • En is te boeken vanaf €140 per Tuk Tuk 
 • Brandstof en verzekeringen zijn inbegrepen
 • Voor dit arrangement is rijervaring ( rijden in tuk tuk anders dan in een standaard auto. Handgas, rem met  rechtervoet koppeling linkervoet schakelen recht voor je )en verandwoordelijkheidsgevoel vereist. Twijfel! Goed alternatief zijn onze DAF 33 voertuigen.


Vind je dit Tuk Tuk the Game programma vet cool maar ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Ze staan hieronder!

méér

DAF Culinair

Tuffend in een oude DAF 33 uit de periode 1968-1972 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Dat doen we onder het genot van een kop koffie. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

                                                                                              

DAF Culinair programma:

 • Verzamelen en ontvangst met koffie/thee bij Free-wheel
 • Uitleg over DAFs en route
 • Voorgerecht bij de Hoofdige Boer. Dit eigentijdse en huiselijke restaurant in Almen serveert jullie een voorgerecht. Bij mooi weer zijn er mogelijkheden om in de prachtige tuin te eten.
 • Op weg naar Eetcafé Scholten in het centrum van Lochem. Op de Oude Markt van het eigenzinnige Lochem tussen het Raedthuijs en de grote kerk wacht een voortreffelijk hoofdgerecht op jullie.
 • Uitgebuikt? Dan tuffen jullie richting prachtig Vorden. Last but not least krijgen jullie bij Bakker in romantisch Vorden een deftig daverend dessert. Klets hier gerust na over de heerlijke avond onder het genot van een koffie.

 

Voorwaarden en prijzen van DAF Culinair:

 • De DAF Culinair programma duurt ongeveer 5 uur
 • En is te boeken voor minimaal 4 personen
 • Vanaf €74,50 per persoon ( bij 4 personen per DAF )
 • Prijs is excl. drankjes.
 • Maar wel inclusief brandstof en wa- en inzittendenverzekering
 • Met een groep van 8 of meer personen? Om alles snel te laten verlopen maak je van tevoren een keuze uit de menu’s 
 • Daf Culinair is een seizoensgebondenprogramma van april t/m oktober, in de wintermaanden mogelijk te vervangen voor de lunch culinairtocht. 
 • Liever a-la-cart eten? Dit is mogelijk bij kleinere groepen u betaald dan bij elk restaurant zelf wat u gegeten heeft en de voertuigen bij ons

 

Vind je dit DAF Culinair programma wel gaaf maar wil je toch eerst nog onze andere DAF uitjes bekijken? Ze staan hieronder!

méér

E-funcruiser Selfie Game

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies? Iedereen krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken. Het team met de orgineelste selfie’s en meest volbrachte opdrachten wint het spel. De selfies moeten doorgestuurd worden in een groepsapp die voor de activiteit wordt aangemaakt.

2,5 uur durend spel voor € 27,50 per E-funcruiser

 

méér

Tuk Tuk the Game en High Wine

Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten. Een tour en quiz in één waarin je creativiteit wordt beloond. Daarna volgt een heerlijke High Wine.  Er is ook ranja hoor.


Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!. Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een foto puzzelaar. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken dan zijn jullie vast als eerste terug! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team.

 

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

 • Tuk Tuk the Game/High Wine duurt ongeveer 6 uur
 • En is te boeken  per Tuk Tuk
 • Dat is All inclusive!
 • Dat betekent dat brandstof en verzekeringen zijn inbegrepen.

 

Vind je dit Tuk Tuk the Game programma vet cool maar ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Ze staan hieronder!

méér

Solex Karten Solex

Op zoek naar een uitje met paardenkracht? Een dagje uit met wind in je haren? Dan is de Solex Karten Combi helemaal geknipt voor jou. Vanaf Free-wheel solexen jullie slingerend richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche. Daarna pak je de Solex weer op en waai je uit richting Free-wheel.

Deze combinatie is de mooiste afwisseling in verschillende soorten pk’s. Van volledige rust en genieten van landschappen naar het skeuren in een kart waarbij van de omgeving niets meer dan een waas van snelheid overblijft.


duur: 3 uur - vanaf: € 52,50

 

méér

E-funcruiser Koe Knuffelen

Op de E-funcruiser naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij. Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwartbonte koeien Marieke en Bertina bijvoorbeeld. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.
Dus kom op. Toe! Knuffel een koe.
 

E-funcruiser

Een E-funcruiser is een elektrische step die 25 kilometer per uur kan gaan. De E-funcruiser is gaaf, groen, en geruisloos. Een tocht op een E-funcruiser is niet alleen fun, het is ook nog eens duurzaam. Een zeer verantwoord bedrijfsuitje dus door de weelderige Achterhoek

 • Prijs vanaf €52,50 
 • Duur 3,5 uur
 • Minimaal 2 maximaal 25 personen
 • Koek knuffelen duurt 1,5 uur
 • Uitleg, koffie en thee en een Achterhoekse lekkernij. 
 • Je krijgt overal en laarzen aan

 

 

méér

E-funcruiser Tapasworkshop

De grootste voordelen van de E-funcruiser van Free-Wheel

Free-Wheel is dé specialist van de Achterhoek. Hoe kun je beter en veiliger de weg mee op? En er zijn nog meer voordelen:

 • De E-funcruiser is gemakkelijk te besturen
 • Je maakt het zelf zo (non)actief als je wilt
 • Iedereen vanaf 16 jaar kan en mag het
 • Extreem veel activiteitencombinatiemogelijkheden (als dat al een woord is)
 • Met een duurzame E-funcruiser houd je de Achterhoek nog langer groener

 

Samen op de e-funcruiser naar de tapasworkshop. Tijdens dit uitje zie je wel heel veel van onze bosrijke omgeving. Je zit er letterlijk middenin. Onderweg komen jullie langs mooie ansichten. 

Zelf tapas maken is namelijk niet zo simpel. Dat heb je misschien thuis wel gemerkt. Dit is je kans om tijdens een gezellige middag én sportief te doen én tapas te leren maken. Een wel heel goed idee als bedrijfsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest. Na een sportieve middag gezellig samen aan de kook!


Wat is tapas eigenlijk?

Sjonge jonge weet je dat niet? Nou we leggen het je uit. Tapas eten is een gezellige combinatie van samen koken, eten en drinken met collega’s, vrienden of familie. “Tapa” is het Spaanse woord voor ‘deksel’. Op basis van deze betekenis wordt verondersteld dat Tapas zijn ontstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk met een stuk brood en/of een plakje ham af te dekken. Dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het gerecht of in het glas sherry zouden kunnen komen. Een slimme bareigenaar heeft toen bedacht om verschillende kleine gerechtjes te serveren en zo zijn de Tapas in wezen ontstaan. Het zijn dus eigenlijk kleine hapjes, die in lokale bars in Spanje onder het genot van een drankje gegeten worden.


Tapas Workshop van Free-wheel

Ja ja, wij zijn dan wel het (te) gekste organisatiebureau in de Achterhoek, koken dat is niet onze specialiteit. Dat weten wij heus. Wij laten dat liever aan echte goede koks over. Onze Tapas workshop organiseren wij daarom in samenwerking met Bistro de Rotonde in Vorden.

 • De Tapas Workshop is te boeken in combinatie met een sportieve activiteit. 
 • Duurt ongeveer 3,5 uur
 • Voor 15 personen kost de tapas workshop €592,50
 • Iedere extra persoon betaalt €39,50
 • De tapas workshop is voor minimaal 15 personen
 • Combineer ‘m met één van deze uitjes

 

 

méér

Solex tochtDe zon schijnt je bevindt je in dit mooie stukje Nederland  met weilanden, kastelen, bonte koeien, stapelwolken en een hemelsblauwe lucht. Dan denk je: ‘ Wat zou ik graag op een autentieke nostalgische Solex door dit mooie stukje Nederland willen toeren. De Achterhoek.

Wij van Free-wheel geven jou helemaal gelijk. De Solex is een echt jaren ’60 product dat weer helemaal hip is en toch nog nostalgisch. Voordat je vertrekt, leggen wij uitgebreid uit hoe je veilig en gezellig solext. Hierbij kunt u vragen om een passende outfit. Een lekkere leren jas en onmisbare pothelm. Gegarandeerd succes voor een hoop draaiende hoofden en grappen tijdens een prachtige route langs bossen, molens, weilanden, dorpen en boerenlandschappen.

Voorwaarden en voordelen van een Solex tour:

 • Solex tour duurt ongeveer 2,5 uur
 • De route is 30 kilometer lang
 • En is te boeken voor €32,50 per persoon
 • Voor maximaal 70 personen
 • All inclusive  een WA verzekering  en brandstof
 • Wij hebben speciale Free-wheel pechhulp die voor u klaar staan, ze zijn zelden nodig maar toch.
 • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag solexen
 • Indien gewenst met lederen jassen en speciale solex helmen (toeslag 2,50 p.p. en even aangeven bij de boeking).
 • Solexen kunnen ook op locatie worden gebracht, vraag naar de mogelijkheden!

 

Een Solex tour is uitermate geschikt om te boeken in combinatie met een van onze andere activiteiten:

 

méér

Daf The Game

Tijdens DAF the Game fotopuzzeltocht ( of selfie game ) ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route krijg je de juiste volgorde en juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaars, en een navigator. De chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken dan zijn jullie vast als eerste terug! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team.

 

Voorwaarden en prijzen van DAF the Game:

 • DAF the Game duurt ongeveer 3 -3,5 uur
 • En is te boeken voor €140 per DAF
 • Dat is All inclusive!
 • Dat betekent dat brandstof en  WA verzekeringen zijn inbegrepen.

 

Vind je het DAF the Game programma niet interessant genoeg of  ben je gewoon benieuwd naar onze andere uitjes? Kijk dan snel hier!

méér

Solex Biertafel

Ons Solex Biertafel uitje is voor iedereen die best van een tour houdt, als er maar een borrel bij zit. Jullie toeren de mooiste routes van de Achterhoek af op jullie Solexen. Prachtige plekken en stillevens zoeven voorbij. Maar dan krijg je toch wel zin in een borrel. Hier herken jij jezelf wel in? Dan is de Solex – Biertafel combinatie geknipt voor jou. Direct na het solexen schuif je jezelf aan een speciale tafel; de Biertafel. De alom bekende picknicktafel versie 2.0 want uit het midden van de tafel pak je de lekkerste biertjes. Een droom komt uit. De bieren zijn speciaal geselecteerd, gebaseerd op het huidige seizoen en culturele bepalingen. De biertafel is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere Hollandse hapjesplank. Lijkt ons logisch.


Voorwaarden en prijzen van een Solex Biertafel:

 • Solex tour duurt ongeveer 4 uur
 • En is te boeken voor €61,00 per persoon
 • Voor minimaal 8 personen
 • Ontvangst met koffie of thee
 • Dit uitje is all inclusive by the way!
 • Dus met een aansprakelijkheidsverzekering en een WA verzekering.
 • En de speciale Free-wheel pechvogelhulp.
 • Trouwens iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag meedoen.
 • Had je het begrepen, de brandstof is ook inbegrepen.
 • Indien gewenst met lederen jassen en speciale solex helmen  (wel even van tevoren aangeven).

Eigenlijk al besloten dat je dit Solex Biertafel uitje wilt boeken? Ah joh kijk toch ook nog even naar deze uitjes

 

méér

Grootste kano van de Achterhoek

Kanovaren in de Achterhoek…..betoverend en ontspannend. Alhoewel, het kan ook heel spannend en lachwekkend zijn. Vooral in onze 16-persoonskano, de allergrootste van de Achterhoek, is het wel heel erg gezellig.

          Show me the kano!


Op z’n Canadees of Achterhoeks

Free-Wheel heeft twee soorten kano’s. Een heel grote en een iets kleinere. Zo hebben we voor ieder bedrijfsuitje, familie uitje en vrijgezellenfeestje de beste oplossing.
De Canadese kano is geschikt voor 3 mensen. Zit je achterin, dan stuur je en bepaal je de waterweg. In een kano leer je samenwerken en op elkaar inspelen. Dat maakt Canadees kanovaren in de Achterhoek hartstikke geschikt als teambuilding onderdeel tijdens bedrijfsuitjes. 
Voor de leukste vrijgezellenuitjes en familiedagen heeft Free-Wheel wel iets heel erg bijzonders. Een mega, giga, grootste van de Achterhoek Kano, met een hoofdletter ja. In dit immense en immens gezellige vaartuig passen 16 personen. Onze huge kano is het perfecte hoofditem van een dag vol roeien en reuring. Combineer het water met een activiteit aan wal, zoals karten of steppen. Dan zie je in een dag echt zoveel moois. Als je gaat kanovaren in de Achterhoek dan ziet de wereld er opeens heel anders uit!


Veilig en uitdagend kanovaren in de Achterhoek

In de omgeving van Vorden zijn de mooiste rivieren te vinden. Zij stromen langs kastelen door het glooiende Geldersch Landschap. Kanovaren is een actief uitje dat tegelijkertijd ontspannend en rustgevend kan zijn. Je bepaalt zelf je snelheid en input. Uitgerust met routekaart en peddels sturen we jullie op pad. Of op water, niet op pad. Onderweg is het mogelijk om een stop te maken voor een andere activiteit of een picknick pauze. Een gaaf arrangement is combinatie de kickbike, solex rijden en kanovaren in de Achterhoek. Of kanovaren en daarna barbecuen. Er is van alles mogelijk. Kijk eens tussen de arrangementen hieronder of stel je eigen ideale dagje uit samen.

