Eten en Drinken

Wij zijn bij Free-wheel de moeilijkste niet. We hebben voor jullie diverse leuke menus voor de innerlijke mens. Staat er iets bij wat jij totaal anders zou doen? Schroom niet om met ons te bellen en te overleggen. We maken er samen iets moois en lekkers van met jou.  

 

Warm en koud buffet

Er zijn diverse mogelijkheden voor warme- en/of koude buffetten. Vanaf € 23,- per persoon kunnen we een warm- en koud buffet organiseren. Op het koude buffet vindt je vlees, en vissalades, gerookte vleessoorten, gerookte zalm, garnaaltjes en forel. Aangekleed met stokbrood en kruidenboter. Op het warme buffet staat wiener schnitzels, kipfilter spiezen met pindasaus of pesto-tomatenroomsaus en zalmfilet in dillesaus. Als sidedish gebakken aardappelen, seizoensgroenten en rauwkostsalade.

 

Geen zin in een 'standaard' warm- en koudbuffet. We maken het voor jou op maat of kies voor een stamppottenbuffet of tapasbuffet. 


Barbecue arrangement

Samen chillen en grillen. Het barbecue arrangement bestaat uit verschillende soorten vlees (4 stukken vlees p.p.). Daarnaast is er keuze uit verschillende salades (Rundvleessalade, aardappelsalade, eiersalade, rauwkost, vers fruit) en diverse sausen,  stokbrood en kruidenboter.


Burgermenu

Bak zelf je eigen dubbele Angusburger op de barbecue en beleg je eigen broodje met je eigen favoriete groente en sauzen. Dit burgermenu is uit te breiden naar een complete barbecue of naar eigen wens. 

 

Drankarrangement

Als je geen zin hebt in moeilijk gedoe kies je voor het drankarrangement onbeperkt! Geniet samen met familie, vrienden of collega's van een onbeperkt twee uur durende arrangement tijdens het diner. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee. Het is ook mogelijk om de consumptie op nacalculatie te voldoen of te werken met een aantal consumptiebonnen per persoon.