Vacatures

Openstaande vacatures Free-wheel organisatiebureau

Per 1 februari zijn wij op zoek naar STOERE collega’s!!

Functie: Medewerker(s) organisatiebureau

Wie zijn wij?

Wij zijn het leukste organisatiebureau van de Achterhoek! We organiseren al meer dan 25 jaar de leukste en mafste uitjes.

Wat bieden wij jou?

- Fulltime of parttime functie (beide in overleg mogelijk)
- Een zeer afwisselende functie binnen ons bedrijf
- Ruimte voor eigen ideeën
- Doorgroeimogelijkheden

Wat vragen wij van jou?

- Representatief
- Sociaal
- Enthousiast
- Energiek ingesteld
- Flexibel
- Zelfstandig, maar ook een teamplayer
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Meedenken met het team
- Minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar (met name in het hoogseizoen van maart/november)
- In het bezit van een rijbewijs B (Rijbewijs BE is een pre)

Vind jij het leuk om activiteiten te begeleiden? En bezorg jij mensen graag een leuke dag? Dan is deze functie vast wat voor jou! Als medewerker organisatiebureau begeleid je met name onze activiteiten op de hoofdvestiging in Vorden en af en toe op de dependance in Groenlo. De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van groepen, begeleiden van diverse activiteiten zoals de Highlandgames, boogschieten maar ook de uitleg en mensen op weg helpen met de solex, Daf, Tuk, E-chopper en E-steps. Daarnaast (assisteren bij) het maken van de wekelijkse planning, bijhouden van social media en website en het begeleiden van diverse buffetten op onze locatie (optioneel). 
Ben jij enthousiast geworden? Mail dan nu jouw CV en motivatie naar organisatiebureau@free-wheel.nl t.a.v. Monique Zeldenrust en wellicht mogen wij jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!
Vacatures

Tijdens de huidige lockdown tot 14 januari 2022 zijn wij op afspraak geopend. Even lekker met zijn tweeën of met het gezin eropuit? Een mooie route rijden in een van onze toffe DAF 33's of op een E-chopper, solex of Fat Max, het kan allemaal.

Onze prachtige routes door de achterhoek nemen u mee langs bossen, dorpen en boerenlandschappen. Halverwege deze route treft u een to go stand aan, waar (warme) dranken en diverse lekkernijen te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan verse erwtensoep, een pannenkoek naturel en een broodje gehaktbal of rookworst. 

Verhuurmogelijkheden:

- Solextour 

Voor €32,50 per persoon kunt u bij ons al solex rijden. De tour duurt ongeveer 2,5 uur. Deze prijs is inclusief originele solex leren jassen en bijbehorende pothelmen (van te voren aangeven als u dit wilt), route, pechservice en brandstof. 

- Fat Max (Elektrische step)

€30,- per persoon voor 3 uur. Deze prijs is inclusief volle accu (actieradius van 40 km) en een mooie route (ook off-road mogelijk)

- E-chopper

€27,50 per persoon voor 2 uur en 3 uur is €32,50 per persoon, langer op aanvraag. Dit arrangement is ook inclusief een volle accu (actieradius van 60 km) en een mooie route. 

- DAF tour

Vanaf €90,- per DAF 33 voor een tour van 2 uur. In een DAF kunnen maximaal 4 personen. Eventueel inclusief leuke DAF Puzzeltocht. 


- Scooter

Vanaf €30,- per persoon, voor twee uur. Voor ieder extra uur betaald u €5,- extra. Scooter verhuur is inclusief volle tank en mooie route.

Voor meer informatie bel 0575-554228 (keuzemenu 2).

Wij ontvangen u graag bij Free-Wheel in Vorden.