 

 

méér

Highland Games met barbecue

De Highland Games zijn de sfeervolle Schotse Spelen waarin elkaar uitdaagt. Wie is de snelste, de sterkste en haalt het beste gemiddelde? De Highland Games als uitje zijn een puik programma voor echte kerels en dames. Eindig de dag met een barbecue of burgermenu en je dagje uit is helemaal af.

                                                                                                                                              Ja ik boek de Highland Games!

 

“There are two things a Highlander likes naked , the other one is Malt Whisky” 

(Sir Robert Bruce Lockhart)


Wat zijn De Highland Games

In de Schotse Hooglanden spelen de trotse Schotten al meer dan 1000 jaar hun Highland Games. Traditioneel werden de Games tussen verschillende clans gestreden  tijdens de jaarlijkse clanbijeenkomsten. Ze bedreven dan politiek, sport en muziek. Soms werden de Highland Games gebruikt als er ruzie was over een meisje. De winnaar mocht de dame huwelijken. De onderdelen van de Highland Games veranderden met de eeuwen mee. Paalwerpen, steenwerpen, hamerwerpen, touwtrekken, balkwerpen zijn onderdelen die het meest voorkomen. De sterkste mannen van de clans strijden tegen elkaar met op de achtergrond Schotse doedelzakmuziek. De Highland Games als uitje zijn inmiddels wereldwijd populair. Vooral als vrijgezellenuitje. En da’s niet gek. Want wat is er nou leuker dan de kersverse bachelor uit te dagen in een hilarisch potje krachtmeting?

 

De Highland Games als uitje met BBQ

Wij van Free-Wheel organiseren al jaren de Highland Games als uitje. Tja, logisch want wij zijn natuurlijk niet voor niks het (te) gekste organisatiebureau van de Achterhoek.

 

Boek je bij ons de Highland Games als uitje dan:

 • Krijg je hier begeleiding in stijl bij
 • Is dit inclusief doedelzakmuziek
 • Dragen alle deelnemers een Schotse kilt
 • Ben je verzekerd van een onbetaalbare dag uit

 

Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we hieronder een aantal meesterlijke dagjes uit als voorbeeld opgesomd:

 • Highland Games als vrijgezellenuitje: met 20 kerels en na afloop aan de biertafel met een burger
 • Highland Games als uitje met het personeel en daarna een barbecue
 • Highland Games met High Tea

méér

Solex Kano Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano met een unieke route door het groene landschap. De andere groep gaat eerst kanoen en pakt achteraf de solex en rijdt tot het wisselpunt om de kickbike over te nemen. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!

Voorwaarden en prijzen van een Solex Kano Kickbike

● En is te boeken vanaf €25,00 per persoon
● Voor minimaal 12 personen
● En dit uitje is all inclusive by the way! 
● Dus met een aansprakelijkheidsverzekering en een WA verzekering. 
● Yes, inclusief lederen jassen en speciale solex pothelmen (wel even aangeven).
● En ook onze speciale Free-wheel pechvogelhulp.
● Vanaf 16 jaar en in bezit van rijbewijs of brommercertificaat? Je mag!
● Had je het goed begrepen dat de brandstof ook is inbegrepen?

Heb je deze uitjes trouwens al gezien?

 

méér

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Tuk Tuk E-Funcruiser Fotokompastocht

Laten we strijden in een abuleuze fotokompastocht! Wat? Rustig, we leggen het uit.

Een Tuk Tuk tocht met opdrachten

Deze Tuk Tuk tocht laat je creativiteit shinen. Maak twee groepen. Een E-Funcruiser groep en een Tuk Tuk team. Beide teams krijgen een fotokaart en een kompas. Het doel is om de juiste route te vinden met behulp van het kompas terwijl je de opdrachten op een zo creatief mogelijke manier te vervullen. Welk team is het snelste? En wie maakt de meest hilarische foto’s?

Foto, Kompas, E-Funcruiser en Tuk Tuk dingen:

Een Tuk Tuk tocht van Free-Wheel heeft een aantal significante voordelen en voorwaarden.

 • Duurt ongeveer 3 uur
 • Kost €40,00 per persoon
 • Is voor minimaal 8 personen
 • Wij hebben die echte Thaise Tuk Tuks
 • Je huurt bij ons inclusief brandstof
 • En zelfs inclusief WA verzekering
 • En je krijgt goede uitleg natuurlijk
 • Kan ook geboekt worden met de solex bijvoorbeeld.

méér

Solex Tandem Pannenkoek

Op de tandem en de solex en ook nog een prachtige pannenkoek. Mmmmmm. Je kunt niet kiezen, solex of tandem? Doe het dan allebei. Splits je familie of vriendengroep in twee. De mannen en de vrouwen of de collega’s van kantoor en het werkvloerpersoneel. Verzin iets geks! De helft van de groep volgt een toffe route op de Solex en gaat terug op de tandem en de andere groep gaat….je snapt ‘m al. Na een heerlijke route langs kastelen, landhuizen en smalle beekjes ontmoeten jullie elkaar bij Pannenkoekenboerderij De Heikamp. 


Voorwaarden en prijzen van een Solex Tandem Pannenkoek:

● Deze Solex tour duurt ongeveer 3 uur
● En is te boeken voor € 42,50 per persoon
● Voor minimaal 12 personen
● Eerst ontvangst met koffie of thee, joepie jee!
● Pannenkoek en 1 (alcolholvrije) consumptie inbegrepen 
● En dit uitje is all inclusive by the way!
● Dus met een aansprakelijkheidsverzekering en een WA verzekering.
● En inclusief lederen jassen en speciale solex pothelmen (wel even van tevoren aangeven).
● En ook onze speciale Free-wheel pechhulp die voor u klaar staat, ze zijn zelde nodig maar toch.
● Vanaf 16 jaar en in bezit van rijbewijs of brommercertificaat?
● Had je het goed begrepen dat de brandstof ook is inbegrepen?
● Heel veel keus in solex arrangementen. Niks is (te) gek!

Heb je deze uitjes trouwens al gezien?

méér

Hoge Bi en 16 persoonskano

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische fietstocht op de Hoge Bi door de bosrijke omgeving van Vorden. Ken je de hoge Bi nie? Lees dan eerst dit. Goed we gaan verder….bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar. Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Hoge Bi te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!


Hoge bi prijzen en voorwaarden

● Duurt ongeveer 3 uur
● Kost slechts €25,00 per persoon (bij 16 personen)
● Te combineren zowat al deze andere (te) gekke uitjes

méér

Hoge Bi

De hoge bi, wie kent ‘m nie?

Met een gigantisch voorwiel en een minuscuul achterwieltje. Als je ‘m ziet dan denk je: ’Ach ja zo’n ding.’ En direct vraag je je af wie er ooit op het idee is gekomen de wielen zo uit proportie te trekken. Want hoe kom je erop? En er af? Je kunt je voorstellen dat alleen het op- en afstappen al voor hilarische scènes zorgt. Wat denk je dat er gebeurt als jullie rondfietsen op deze negentiende eeuwse fiets? Ongetwijfeld zullen mensen jullie groeten, toelachen en fotograferen. Op eenzame hoogte geniet je koningklijk van alle pracht en praal van het Vordense landschap en haar kastelen. Net als je denkt dat je het onder de knie hebt, sta je alweer voor een andere activiteit. Bijvoorbeeld kanovaren of een Tuk Tuk tocht. Want een hoge bi huren, combineer je met een van onze vele (te) gekke uitjes op wielen en andere activiteiten. Mix en match je eigen arrangement voor jouw ideale bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Een dagje uit op een hoge bi is een dagje uit dat je niet snel zult vergeten.

Tip van Free-Wheel! Onderschat het niet, een hoge bi besturen, behoeft enige uitleg. Voor sommigen is de hoge bi net wat te hoog gegrepen (al is het alleen al omdat je je lachspieren onder controle moet houden). Gelukkig hebben wij ook een lage bi. 


Hoge bi prijzen en voorwaarden

méér

DAF en Solex

De helft van de groep stapt in de originele DAF 33 terwijl de rest op een nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick of gewoon een gezellig terrasje! Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen ( mag maar hoeft niet ) jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere route terug naar Vorden

DAF rijden in de Achterhoek

Een oude orginele DAF 33 huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit! 
Geen mooiere plek in de achterhoek dan rond Vorden met zijn 8 kastelen. Geheimzinnig verscholen in het verassende  stukje Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en kastelen. Onderweg karren jullie langs kastelen loeiende koeien en leuke terasjes.

Solex rijden

De Solex is een echt jaren ’60 voertuig dat  helemaal hip en nostalgisch is.  Voordat je vertrekt, leggen wij uitgebreid uit hoe je veilig en maximaal kunt genieten van een toer op de  solex. Hierbij hoort ook uiteraard een passende outfit. Een zware leren jas en onmisbare pothelm. Gegarandeerd succes voor een hoop draaiende hoofden en grappen tijdens een prachtige route langs bossen, molens, weilanden, dorpen, katselen  en boerenlandschappen.

méér

E-Funcruiser - Klimbos

Samen op de e-funcruiser naar het uitdagende klimbos. Tijdens dit uitje zie je wel heel veel van onze bosrijke omgeving. Je zit er letterlijk middenin.

Een heel (ont)spannend uitje, achter elkaar aan cruisen jullie richting De Heikamp. Onderweg komen jullie langs mooie ansichten. Na een pauze krijgen jullie instructie over het veilig gebruik van het klimbos. Neem dit niet te nauw. Het klimbos is niet voor mietjes. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Er is keuze uit verschillende kleuren routes met verschillende overgangen die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraden. Durf jij de uitdaging aan? Na het klimmen wordt de tocht op de tandem vervolgd naar Free-wheel. 

Klimbos E-funcruiser uitje prijzen en voorwaarden 

 • Duurt ongeveer 4 uur
 • Kost maar €30,00 per persoon
 • Bij minimaal 8 personen
 • Minimale leeftijd is 18 jaar

 

méér

Expeditie Bronckhorst All-Inn

Hierin strijden kandidaten op een onbewoond eiland door opdrachten uit te voeren en elkaar strategisch weg te stemmen. Free-Wheels’ Expeditie Bronckhorst is extra opwindend en avontuurlijk.

Het expeditie uitje van Free-Wheel

Het expeditie uitje van Free-Wheel is extra gaaf omdat het via een speciale app wordt geleid door Lobke Berkhout. Lobke? Ja zij is Olympisch zeilkampioen en heeft zelf meegedaan aan de 15e Expeditie Robinson in 2014 op de Filipijnen. Ze werd er in de halve finale weggestemd door de andere kandidaten omdat ze zo tactisch speelde. Ze was een gevaar voor de rest! Lobke is dus de perfecte begeleider voor een geslaagd expeditie uitje.

 

Ja! Ik wil de Walker Texas Ranger in mij ontdekken.

Expeditie Bronckhorst

Wij hebben ons expeditie uitje ‘Expeditie Bronckhorst’ gedoopt. In de heerlijke bossen en ongerepte natuur van Bronckhorst testen wij jullie kracht en kennis. Volg de tips en hints van Lobke en verdien zoveel mogelijk amuletten. Freek Vonk eat your heart out.

Expeditie uitje all inclusive

Wil je je volledig op Expeditie Bronckhorst kunnen concentreren? Verstandig! Kies dan voor een compleet verzorgde dag met drankjes, handboogschieten en een barbecue. Heel veel beter wordt het niet!

 

Bronckhorst expeditie uitje is uitermate geschikt voor:

 • Scholen en verenigingen
 • Teambuilding
 • Familiedag
 • De vriendinnen tegen de vrienden
 • Personeelfeest
 • Vrijgezellenfeest

méér

Kickbike Steppen

Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren. Je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt. Bovendien kan iedereen steppen!

Steppen met onze Kickbikes

Door het ietsje grotere voorwiel dan achterwiel, step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Stukken sneller dan op je normale step. Heb je zin in een actieve middag dan is de kickbike precies wat je zoekt. Trouwens ook leuk te combineren met allerlei andere Free-wheel activiteiten. Zoals kanoën. Te land, ter zee en geniet van de frisse lucht.

 • Je huurt een step bij ons voor €10,00 per persoon per 2 uur.
 • Leuk om te combineren met een van onze (te) gekste uitjes!

méér

Tapas Workshop

Zelf tapas maken is namelijk niet zo simpel. Dat heb je misschien thuis wel gemerkt. Dit is je kans om tijdens een gezellige middag én sportief te doen én tapas te leren maken. Een wel heel goed idee als bedrijfsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest. Na een sportieve middag gezellig samen aan de kook!


Wat is tapas eigenlijk?

