Locatie

Bij ons het gezelligste en meest ervaren organisatiebureau ( 20 jaar jong en altijd met haar tijd mee ) en uitjes aanbieder in de Achterhoek. Op onze sfeervolle locatie in Vorden kunnen wij groep tot wel 500 personen aan! Wij hebben al ons materieel in eigen beheer. Ruim 90 solexen, 40 E-funcruisers, 9 Dafjes en niet te vergeten onze orginele Thaise Tuk Tuks.

Maar wat misschien nog wel veel belangrijkers is? Wij bieden gezelligheid en een ongedwongen sfeer en onderkomen. Wij beschikken over een groot overdekt terras met aansluitend een groen grasveld waarbij diverse spelonderdelen als boogschieten, shots of zelfs een valkenier kan komen. Ook bij minder goed weer zijn er voldoende mogelijkheden. Kom anders langs om zelf te ervaren dat je bij ons achter je in een andere wereld waand. Hierboven volgende enkele fotos van onze locatie aan de netwerkweg 7 in het altijd zonnige Vorden.
Heb je ook zin om er met je gezin of partner even tussenuit te gaan?
De ruimte op te zoeken en een frisse neus halen, om even te genieten in de moeilijke tijd van het jaar.
Daarom hebben we speciaal voor deze periode een aantal uitjes ontwikkeld en samengesteld. Kijk voor de mogelijkheden verder op onze website onder vermelding van het kopje met afstand de leukste uitjes.
Verder is het mogelijk al onze uitjes alvast te boeken vanaf de maand juni (kosteloos te annuleren).
Voor vragen bel gerust. Wij zijn alle dagen van de week van 08.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar.