Eten en drinken

Wij zijn bij Free-wheel de moeilijkste niet. We hebben voor jullie diverse leuke menu's voor de innerlijke mens. Staat er iets bij wat jij totaal anders zou doen? Schroom niet om met ons te bellen en te overleggen. We maken er samen iets moois en lekkers van met jou. Wij bieden onze buffetten aan vanaf 15 personen. Zijn jullie met minder personen hebben we leuke alternatieven in samenwerking met onze partners. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Warm en koud buffet

Vanaf € 27,50 per persoon bieden wij een warm- en koud buffet aan. Vraag ons naar de mogelijkheden. Minimaal aantal personen 15.

Stamppotten buffet

Het stammpotbuffet bestaat uit 3 soorten stamppot  en 4 soorten vlees. Uiteraard geserveerd met jus en diverse zuren. Het stamppotten buffet is te boeken vanaf € 20,- pp . Minimaal aantal personen 15.

Barbecue buffet

Samen chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon, daarnaast verschillende soorten salade o.a. rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkost. Stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter staan natuurlijk ook voor je klaar. Er wordt een assortiment van 10 verschillende soorten geserveerd. Het barbecuebuffet is te boeken vanaf € 23,- pp. Minimaal aantal personen 15.

Burgermenu
Het burgermenu bestaat uit twee Angus-burgers per persoon, waarbij je zelf de burger op de barbecue mag bakken en daarna het broodje zelf mag bedekken met je favoriete groenten en sauzen. De kosten voor het burgermenu bedragen 16,50 pp. Meerprijs voor een extra burger is 3,-. Minimaal aantal personen 15.

Tapas buffet

Het tapas buffet bestaat uit diverse koude en warme gerechtjes. De kosten voor het tapas buffet bedragen 24,50 pp. Minimaal aantal personen 15.

Drankarrangement

Als je geen zin hebt in moeilijk gedoe kies je voor het drankarrangement onbeperkt! Geniet samen met familie, vrienden of collega's van een onbeperkt twee uur durende arrangement tijdens het diner. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee. Het is ook mogelijk om de consumptie op nacalculatie te voldoen of te werken met een aantal consumptiebonnen per persoon. De kosten voor het drankenarrangement bedragen 14,50 pp. 

Lunch buffet

Het lunch buffet bestaat uit: Een kop dagsoep, Boerenbrood (midden-grijs) en boerenbrood (donker). Zelf te beleggen met roomboter, roomkaas, diverse kaassoorten, vleeswaren en  soorten rauwkost (komkommer, tomaat, paprika en rucola). Daarnaast worden koffie, thee en melk geserveerd. 
De kosten voor het lunch buffet bedragen 15,- pp. Minimaal aantal personen 10.
Deze lunch is uit te breiden met broodje (groente) kroket a 2,50 pp of keuze uit vers fruit, broodje Pulled Pork, saucijzenbroodje (kaas of gehakt) of gehaktbal in jus a 3,50 pp (voor de gehele groep dezelfde keuze).


Lunch buffet de luxe 

Het lunch buffet de luxe bestaat uit de standaard lunch zoals hierboven vermeld, aangevuld met soep van de dag en broodje kroket, frikandel of kaassoufflé. Daarnaast worden koffie, thee en melk geserveerd. 
De kosten voor het lunch buffet de luxe bedragen 20,- pp. Minimaal aantal personen 10.


Picknickmand voor onderweg

Vanaf 10,00 pp. Vraag naar de mogelijkheden. 

Ontvangst met koffie, thee en een lekkernij
3,- per persoon

Ontvangst met koffie, thee en (gevulde) Vordense Zwaan of vers gebak van de warme bakker
5,- per persoon