Sjonge jonge weet je dat niet? Nou we leggen het je uit. Tapas eten is een gezellige combinatie van samen koken, eten en drinken met collega’s, vrienden of familie. “Tapa” is het Spaanse woord voor ‘deksel’. Op basis van deze betekenis wordt verondersteld dat Tapas zijn ontstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk met een stuk brood en/of een plakje ham af te dekken. Dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het gerecht of in het glas sherry zouden kunnen komen. Een slimme bareigenaar heeft toen bedacht om verschillende kleine gerechtjes te serveren en zo zijn de Tapas in wezen ontstaan. Het zijn dus eigenlijk kleine hapjes, die in lokale bars in Spanje onder het genot van een drankje gegeten worden.


Tapas Workshop van Free-wheel

Ja ja, wij zijn dan wel het (te) gekste organisatiebureau in de Achterhoek, koken dat is niet onze specialiteit. Dat weten wij heus. Wij laten dat liever aan echte goede koks over. Onze Tapas workshop organiseren wij daarom in samenwerking met Bistro de Rotonde in Vorden.

 • De Tapas Workshop is te boeken in combinatie met een sportieve activiteit. 
 • Duurt ongeveer 3,5 uur
 • Voor 15 personen kost de tapas workshop €592,50
 • Iedere extra persoon betaalt €39,50
 • De tapas workshop is voor minimaal 15 personen
 • Combineer ‘m met één van deze uitjes

méér

Tuk Tuk - DAF

Maak een Aziatisch en Nostalgisch uitje in één!

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest in de nostalgische Daf stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.

 

DAF rijden in de Achterhoek

Een oude DAF huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit! Kijk zie je daar gaan we al, het is ook zo verslavend. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan de groene gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs lieflijk loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en struisvogels. Want zelfs de vogels van Down Under vinden het hier goed toeven. Je kachelt langs beekjes en kastelen.


Een Tof Tuk Tuk uitje

Gezellig een middagje op Tuk Tuk Toer? Dat kan altijd. Wij hebben vier 4-persoons en 7-persoons Tuk Tuk’s. Heb je na het Tuk Tuken nog trek in iets gezelligs? Dan hebben we hieronder alvast een leuke ideeën voor Tuk Tuk arrangementen. Nou net niet wat je wilt? Laat jouw fantasie niet stikken en vertel ons je gedachten.

 

 

méér

Handboogschieten

Handboogschieten, pijl op de pees…span de boog…rustig ademen…richten…eeeeen, compleet ernaast. Geeft niet, het was de eerste keer. Je zult merken, dat beloven wij, dat je snel beter wordt. In no time waan je je in de wereld van Robin Hood en win jij de competitie! Handboogschieten is vreselijk leuk en verschrikkelijk verslavend en het kan ook nog eens overal.


Handboogschieten met Free-wheel

 • Duurt 1 tot 2,5 uur
 • Prijs verschilt:
 • 2 schietpunten € 175,- tot 10 personen
 • 3 schietpunten € 225,- tot 15 personen
 • 4 schietpunten € 250,- tot 25 personen
 • 5 schietpunten € 275,- tot 40 personen

Ook op locatie mogelijk

 

 

méér

Tandem huren

Een tandem huren voor een bedrijfsfeest op als onderdeel van je vriendenuitje? Wat een goede ideeën heb jij. Want weet je wel dat een tandem huren veel meer te bieden heeft dan je nu misschien denkt? Dat lichten we graag even toe. Een tandem huren kan al vanaf 25,- per tandem. 

méér

Tuk Tuk

Tuk Tuk’s versieren de straten in Thailand. Ze vliegen ermee door de drukke stad en over landweggetjes. Tuf rond in een Tuk Tuk en doe de Achterhoek op z’n Aziatisch.

Een Tof Tuk Tuk uitje

Gezellig een middagje op Tuk Tuk Toer? Dat kan altijd. Wij hebben vier 4-persoons en 7-persoons Tuk Tuk’s. Heb je na het Tuk Tuken nog trek in iets gezelligs? Dan hebben we hieronder alvast een leuke ideeën voor Tuk Tuk arrangementen. Nou net niet wat je wilt? Laat jouw fantasie niet stikken en vertel ons je gedachten.

Tuk Tuk Prijzen

incl. WA verzekering, brandstof, route ( Rijervaring gewenst, rechtervoet is de rem. linkervoet de koppeling schakelen tussen de benen en gasgeven met rechterhand )

Icon (4-pers.)

Duur / Inzittenden

Totaalprijs

4 (prijs p.p.)

3 (prijs p.p.)

2 (prijs p.p.)

1 uur

€ 90,00

€ 22,50

€ 30,00

€ 45,00

2 uur

€ 130,00

€ 32,50

€ 43,50

€ 65,00

3 uur

€ 160,00

€ 40,00

€ 53,50

€ 80,00

4 uur

€ 180,00

€ 47,50

€ 63,50

€ 90,00

Hele dag
( 10 – 17 uur)

op aanvraag

 

 

Tuk Tuk uitje van Free-Wheel

Een Tuk Tuk uitje van Free-Wheel heeft een aantal significante voordelen.

 • Wij hebben alleen originele Thaise Tuk Tuks
 • Je huurt een Tuk Tuk bij ons inclusief brandstof
 • En met WA verzekering
 • Ook een route krijg je erbij
 • En een ultieme uitleg en besturingstips
 • Een Tuk Tuk uitje kun je combineren met al deze idiote activiteiten 

 

 

 

méér

Kanovaren in de Achterhoek

Kanovaren in de Achterhoek…..betoverend en ontspannend. Alhoewel, het kan ook heel spannend en lachwekkend zijn. Vooral in onze 16-persoonskano, de allergrootste van de Achterhoek, is het wel heel erg gezellig.

          Show me the kano!

Op z’n Canadees of Achterhoeks

Free-Wheel heeft twee soorten kano’s. Een heel grote en een iets kleinere. Zo hebben we voor ieder bedrijfsuitje, familie uitje en vrijgezellenfeestje de beste oplossing.
De Canadese kano is geschikt voor 3 mensen. Zit je achterin, dan stuur je en bepaal je de waterweg. In een kano leer je samenwerken en op elkaar inspelen. Dat maakt Canadees kanovaren in de Achterhoek hartstikke geschikt als teambuilding onderdeel tijdens bedrijfsuitjes.
Voor de leukste vrijgezellenuitjes en familiedagen heeft Free-Wheel wel iets heel erg bijzonders. Een mega, giga, grootste van de Achterhoek Kano, met een hoofdletter ja. In dit immense en immens gezellige vaartuig passen 16 personen. Onze huge kano is het perfecte hoofditem van een dag vol roeien en reuring. Combineer het water met een activiteit aan wal, zoals karten of steppen. Dan zie je in een dag echt zoveel moois. Als je gaat kanovaren in de Achterhoek dan ziet de wereld er opeens heel anders uit!

Veilig en uitdagend kanovaren in de Achterhoek

In de omgeving van Vorden zijn de mooiste rivieren te vinden. Zij stromen langs kastelen door het glooiende Geldersch Landschap. Kanovaren is een actief uitje dat tegelijkertijd ontspannend en rustgevend kan zijn. Je bepaalt zelf je snelheid en input. Uitgerust met routekaart en peddels sturen we jullie op pad. Of op water, niet op pad. Onderweg is het mogelijk om een stop te maken voor een andere activiteit of een picknick pauze. Een gaaf arrangement is combinatie de kickbike, solex rijden en kanovaren in de Achterhoek. Of kanovaren en daarna barbecuen. Er is van alles mogelijk. Kijk eens tussen de arrangementen hieronder of stel je eigen ideale dagje uit samen.

méér

Mountainbiken

Samen of alleen  met een van onze instructeurs (of instructrices) crossen jullie een uitdagende route door het bosrijke gebied ‘Het Groote Veld’. Jullie kunnen kiezen uit verschillende routes. Mountainbiken in de Achterhoek kan in de zon en in de regen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding bij de weersomstandigheden.
We geven je natuurlijk graag tips! de route welke vanaf onze locatie goed op te pikken is is 26-30 km verlengen is mogelijk
De routes zijn in 2020 volledig vernieuwd. Voor iedereen geschikt en zeer uitdagende single tracks

 

 • Huur kwaliteits MTB merk GIANT  €29,50 per fiets
 • incl helm, combi pendalen spd
 • bij reserveringsaanvraag lengte van de deelnemers vermelden
 • organisatiebureau@free-wheel.nl
 • Electrische Mountainbikes op aanvraag

 

 

méér

Klootschieten

‘Nou dat is ook niet netjes!’ Maar met een ‘klootzak’ kun je ook heel iets anders bedoelen. Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport en is al jaren immens populair als onderdeel van personeelsfeesten, vriendenuitjes en familiedagen.


Hoe werkt klootschieten?

Deel jullie zelf in in minimaal twee groepen. Alle groepen volgen dezelfde route. Maar eerst een korte duidelijke instructie! Daarna gaan jullie met een hark (ook wel kolenkrabber), routekaart, scorekaart en de kloten (dat zijn de ballen natuurlijk) op pad. Probeer de kloot zover mogelijk te gooien en niet van de weg te laten raken. Je zou niet de eerste zijn die de kloot uit de beek moet vissen. Waar denk je dat die hark voor is? Hoe beter ieder lid van jullie team gooit, hoe eerder je de route hebt belopen.


Klootschieten met Free-wheel

 • Duurt ongeveer 2 uur
 • prijs maarliefst €6,00 per persoon
 • Is te boeken vanaf 10 personen
 • Klootschieten kun je super combineren met een andere (te) gekke activiteit. Zoek er direct één (of meerdere!) uit

méér

Laserschieten

Laserkleiduifschieten lijkt op het traditionele kleiduifschieten. Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infrarood licht (laser) op verschillende lichtpunten. Elk geweer zendt de behaalde scorenaar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Het is voor alle leeftijden en op diverse locaties mogelijk.

méér

Valkenier

Een echte professionele valkenier workshop. Uniek in de Achterhoek. Leren vliegen met roofvogels van een echte valkenieren in hart en nieren. Geniet van de enthousiaste verhalen over hun passie. Je wordt meegenomen in een tijdreis van het ontstaan van de Valkerij tot aan de moderne roofvogelhouder van nu. Je maakt kennis met verschillende roofvogels: o.a. een Hawk, een konijnenuil en een Europese Oehoe. Uiteindelijk kom je in fysiek contact met imposante roofvogels. Je krijgt een unieke kans om de kracht en de emotie van een roofvogel te ervaren. Dit is zo’n bijzondere ervaring! Dat gevoel zul je nooit meer vergeten.

 

Valkenier Workshop info
Duurt ongeveer 1,5 uur
Vanaf €27,00 per persoon
Is te boeken vanaf 15 personen
Ook op locatie te boeken (in jouw achtertuin?)

Sluit lekker af met een stamppotbuffet of High Wine, hoe moeilijk kan het zijn?

méér

Locatie

Bij ons het gezelligste en meest ervaren organisatiebureau ( 20 jaar jong en altijd met haar tijd mee ) en uitjes aanbieder in de Achterhoek. Op onze sfeervolle locatie in Vorden kunnen wij groep tot wel 500 personen aan! Wij hebben al ons materieel in eigen beheer. Ruim 90 solexen, 40 E-funcruisers, 9 Dafjes en niet te vergeten onze orginele Thaise Tuk Tuks.

Maar wat misschien nog wel veel belangrijkers is? Wij bieden gezelligheid en een ongedwongen sfeer en onderkomen. Wij beschikken over een groot overdekt terras met aansluitend een groen grasveld waarbij diverse spelonderdelen als boogschieten, shots of zelfs een valkenier kan komen. Ook bij minder goed weer zijn er voldoende mogelijkheden. Kom anders langs om zelf te ervaren dat je bij ons achter je in een andere wereld waand. Hierboven volgende enkele fotos van onze locatie aan de netwerkweg 7 in het altijd zonnige Vorden.

méér

Over Free Wheel

De (te) gekste uitjes in de Achterhoek? Ja, beloofd! Want wij doen er alles aan op voor het gaafste uitje ooit te creeeren. Al jarenlang nemen wij families mee op culinaire en culturele reizen door onze prachtige omgeving. We laten vriendengroepen tegen elkaar strijden in de hilarische games. Omdat wij altijd luisteren naar wat jij wil, zoeken wij voor jou de perfecte activiteit. En dan maakt het niet uit of je met z’n tweeën bent of met 202. Wat uitmaakt is dat jullie het gezellig hebben. En nog net iets meer dan dat. Geef ons je wensen door en wij maken er een mooi voorstel van. Dat kan door hier te klikken, ons even te bellen of kom gewoon even langs. De koffie staat klaar. Gezellig!

 

Stagiaires
Op zoek naar echt een keer een leuke afwisselende, uitdagende en bovenal gezellige stage? Wij zoeken altijd pro-actieve stagiaires. Bel of e-mail naar Janneke voor meer informatie: organisatiebureau@free-wheel.nl

Raijmond Mars – Eigenaar
Afgestudeerd als instructeur aan het CIOS in Arnhem, sportinstructeur bij defensie en mede-oprichter en eigenaar sinds 1997. Creatief en flexibel samen met klantvriendelijkheid verantwoordelijk voor winkel en organisatiebureau. Maakt van ieder evenement een succes. Heeft als hobby’s skeeleren, schaatsen, mountainbiken en tennissen. Mail hem op raijmond@free-wheel.nl.

Arjan Mombarg – Eigenaar
Vanaf 2007 mede-eigenaar van Free-wheel. Met zijn tomeloze energie is hij ook werkzaam als melkveehouder in het familiebedrijf. Hij reed tot 2010 voor de Nefit schaats- en skeelerploeg. Door zijn ervaring kan hij als geen ander goed en eerlijk advies geven op schaats- en skeelergebied. Ook houdt hij zich bezig met de bedrukking van sportkleding en het geven clinics. Arjan heeft antwoord op al jouw vragen, mail ze naar arjan@free-wheel.nl

Monique Zeldenrust – Administratief Medewerkster (Financiële administratie)
Vanaf 1 januari 2017 heeft Monique de taken financiële administratie op zich genomen. Ze mag dan wel van de administratie zijn, stil zitten doet ze niet. Het liefst gaat ze er op uit met de mountainbike of haar trouwe ouwe viervoeter Bradley. Financiële vragen? Mail naar Monique: administratie@free-wheel.nl

Tijmen Melgers – Instructeur
Als stagiaire begonnen, maar nu regelmatig op zaterdag aan de slag om de leukste arrangementen tot een succes te brengen. Op zondag zie je hem niet, want dan moet hij de wei in met de Keijenborgse boys. Voetbal liefhebber en zit nu in zijn laatste jaar van zijn opleiding niveau 4, sport en bewegen.

 

méér

Bedankt

Bedankt voor uw bericht en belangstelling.


U ontvangt een kopie van de aanvraag op het opgegeven emailadres. 

Wij zullen spoedig reageren.

Mocht dit te lang duren of u heeft nog een belangrijke vraag, dan mag u ons bellen tot 22.00 uur op 0575-554228

Free-wheel,

Raijmond Mars
Monique Zeldenrust

méér

Solex tocht

méér

E-funcruiser - Wijnboerderij

méér

Bier, Burgers en Motoren

méér

Tuk Tuk Culinair

Tuffend in de Tuk Tuk rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten van drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Dat doen we onder het genot van een kop koffie. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante Tuk Tuk culinair avond.

                                                                                              

Tuk Tuk Culinair programma:

 • Verzamelen en koffie bij Free-wheel
 • Uitleg over Tuk Tuk en route
 • Voorgerecht bij de Hoofdige Boer. Dit eigentijdse en huiselijke restaurant in Almen serveert jullie een voorgerecht. Als het mooi weer is kunnen jullie hier in de prachtige tuin genieten.
 • Op weg naar Eetcafé Scholten in het centrum van Lochem. Op de Oude Markt van het eigenzinnige Lochem tussen het Raedthuys en de grote kerk wacht een voortreffelijk hoofdgerecht op jullie.
 • Uitgebuikt? Dan tuffen jullie richting prachtig Vorden. Last but not least krijgen jullie bij Bakker in romantisch Vorden een deftig daverend dessert. Klets hier gerust na over de heerlijke avond onder het genot van een koffie.

 

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk Culinair:

 • Het Tuk Tuk Culinair programma duurt ongeveer 5 uur
 • En is te boeken voor minimaal 4 personen
 • Vnaf € 74,50 per persoon (bij 4 personen per Tuk)
 • Prijs is excl. drankjes.
 • Maar wel inclusief brandstof en wa- en inzittendenverzekering
 • Met een groep van 8 of meer personen? Om alles snel te laten verlopen maak je van tevoren een keuze uit de menu’s 
 • Tuk Tuk Culinair is een seizoensgebondenprogramma van april t/m oktober, in de wintermaanden mogelijk te vervangen voor de lunch culinairtocht. 

 

méér

Choco Daftour

We starten en ontvangen jullie hartelijk met koffie, thee en een lekkernij bij Free-wheel in Vorden. Daarna kan iedereen zijn borst nat maken voor een tochtje in een oude DAF 33. Dat is al een belevenis opzich. De route met de Daf voert jullie door de prachtige omgeving van Vorden. Na een klein uurtje komen jullie aan bij Chocolaterie Magadalna. 

Daftour & Chocolade workshop 

Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker/Wichmond worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. 
 • Ontvangst met koffie/thee en lekkers
 • DAF rijden circa 2 uur
 • Chocoladeworkshop 1,5 uur
  • Zelf maken van marsepein bonbons
  • Doorhalen en garneren van bonbons
  • Sfeervol verpakken
  • Koffie en thee en smikkelen
 • Prijs  € 57,50 per persoon  bij 12-16-20-24-28-32 personen
 • Prijs  € 63,- per persoon bij 8 personen
 • Vraag bij ander aantal personen naar de mogelijkheden

méér

Uw zoekresultaten

méér

Tuk Tuk Achterhoek

Eerste originele Thaise  Tuk Tuk’s in de Achterhoek. De Tuk Tuk’s bieden diverse mogelijkheden voor arrangementen en losse verhuur met of zonder chauffeur. Er zijn 4 x een 4 en  1 x 6 persoons Tuk Tuk’s. 
Zie ook onze TukTuk pagina op Facebook!

Tuk Tuk Verhuur
Stap met je reisgenoot in een Tuk Tuk en voel je helemaal op vakantie! Je trip kan alle kanten op gaan. Kies hiervoor een van de mooie routes die voor je is uitgezet. Maak mooie foto's onderweg en leg aan bij een terrasje of neem een knapzak mee voor onderweg.
Een van de routes is een culturele route. Hierbij kom je langs een aantal bezienswaardigheden die ook uitgebreid in de route staat vermeld. Zo rijd je langs Kasteel Vorden, Kasteel Hackfort, Boerderij(winkel) den 4 Akker, pontje van Bronkhorst (kleinste stadje van Nederland), Molen 'De Hoop',

Duur: Je bepaalt zelf de duur van de rit.

Wij hebben 1 x een 6 persoons tuk en 4 x een 4 persoons tuk tuk.

Prijs: Afhankelijk van de duur van de rit de tuk tuk  en het aantal personen prijs vanaf € 22,50 p.p. ( 6 personen per tuk

Losse verhuur € 100 - € 140 

méér

Tuk Tuk Solex

De helft van de groep gaat in de nieuwe Tuk Tuk en de anderen stappen op de nostalgische Solex. Beiden maken een mooie tocht door de omgeving van Vorden. Na ongeveer een uur komen je elkaar tegen op een wisselpunt. Daar kan je even ervaringen uitwisselen en eventueel wat nuttigen op een terrasje. De tweede helft van de tocht stap je in het andere vervoermiddel. (Eventueel ook te combineren met step, kano, scooter of Hoge bi)

Duur: 3 uur

Prijs: vanaf € 35,00 p.p. bij minimaal 8 personen

méér

Tuk Tuk the game

Een spannende puzzeltocht of Selfie game door de Achterhoek met de Tuk Tuk!

Met behulp van een route beschrijving met vragen en een opdracht gaan jullie een route van 38 km rijden.
Onderweg goed opletten naar markante punten op de route. Deze markante punten leveren letters op.
Alle markante foto s op de juiste plek leveren samen met de antwoorden op de vragen een 21 letterig woord en misschien wel de overwinning op.

Varriant met onze selfie game.  een active rol voor iedereen waarbij onderweg diverse selfies gemaakt moeten worden,
Deze selfies stuur je naar de groepsapp welke wij voor jullie aanmaken. Team met de leukste orgineelste selfies wind de game. Let goed op de app voor extra opdrachten onderweg.


Ondreweg horeca aanwezig. Selfies leveren veel leuke foto s op en deelnemers komen bij meerdere voertuigen elkaar regelmatig tegen,

Duur: 3-4 uur

Prijs: vanaf € 140,00 per

méér

Tuk Tuk Culinair

Op zoek naar een smaakvol en gezellig uitje in de Achterhoek? Je zal tijdens ons Tuk-Tuk-arrangement verzekerd zijn van een onvergetelijke avond. Drie restaurants, drie gangen op één avond! Je wordt hartelijk ontvangen in Vorden, waar een vers kopje koffie klaar staat. Vervolgens stap je in de originele Thaise Tuk Tuk en tukt naar het eerste restaurant in Almen, waar de culinaire onderdeel van de reis begint. In deze huiselijke en eigentijdse gelegenheid geniet je van een heerlijk voorgerecht.
Daarna vervolg je de weg in de Tuk Tuk richting Lochem voor de tweede gang. In een sfeervol restaurant met lokale gerechten in het hart van Lochem zal je zeker genieten van het hoofdgerecht.
Voor een heerlijk dessert rijd je met de Tuk Tuk terug naar Vorden, naar het laatste restaurant van de avond. Na het verrassende nagerecht kan je eventueel nog rustig nakeuvelen onder het genot van een drankje of koffie.

Duur: max  5 uur ( 16.00-21.00 uur
Prijs: vanaf 74,50 p.p (bij 4 personen per Tuk)
Min. 4 personen


Let op: Te boeken van april tot en met oktober. In september en oktober is de laatste starttijd 15.30 uur.

méér

Tuk Tuk Doolhof

Van 1 april tot 1 november is het Doolhof in Ruurlo geopend. Het is het grootste doolhof van Nederland. Een ideale onderbreking tijdens uw Tuk Tuk tocht. Vlakbij is namelijk ook pannenkoekboerderij de Heikamp met daarbij een speeltuin. Zo kan de dag niet meer stuk!

Incl. koffie/thee/ranja bij ontvangst, pannenkoek en 1 (alcoholvrije) consumptie bij de Heikamp, bezoek doolhof.Duur: ca 3 uur

Prijs: vanaf € nntb p.p.

méér

Tuk Tuk Trouwen

Wat is er origineler dan trouwen in de Tuk Tuk!

Voor 250,- heeft u de TukTuk op uw trouwdag ter beschikking om er een onvergetelijke dag van te maken!
Dit is excl. brandstof en evt. vervoerskosten. Incl WA verzekering.

In overleg komen jullie week voor de grote dag een proefrit maken en halen in overleg de tuk de dag ervoor al op. 

Vraag naar de mogelijkheden.

méér

Expeditie Bronckhorst

méér

De Highland Games

méér

Solex en Tuk Tuk

méér

Solex Tandem Barbecue

méér

E-funcruiser Wijnboerderij

méér

Solex en 16 persoonskano

méér

Expeditie all-in

méér

Tuk Tuk The Game - High Wine

méér

Daf selfie game

Deze DAF selfie tocht verwacht iets van je creativiteit. De oude DAF  33 gaan we combineren met het nieuwe.
Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffen met de DAF een mooie route in en om Vorden. Proberen onderweg zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageerd het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdiend zo een extra punt. En wie maakt de meest hilarische seflies? En wint hiermee de DAF selfie game. Leuke bijkomstigheid is dat iedereen actief mee doet, bloed fanatiek wordt en jullie na afloop heel heel veel leuke kiekjes hebben. Kortom een ideaal personeelsuitje, 100% slagingskans en erg populair.

méér

16 persoonskano

Echt eens een keer wat anders willen doen. Huur dan onze unieke16 persoons kano ( mag ook met minder, minimaal 8 personen )
Varend tot half juni over de Veengoot achter kasteel Vorden of na deze datum  op de Berkel vanaf Almen naar de stuw bij Domein Groot Besselink waar u prima kunt pauzeren en relaxen, evt een ijsje of drankje kunt nuttigen, om daarna terug te varen. De boot is stabiel en dus bijvoorbeeld geschikt om er met de hele familie een gezellige dag van te maken

Kosten € 200,- per dagdeel
Maximaal 16 personen
Deze unieke kano  

méér

Expeditie Bronckhorst all-in

méér

Solex Tandem Pannenkoek

méér

Hoge Bi Reuze Kano

méér

Tuk Tuk The Game

méér

E-funcruiser - Koe Knuffelen

méér

Step Kano

méér

Wijnboerderij - E-Funcruiser

méér

Higlandgames

méér

Solex Karten

méér

Choco Daftour

méér

Kano Step

méér

Daf rijden

méér

Solex rijden

méér

Tuk Tuk rijden

méér

Expeditie Bronckhorst

méér

Kanovaren

méér

E-funcruiser

méér

E-Chopper huren

Meegaan met de tijd en denken aan het milieu ook dat doen we bij Free-Wheel.
Onze E-Choppers zijn volledig elektrische en buiten gewone luxe.
Ze staan klaar voor gebruik.

Bij dit arrangement bieden wij een all-in prijs. Dit betekent dat u niet voor onaangename verassingen zult komen te staan. We gebruiken alleen de beste materialen en onderhouden de E-Choppers goed.

 • Prijs 2 uur 27,50 euro, 3 uur 32,50 pp 
 • We beschikken momenteel over 10 E-Choppers.
 • Incl de mooiste routes van de Achterhoek.
 • Wa verzekering met goede dekking.
 • We nemen een leuke (digitale) foto van de groep op de E-Chopper.
 • Je moet wel minimaal 16 jaar en in het bezit van een brommer of auto rijbewijs zij.
 • Passagier achterop mogelijk echter geen rugsteun wel voetensteun indicatie leeftijd 8 jaar en eigen risico


méér

Kickbike Fat Max

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek.

• 25 kilometer per uur
• Je moet minimaal 16 jaar zijn. Rijbewijs niet verplicht.
• Het arrangement duurt 3 uur, tijden kunnen ook overlegt worden.
Prijs verhuur: 30,- pp voor een tour van 3 uur. 

méér