Eten en drinken

Wij zijn bij Free-wheel de moeilijkste niet. We hebben voor jullie diverse leuke menus voor de innerlijke mens. Staat er iets bij wat jij totaal anders zou doen? Schroom niet om met ons te bellen en te overleggen. We maken er samen iets moois en lekkers van met jou. 

Warm en koud buffet

We bieden 4 soorten warm- en/of koud buffetten aan. Vanaf € 24,50 per persoon kunnen we een warm- en koud buffet organiseren. Op het koude buffet vind je vlees- en/of vissalades, optioneel vers fruit en pastasalade. Op het warme buffet staat diverse vleesgerechten van oa kipsaté in pindasaus, gehaktballetjes in stroganoffsaus, beenham in mostersaus tot varkenshaaspunten in romige cognacsaus tot procureur in rode wijnsaus. Als sidedish gebakken aardappelen, aardappeltaart, seizoensgroenten en rauwkostsalade. Aangekleed met stokbrood en kruidenboter. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. Vraag ons naar de mogelijkheden. Minimaal aantal personen 10.

Stamppotten buffet

Het stammpotbuffet bestaat uit 3 soorten stamppot  en 4 soorten vlees. Uiteraard geserveerd met jus en diverse zuren. Het stamppotten buffet is te boeken vanaf € 20,- pp . Minimaal aantal personen 10.

Barbecue arrangement

Samen chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon, daarnaast verschillende soorten salade o.a. rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkost. Stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter staan natuurlijk ook voor je klaar. Er wordt een assortiment van 8 verschillende soorten geserveerd. Het barbecuebuffet is te boeken vanaf € 23,- pp. Minimaal aantal personen 10.

Burgermenu
Het burgermenu bestaat uit twee Angus-burgers per persoon, waarbij je zelf de burger op de barbecue mag bakken en daarna het broodje zelf mag bedekken met je favoriete groenten en sauzen. De kosten voor het burgermenu bedragen 15,50 pp. Meerprijs voor een extra burger is 3,-. Minimaal aantal personen 10.

Tapas buffet

Het tappas buffet bestaat uit een saladeplateau vlees- en vissalade en pastasalades. Hierbij worden verschillende broodsoorten met lekkere smeersels gererveerd. Ook worden er diverse kleine wraps rolletjes, gevulde peppadews, pincho's en olijven geserveerd. Het warme gedeelte bestaat uit Albondigas, Calamaris en Chickenwings. De kosten voor het tappas buffet bedragen 24,50 pp. Minimaal aantal personen 10.

Lunch buffet

Het lunch buffet bestaat uit 2 hartig belegde broodjes en een krentenbol per persoon, vers stuk fruit, melk, jus d'orange, koffie en thee. De kosten voor het lunchbuffet bedragen 12,50 pp. Minimaal aantal 10 personen. 

Lunch buffet de luxe 

Het lunch buffet de luxe bestaat uit soep van de dag, melk, keuze uit 2 luxe broodjes: wrap, pistoletje of sandwich gezond, brie, filet Americain, zalm, tonijn, carpaccio of kip en keuze uit 1 belegd broodje met ham, kaas of salami. De kosten voor het lunch buffet de luxe bedragen 17,50 pp. Minimaal aantal 10 personen. 

Picknickmand voor onderweg

Vanaf 7,50 pp. Vraag naar de mogelijkheden. 

Drankarrangement

Als je geen zin hebt in moeilijk gedoe kies je voor het drankarrangement onbeperkt! Geniet samen met familie, vrienden of collega's van een onbeperkt twee uur durende arrangement tijdens het diner. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee. Het is ook mogelijk om de consumptie op nacalculatie te voldoen of te werken met een aantal consumptiebonnen per persoon. De kosten voor het drankenarrangement bedragen 13,50 pp.