Welkom

Jouw (te) gekste uitjes in de Achterhoek beginnen hier. Organisatiebureau Free-wheel is het leukste organisatiebureau in de Achterhoek. Jouw uitje met collega’s, vrienden, familie of vrijgezellen wordt pas echt interessant met Free-wheel. Je kunt bij ons de mooiste tours maken, met z’n allen in de grootste kano van de Achterhoek of op expeditie. Daag je collega’s uit tijdens een sportieve teambuilding of stel je eigen bedrijfsfeest in de Achterhoek samen. Mix en match uit onze vele gezellige en uitdagende activiteiten en sluit af met een barbecue, buffet of High-Wine. Klim op de Hoge Bi, ga handboogschieten, Tapas maken of stap op de step. Rij in een oude DAF. We hebben kickbikes en E-funcruisers. Heb je wel eens gehoord van een Fotokompastocht met Tuk Tuks of Solex? Op deze site vind je allerlei mogelijkheden voor de (te) gekste uitjes in de Achterhoek maar er kan nog veel meer! `

De (te) gekste uitjes in de Achterhoek? Ja, beloofd! Want wij doen er alles aan op voor het gaafste uitje ooit te creeeren. Al jarenlang nemen wij families mee op culinaire en culturele reizen door onze prachtige omgeving. We laten vriendengroepen tegen elkaar strijden in de hilarische games. Omdat wij altijd luisteren naar wat jij wil, zoeken wij voor jou de perfecte activiteit. En dan maakt het niet uit of je met z’n tweeën bent of met 202. Wat uitmaakt is dat jullie het gezellig hebben. En nog net iets meer dan dat. Geef ons je wensen door en wij maken er een mooi voorstel van. Dat kan door hier te klikken, ons even te bellen of kom gewoon even langs. De koffie staat klaar. Gezellig!

De leukste uitjes voor u geselecteerd:

Bier, Burgers en Motoren

Een gewaagde combinatie van motorische voertuigen en bier drinken. Want dat wat niet mag, smaakt toch altijd het best!

Expeditie Bronckhorst

Een spannende dag met pittige proeven en olijke opdrachten gebaseerd op het TV programma Expeditie Robinson

De Highland Games

In de Schotse Hooglanden spelen de trotse Schotten al meer dan 1000 jaar hun Highland Games.

Solex en Tuk Tuk

Een combinatie van Solexen en rijden in Thaise Tuk Tuks.

Oude DAF huren

Een oude DAF huren betekent 50 jaar terug in de tijd.

E-funcruiser

De E-funcruiser is gaaf, groen, en geruisloos.
Reacties van onze klanten
 • Super avond gehad met de Tuk Tuk van Free-wheel.
  Erna en Robert Stegeman
 • Wij hebben de tocht gemaakt met de E-funcruiser wat heerlijk was! Het was een erg leuke ervaring en een aanrader! Tevens hebben wij expeditie Bronckhorst gedaan in de mooie bossen van Vorden. Het was allemaal professioneel geregeld met een enthousiast einde!
  Marieke Mijnen
 • Hartelijk ontvangst, relaxed en zeer vriendelijk. Mooie Solexen, goede route en de Solex-jassen maken het helemaal af!
  Thijs
 • Free wheel organiseert niet alleen allemaal leuke en sportieve activiteiten voor groepen: ze denken ook nog mee, zijn zeer behulpzaam en zijn super flexibel! Wij hebben de expeditie gedaan in verschillende groepen: het was goed opgezet en de prijs kwaliteit vonden wij prima!
  Helen klaren
 • Super leuke Solex tocht gereden prima service voor herhaling vatbaar!
  Ingrid Visser
 • Zo'n leuke middag gehad met de tuktuk! Echt een aanrader! Hondje mee moeders mee. Service en contact bij Free-wheel zo prettig. Wij komen zeker terug!!
  Petra Zweers
Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief