Bedrijfsuitjes in de Achterhoek

Als je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, een gezellige dag, Maf in een Daf doen, een spannende expeditie door de Achterhoekse bossen of gewoon een oergezellige dag uit met je collega’s, dan hebben wij precies wat jij zoekt.

Originele bedrijfsuitjes en teambuilding op maat

Een echt origineel bedrijfsuitje is er één die geschikt is voor alle werknemers, waar iedereen van geniet en die ook nog goed is voor het team. Want soms kun je je collega’s wel schieten. 'Ze communiceren zo slecht.' 'En waarom duurt alles zo lang?'. Het gekke is dat jouw collega dit nu ook leest en precies hetzelfde denkt. Misschien heeft jouw team aansturing, verandering of stimulans nodig. Dan is een teambuildingsdag een goed redmiddel.

Maar ook als er helemaal niets te redden valt, helpen teamuitjes met inspireren, stimuleren en innoveren. Je leert elkaar nog beter kennen en ontdekt onvermoede kanten van elkaar. Door de ontspannen sfeer praat je op zo'n dag ook sneller over heel andere onderwerpen dan normaal. En een gezellige middag buiten de bedrijfsmuren is altijd een welkome afwisseling.

Wij begrijpen dat geen bedrijf hetzelfde is, dus neem contact met ons op! Daag ons uit om met jullie wensen en onze creatieve geest iets moois te smeden. Als inspiratie hebben een kleine selectie voor je gemaakt.

Dit is uiteraard een kleine greep uit de mogelijkheden bij ons en geen arrangement is hetzelfde. Geef je wensen door en wij maken een perfect bedrijfsuitje op maat. Ook als je gewoon wilt genieten samen, zonder daar doelen aan te stellen.

Voor de bedrijfsoffertes: prijzen zijn excl. 21% BTW

  • De Highland Games - De Schotse spelen! Paalgooien, boogschieten en meer in Schotse kilts.
  • Expeditie Bronckhorst - Expeditie Robinson met je collega’s. Wie overleeft het langst?
  • DAF The Game - Iedereen heeft een eigen belangrijke taak in dit fotopuzzelspel.

Bedrijfsuitjes op wielen

Bij ons vind je het grootste assortiment toffe uitjes op wielen. Maar liefst ruim 175 voertuigen staan klaar om jouw bedrijfsuitje tot een uniek en verrassend succes te maken. Van nostalgische DAFjes 33 en solexen tot moderne elektrische voertuigen zoals E-Choppers, Fat-Max elektrische steps en E-funcruisers.

Wij bieden ook arrangementen waarbij onderweg van voertuig gewisseld kan worden. Vaak combineren wij dit met een selfiegame of fotopuzzelrit. Uiteraard allemaal op de mooiste routes langs Achterhoekse kastelen, molens, en uiteraard diverse horecamogelijkheden.

Bedrijfsuitjes in de Achterhoek

Expeditie Bronckhorst

Een spannende dag met pittige proeven en olijke opdrachten gebaseerd op het TV programma Expeditie Robinson

De Highland Games

In de Schotse Hooglanden spelen de trotse Schotten al meer dan 1000 jaar hun Highland Games.

DAF Culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit.

Solex en Tuk Tuk

Een combinatie van Solexen en rijden in Thaise Tuk Tuks.

Tuk Tuk The Game

Tuk Tuk The Game

Solex Tandem Barbecue

Grillen en chillen op de solex en tandem. Van alles wat voor iedereen.

E-funcruiser Wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur.

Solex en 16 persoonskano

Solex en 16 persoonskano