Waarom Free-Wheel?
De leukste uitjes voor u geselecteerd:
E-Chopper huren Achterhoek

E-Chopper huren

E-Chopper huren met partner, familie, vrienden of collega's?

Kickbike Fat Max

Uniek vervoersmiddel zonder inspanning? Dat kan nu met onze E- Kickbike Fat Max.

Oude DAF huren

Een oude DAF huren betekent 50 jaar terug in de tijd.

Expeditie Bronckhorst

Een spannende dag met pittige proeven en olijke opdrachten gebaseerd op het TV programma Expeditie Robinson

De Highland Games

In de Schotse Hooglanden spelen de trotse Schotten al meer dan 1000 jaar hun Highland Games.

Solex en Tuk Tuk

Een combinatie van Solexen en rijden in Thaise Tuk Tuks.
Bekijk alle uitjes

Jouw (te) gekste uitjes in de Achterhoek beginnen bij Free-wheel!

Bij organisatiebureau Free-wheel boek je de meest stoere uitjes die je samen met je collega’s, vrienden, familie of vrijgezellen kunt beleven. Maak tours in een oude DAF 33, een Thaise Tuk Tuk of op een Solex waarmee je terug in de tijd gaat. Hebben jullie zin in meer avontuur? Ga dan op expeditie net zoals in het tv-programma Expeditie Robinson. Of werk met je collega’s aan teambuilding tijdens een sportieve activiteit.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen draai te geven aan de uitjes van Free-wheel. De uitjes zijn op verschillende manieren te combineren en naar wens vorm te geven. Willen jullie beginnen met handboogschieten en daarna genieten van een lekkere barbecue? Of ga je liever op pad met de Hoge bi met als afsluiter een lopend buffet? Het kan allemaal. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden. Wij helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

De (te) gekste uitjes in de Achterhoek? Ja, beloofd! Wij doen er namelijk alles aan om het gaafste uitje ooit te realiseren. We hebben inmiddels al aardig wat jaren ervaring in het verzorgen van uitjes, dus we weten waar we het over hebben. Al veel mensen hebben genoten van de originele uitstapjes die wij organiseren.

Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën zodat we op zoek kunnen gaan naar de perfecte activiteit. Of je nu met zijn tweeën bent of met 202 man, wij zorgen ervoor dat jullie een gezellige dag hebben. En het liefst nog iets meer dan dat. Mail of bel ons gerust als je nieuwsgierig bent geworden. Langskomen mag natuurlijk ook, we zien je graag snel bij ons in Vorden (bekijk Free-wheel organisatiebureau op Google Maps)!

Reacties van onze klanten
 • Super avond gehad met de Tuk Tuk van Free-wheel.
  Erna en Robert Stegeman
 • Wij hebben de tocht gemaakt met de E-funcruiser wat heerlijk was! Het was een erg leuke ervaring en een aanrader! Tevens hebben wij expeditie Bronckhorst gedaan in de mooie bossen van Vorden. Het was allemaal professioneel geregeld met een enthousiast einde!
  Marieke Mijnen
 • Hartelijk ontvangst, relaxed en zeer vriendelijk. Mooie Solexen, goede route en de Solex-jassen maken het helemaal af!
  Thijs
 • Free wheel organiseert niet alleen allemaal leuke en sportieve activiteiten voor groepen: ze denken ook nog mee, zijn zeer behulpzaam en zijn super flexibel! Wij hebben de expeditie gedaan in verschillende groepen: het was goed opgezet en de prijs kwaliteit vonden wij prima!
  Helen klaren
 • Super leuke Solex tocht gereden prima service voor herhaling vatbaar!
  Ingrid Visser
 • Zo'n leuke middag gehad met de tuktuk! Echt een aanrader! Hondje mee moeders mee. Service en contact bij Free-wheel zo prettig. Wij komen zeker terug!!
  Petra Zweers
Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief