Tuk Tuk Achterhoek

Eerste originele Tuk Tuk’s in de Achterhoek. De Tuk Tuk’s bieden diverse mogelijkheden voor arrangementen en losse verhuur met of zonder chauffeur. Er zijn 4 x een 4 en  1 x 6 persoons Tuk Tuk’s. 
Zie ook onze TukTuk pagina op Facebook!

Tuk Tuk Verhuur
Stap met je reisgenoot in een Tuk Tuk en voel je helemaal op vakantie! Je trip kan alle kanten op gaan. Kies hiervoor een van de mooie routes die voor je is uitgezet. Maak mooie foto's onderweg en leg aan bij een terrasje of neem een knapzak mee voor onderweg.
Een van de routes is een culturele route. Hierbij kom je langs een aantal bezienswaardigheden die ook uitgebreid in de route staat vermeld. Zo rijd je langs Kasteel Vorden, Kasteel Hackfort, Boerderij(winkel) den 4 Akker, pontje van Bronkhorst (kleinste stadje van Nederland), Molen 'De Hoop', Boer Jos.

Duur: Je bepaalt zelf de duur van de rit.

Wij hebben 1 x een 6 persoons tuk en 4 x een 4 persoons tuk tuk.

Prijs: Afhankelijk van de duur van de rit de tuk tuk  en het aantal personen prijs vanaf € 22,50 p.p. ( 6 personen per tuk

Tuk Tuk Achterhoek

Solex en Tuk Tuk

Een combinatie van Solexen en rijden in Thaise Tuk Tuks.

Tuk Tuk Culinair

Tuffend van gerecht naar gerecht

Tuk Tuk The Game

Tuk Tuk The Game

Tuk Tuk the Game en High Wine

Tuk Tuk the Game is een quiz tocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten.
Het Corona virus, ja ook wij als organisatiebureau van de leukste uitjes ontkomen er niet aan en werken in alle vormen mee om o.a. verspreiding te voorkomen.

De door de overheid afgekondigde maatregelen gelden in elk geval tot en met 6 april. Daarna zal bekeken worden of deze periode verlengt dient te worden.

Tot 6 april betekent het concreet dat wij het samen zijn van grote groepen vermijden .

Wij bieden de keuze aan onze klanten welke reeds een van onze activiteiten geboekt hebben in maart en april, het arrangement kosteloos te verzetten of in overleg te annuleren.

Wil je nu graag een arrangement boeken voor later dit seizoen dan is dit nu al mogelijk en dit kosteloos te verzetten of in overleg te annuleren wanneer dit onverwachts nodig mocht zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu, individueel of met u gezin toch even lekker naar buiten wilt. Even het hoofd Corona vrij maken, genieten van de zon de mooie omgeving en het leven. Dan denken wij graag met u mee. Wij beschikken over elektrische steps, Fat Max, solexen, Maf in een Daf of tuk tuk , kickbike of hoge Bi en nieuw in 2020 de E Chopper.